Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Бе хитра си ти. :wink: Лека от мен отивам на кино ще пущам оня филм NFS да видя много ли е тъп. :)

Ша ми липсваш. Тамън се амбицирах да те разследвам. Лека :) Дано да нее много тъп филмът.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ей таквиз изпълнителни и жертвоготовни скачачки сакам, ама как няма та зема на тренировки поне

Е, чин няма ли дадеш поне? Да кажем, че за тренировките съм редник, ма после искам звание за добра работа с жироскопа или перископа - последно с какъв уред ща тренирам?

Е, чин няма ли дадеш поне? Да кажем, че за тренировките съм редник, ма после искам звание за добра работа с жироскопа или перископа - последно с какъв уред ща тренирам?
Ее запече са за тоз чин и няма отървание, чина ми е фатмак ама ми козеруват сички ясно

Ее запече са за тоз чин и няма отървание, чина ми е фатмак ама ми козеруват сички ясно

Ми искам си го пък... Какво е фатмак и аз над тебе или под тебе ще съм, като ми дадеш звание?:wink:

От: Предприемачеко разпускане!

Щом не знаеш какво е значи си под мене,,, заа пооочешш :wink:

Ми добре, ма по някое време ше се смениме, нали ? Армията вече е либерална и жените имат права:wink:
Taka ли се отдава почеш?8808-Free-shipping-wholesale-hot-new-soldier-costumes-sexy-bra-sexy-costumes-for-womens-sexy-par.jpg

Ми добре, ма по някое време ше се смениме, нали ? Армията вече е либерална и жените имат права:wink:
Taka ли се отдава почеш?Виж файлът 10389

Костюмчето е супер, амбицирах се да си го взема :) Предлагам бластер да падне за 20 с някоя по-мощна кака върху него. Ако успее, значи заслужава да е отгоре :)

Лека вечер от мен :)

Костюмчето е супер, амбицирах се да си го взема :) Предлагам бластер да падне за 20 с някоя по-мощна кака върху него. Ако успее, значи заслужава да е отгоре :)

Стана ли време, леле тия военни операции колко бързо минаха. А командира го няма да каже леканош, та да лягаме спокойно.
Лека Лиле - утре, като идеш за хляб си вземи ключовете.:)

Можи шо да не можи, само трява се спазва устава и член първи

Ши я изкарам и над двайсе ама да не са фаля, айде леканож

Можи шо да не можи, само трява се спазва устава и член първи

Що, има вероятност да се появи и втори ли?:-o

Ма се радвам, че си склонен на компромис, па и все по някое време ще се умориш.:rolleyes:

Стана ли време, леле тия военни операции колко бързо минаха. А командира го няма да каже леканош, та да лягаме спокойно.
Лека Лиле - утре, като идеш за хляб си вземи ключовете.:)

Тука сам ако ити сдаваш фронта шити кажа леканош

Тука сам ако ити сдаваш фронта шити кажа леканош

Ще го сдавам, да. Поне няма да се въртя за салам, като ми кажеш леканош - и на тебе да ти е лека.:)

:-o :-o :-o :-o :-o Пак си се разголи пред форума, еййй тоя бластер с тоя негов шпек само кара женките да изневеряват :(

:-o :-o :-o :-o :-o Пак си се разголи пред форума, еййй тоя бластер с тоя негов шпек само кара женките да изневеряват :(

А ти що избяга така - с гангстера таман се наканим да дойдем на терасата да го уча граматика и ти палиш джапанките със 100 от место.:rolleyes:

Добрютро ! Господата, дето се престрашават да кажат само ''лека нощ'' за сега, могат да се отпуснат полека и да кажат нещо повече в скоро време.:)

Амииииии, там долу еднооооо, момиченце, хубавко, и аз викам да му помогна да си избере сладолед :rolleyes:
Па що не казахте, чи ша идвате :(
А ти що избяга така - с гангстера таман се наканим да дойдем на терасата да го уча граматика и ти палиш джапанките със 100 от место.:rolleyes:

Добрютро ! Господата, дето се престрашават да кажат само ''лека нощ'' за сега, могат да се отпуснат полека и да кажат нещо повече в скоро време.:)

Амииииии, там долу еднооооо, момиченце, хубавко, и аз викам да му помогна да си избере сладолед :rolleyes:

Казахме, ама беше късно - нямаше кой да види, щото подпали джапанките.:rolleyes:
Помогна ли на момето със сладоледа ? Правилен избор ли направи, че тва не е шега работа - следолед е ей...:wink:

Черпи ли я сладолет?

Горе