Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

По-добре фалшифицирай фиша - вие по Варна нали така удряте джакпота.:D
Иначе ако искаш да знаеш кои числа няма да излязат питай - целя ги без грешка.:lol:

О, тези дето не излизат и аз ги целя некой път и едно не отцелвам - много съм добър. :lol:

От: Предприемачеко разпускане!

Като стигна ВИШУТУ ниво на някой живеещ по форумите, обещавам да не изпускам нищУ:lol:

Поне лечебните методи следи, че рядко получаваме ценни съвети. Само ти ако пуснеш някоя разкрасителна процедура - няма кой друг да сподели..

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

О, тези дето не излизат и аз ги целя некой път и едно не отцелвам - много съм добър. :lol:
Е, пък аз да се похваля - веднъж отсрелях 5 кинта от тия дето се изтриват.:D Иначе винаги печеля ''опитай пак''.

И две мога да те черпя (три ще развалят отслабващата терапия) - имам кайсия и касис. Ко не пиеш такива ще изтичам да взема друг.

Всякакви сокчета пия :) Към алкохолеца съм по-претенциозна :)

Е, пък аз да се похваля - веднъж отсрелях 5 кинта от тия дето се изтриват.:D Иначе винаги печеля ''опитай пак''.

О, късметлийка аз и близалка не съм печели. Па като изтрия пише "молим ти се не опитвай пак". :mrgreen:
Всякакви сокчета пия :) Към алкохолеца съм по-претенциозна :)

Какъв алкохол пише или както казва една сервитьорка от комиците - Ко ши пийти? :)

в политиката голем сеир било сега се зачетох. :)

Последно редактирано:

Хахаха щом това ще те накара да се чувстваш по значим :) така да е

Кажи ве примат кво те мъчи? Нямаш чуство за хумор и си смейш само като ти го вкара Винету, може би

Кажи ве примат кво те мъчи? Нямаш чуство за хумор и си смейш само като ти го вкара Винету, може би

Нямам проблеми моето момче. Работя си и си изкарвам парите. А ти се чудиш как хляб да си купиш. Такива нещастници като теб - под път и над път. Форумна нинджа с голям потенциал. Ама само на думи. В реалния живот - леке.

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

О, късметлийка аз и близалка не съм печели. Па като изтрия пише "молим ти се не опитвай пак". :mrgreen:

Какъв алкохол пише или както казва една сервитьорка от комиците - Ко ши пийти? :)

в политиката голем сеир било сега се зачетох. :)

Не съм много по алкохолеца :)

Нямам проблеми моето момче. Работя си и си изкарвам парите. А ти се чудиш как хляб да си купиш. Такива нещастници като теб - под път и над път. Форумна нинджа с голям потенциал. Ама само на думи. В реалния живот - леке.
Аве капут, когато отвориш фирма и почнеш да работиш за себе си и наемеш и други хора на трудов договор и гледаш всичко да е изрядно и хората, които си наел да са доволни, тогава можеш да се правиш на предприемач, а сега засега си примат с няколко банана бонус, капут

Аве капут, когато отвориш фирма и почнеш да работиш за себе си и наемеш и други хора на трудов договор и гледаш всичко да е изрядно и хората, които си наел да са доволни, тогава можеш да се правиш на предприемач, а сега засега си примат с няколко банана бонус, капут

Ти си една мишка, която много църка. Смешна и жалка , колкото повече се опитва да привлече внимание към незначителната си особа.

Ти си една мишка, която много църка. Смешна и жалка , колкото повече се опитва да привлече внимание към незначителната си особа.
Що така ве смешник, нали беше много голям.
Тераси показваш, снимки от самолети, само фиша си за банани не показа.
Та мисълта ми е, кой се прави на НЯКАКЪВ и си верва, май надувката си ти, айде направи ни шоуто, комик

Аре лека ви ще си пусна филм.

Последно редактирано:

Що така ве смешник, нали беше много голям.
Тераси показваш, снимки от самолети, само фиша си за банани не показа.
Та мисълта ми е, кой се прави на НЯКАКЪВ и си верва, май надувката си ти, айде направи ни шоуто, комик

И кое ме прави надувка? Показал съм си апартамента - ми да мой си е и сам съм си го правил. Пътувам много - да това ми е работата. Кое точно те дразни теб? Че ти не можеш ? Злобна малка мишка.... такива хора като теб си заслужават съдбата.

И кое ме прави надувка? Показал съм си апартамента - ми да мой си е и сам съм си го правил. Пътувам много - да това ми е работата. Кое точно те дразни теб? Че ти не можеш ? Злобна малка мишка.... такива хора като теб си заслужават съдбата.

Ти си селянин, дето се има за гражданин
Толкоз си прост, че се мислиш за предприемач
А всъщност си на щат и заднико ти е гол, щото винаги могат до ти го набият
Затова си седи на дупето и не се обаждай през работно време, че да не ти пращам помощ със СМС

Ти си селянин, дето се има за гражданин
Толкоз си прост, че се мислиш за предприемач
А всъщност си на щат и заднико ти е гол, щото винаги могат до ти го набият
Затова си седи на дупето и не се обаждай през работно време, че да не ти пращам помощ със СМС
Не се мисля за никакъв. Но определено мисля теб за прост. Там където си - там ти е мястото. В нищото.

Не се мисля за никакъв. Но определено мисля теб за прост. Там където си - там ти е мястото. В нищото.

Аве много детско ми звучи, на колко години си ве, пубер

Много банани ще изядеш докато станеш човек, ама ти е рано да го мислиш, щото си попова лъжичка

ХАХААХХАХАХА. Ти си живо доказателство , че сме произлезли от маймуните. Само банани са ти в главата (това предполагам е някакъв лаф от твоето селце) и простащина обгръща всеки твой пост. С по прости думи - селска маймуна с червен задник :D

ХАХААХХАХАХА. Ти си живо доказателство , че сме произлезли от маймуните. Само банани са ти в главата (това предполагам е някакъв лаф от твоето селце) и простащина обгръща всеки твой пост. С по прости думи - селска маймуна с червен задник :D
Уф, не ми се занимава с тебе дечко
Ти фърчиш още в облаците и лапаш мухи
Какво харесваш в Боко? да не би да си падаш като женките по издутите гащи

Горе