Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Абе гледам ДНС и номер на чипика даде и аз козах некви размери, а дамите не са казали за големина на бюста номер на сутиена, за форма и дали са виснали и колко, до пъпа или под него и т.н. Значи женските профили имат бели петна и си требва повечко информация според мене пък и соломонови закони се поменават значи не е честно давайте размери
Аз моите съм ги описала някъде назааад в аналите на темата са... Лилето е на ред, като оправи тия пусти инсталации. Абе няма ли кой да помогне на момето, бре ?

Тоя не е търговец, мастиката се продава на кристалчета, аз кога ще я чакам да кристализира
Аз може да не съм търговец, но при мен се вадеше от фризера и струваше 2.80лв - 200мл

С удоволствие бех и помогнал но от Линукс не разбирам
Кво като си казала, може да повториш и да потретиш за такива като мене и за Нокето да го отрази ф профила

Е, нормална що-годе цена. Ти сама може да си направиш разликата между 2.80 и 3.50, а и ти я даваш студена, а той топла.
Аз може да не съм търговец, но при мен се вадеше от фризера и струваше 2.80лв - 200мл

Ако искате класация на дамите по физически параметри, направете си я сами.
Ама дано осъзнавате колко деликатна територия е туй :) .

Абе ше се разправям съм патрончета.. Зареждам фризера с кила мастика, ако може и по 2,5 кила и после си ги присипавм на по 50, 100 и 150 мл дози :lol: (според чашата) Йофтенийка..

От: От: Предприемачеко разпускане!

И после горко и на женката :lol:
Добре се завърнал крейзи ;)
Абе ше се разправям съм патрончета.. Зареждам фризера с кила мастика, ако може и по 2,5 кила и после си ги присипавм на по 50, 100 и 150 мл дози :lol: (според чашата) Йофтенийка..

Е, нормална що-годе цена. Ти сама може да си направиш разликата между 2.80 и 3.50, а и ти я даваш студена, а той топла.

Аз разликата я правя, ама ти не правиш разлика между обида и културно обяснение. Кога съм те обиждала ? Или съм ти казвала, че не си гледал ? Я пак ми виж първия пост по въпроса. Казваш културно на човека и ако има грешка я оправяте на момента. Утре вече ще е късно, щото никой не е длъжен да помни всеки клиент и цената на покупката му. А не да ревеш по форумите и да се дървиш на хора, които не са ти виновни.

Ми то параметрите са най важни за една класация, мене кво ми трябва дали пере и мий чинии, за туй си има техника па и аз няма се женя или да наемам хигиенистка

Щях да поствам друго , но ме разубеди. Да си ме видяла да рева?
Какво да гледам? То няма лепната цена няма нищо? Всеки ден купувам от този магазин, я цигари , я нещо друго и все ме цакат с цената не рева, а споделям има разлика от едното до другото и то огромна.
Хайде не приемай думите ми толкова лично.
Аз разликата я правя, ама ти не правиш разлика между обида и културно обяснение. Кога съм те обиждала ? Или съм ти казвала, че не си гледал ? Я пак ми виж първия пост по въпроса. Казваш културно на човека и ако има грешка я оправяте на момента. Утре вече ще е късно, щото никой не е длъжен да помни всеки клиент и цената на покупката му. А не да ревеш по форумите и да се дървиш на хора, които не са ти виновни.

Ноке-то се почувства толкова морално осквернен и сексуално изтормозен от нас, че вече сериозно съжалява, че се хвана да ни прави профили. Територията е деликатна, ако отговаряме честно и сериозно. Тук обаче, целта на цялата галимация беше да се забавляваме и да си плямпаме каквото искаме. Питайте за всичко, няма проблем да отговаряме, обаче не мислете, че всичко ще бъде истина.

За мастиката. :beer:

Силната ароматна мастика също е считана за една от "най-любовните” напитки още в древността. Тук интересното е, че малко жени предпочитат това питие, заради по-острия му аромат, но мъжете го консумират без проблем.

Източник: тука

Ей туй се казва пияч и аз кат тебе ама като ми се чупи мярката и лягам без да мачкам чаршафа

Ноке-то се почувства толкова морално осквернен и сексуално изтормозен от нас, че вече сериозно съжалява, че се хвана да ни прави профили. Територията е деликатна, ако отговаряме честно и сериозно. Тук обаче, целта на цялата галимация беше да се забавляваме и да си плямпаме каквото искаме. Питайте за всичко, няма проблем да отговаряме, обаче не мислете, че всичко ще бъде истина.

Питайте ама не казваш, дай инфо за формата ква е, лисичи муцунки или като ушите на дакел дето се суркат по земята

Щях да поствам друго , но ме разубеди. Да си ме видяла да рева?
Какво да гледам? То няма лепната цена няма нищо? Всеки ден купувам от този магазин, я цигари , я нещо друго и все ме цакат с цената не рева, а споделям има разлика от едното до другото и то огромна.
Хайде не приемай думите ми толкова лично.
Думите ти бяха насочени лично и няма как да ги приема общо ! Колкото до реването: ти не си ли чул тоя израз, когато се квалифицира нечие оплакване ? Оплакваш се (ревеш) на нас, вместо да се върнеш в магазина и да кажеш човешки: ''абе пич, тая мастика вчера беше 3лв. да няма грешка ?'' Ако има, ще ти оправят сметката, ако е поскъпнала, вече няма да купуваш от там - лесно ! А не да плашиш с КЗП. Данъчните ще го скалпират за липса на касов бон, но и ти подлежиш на глоба по закона, щото си длъжен да го изискваш и пазиш до напускане на обекта.

Ей туй се казва пияч и аз кат тебе ама като ми се чупи мярката и лягам без да мачкам чаршафа
Значи имаш някакъв проблем.. Аз лягам "да мачкам" чаршафа ;) след мастика по няколко часа.. Това все едно е да забравиш за хилядите глупости и реклами на Тест Шуър Чек и последните глупости на кондомите за .. забавя тебе, забързвало нея.,.,., => клатиш без да ти дойде, и жената ще е доволна от протъркване :lol:

Питайте ама не казваш, дай инфо за формата ква е, лисичи муцунки или като ушите на дакел дето се суркат по земята
Точното определение беше: естествено малки, но спортни ! Кръглички са, не се суркат... и няма такава опасност!:lol:

Аз, не съм в обекта, и няма и как да го докажа, ще се наложи да го тестват сами, аз не ми е за първи път да ме цакат в този магазин, но за жалост остана само той денонощен от 5 в града и няма как. И не плаша никой, просто ще си пусна жлба в която ще обесня какво се е случило оък , ако искат и мен да глобят. Просто не е честно така да трупаш пари с ненормални надценки на всяко едно нещо. Онзи ден сутринта пакетче тъмносин орбит дражета на всякъде е 0.60 той ме цака с левче, ама няма от другаде от къде. ;)
Думите ти бяха насочени лично и няма как да ги приема общо ! Колкото до реването: ти не си ли чул тоя израз, когато се квалифицира нечие оплакване ? Оплакваш се (ревеш) на нас, вместо да се върнеш в магазина и да кажеш човешки: ''абе пич, тая мастика вчера беше 3лв. да няма грешка ?'' Ако има, ще ти оправят сметката, ако е поскъпнала, вече няма да купуваш от там - лесно ! А не да плашиш с КЗП. Данъчните ще го скалпират за липса на касов бон, но и ти подлежиш на глоба по закона, щото си длъжен да го изискваш и пазиш до напускане на обекта.

Хихихи амо за мярката говорих, не вярвам да си толкоз здраф пияч и на кило мастицка пак да прайш чудеса, викаш че не взимаш патрончета а литровка, аз пък ми се случва да се счупи мярката и като има у фризеро и жабчето квака да ме видя дъното на литъро

На 500к. поста блинки и кула са обещали ще се тестваме кой здрав пияч кой здрав еб.... :lol:
Хихихи амо за мярката говорих, не вярвам да си толкоз здраф пияч и на кило мастицка пак да прайш чудеса, викаш че не взимаш патрончета а литровка, аз пък ми се случва да се счупи мярката и като има у фризеро и жабчето квака да ме видя дъното на литъро

Горе