Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Уф, не ми се занимава с тебе дечко
Ти фърчиш още в облаците и лапаш мухи
Какво харесваш в Боко? да не би да си падаш като женките по издутите гащи

Ти знаеш явно много за издутите гащи на бойко. Аз просто симпатизирам на Бойко и Герб. Миков направи специално за такива като теб БСП - За лява България.

Ти знаеш явно много за издутите гащи на бойко. Аз просто симпатизирам на Бойко и Герб. Миков направи специално за такива като теб БСП - За лява България.

Пич, не ми се говори за партии, но като чуя Герб и ми се повръща
Те излъгаха най-много

Банкрутира ти бизнесчето и затова сега ревеш като девица за..... ?

Мао си много прост, само от партийна злоба си готов да се присмееш на някой бизнес, който е банкрутирал по времето на Боко
Голям мръсник си, пълен с мръсни инсектициди и гадни буболечки

Мао си много прост, само от партийна злоба си готов да се присмееш на някой бизнес, който е банкрутирал по времето на Боко
Голям мръсник си, пълен с мръсни инсектициди и гадни буболечки
Присмивам се на некадърници дето обвиняват други за собствената си бездарност. Кажи такъв ли е случая с теб ?

Присмивам се на некадърници дето обвиняват други за собствената си бездарност. Кажи такъв ли е случая с теб ?

Не, не ми е закрил бизнеса Голямата Тиква, но се опита
Ти си много малък да ти обяснявам

Не, не ми е закрил бизнеса Голямата Тиква, но се опита
Ти си много малък да ти обяснявам

Избърши си сополите и си изяж бананите. Малък съм бил на 28 години. Ти верно нямаш капка мозък..... точно като маймуна.

Избърши си сополите и си изяж бананите. Малък съм бил на 28 години. Ти верно нямаш капка мозък..... точно като маймуна.

Аве смешник, ти кога си ръководил нещо, кога си се трепал за нещо, доколкото разбрах си на заплата, пожелавам ти всичко добро
Но ти не си минал по моя път, така че си трай и не ме набивай Боко премиер

Аве смешник, ти кога си ръководил нещо, кога си се трепал за нещо, доколкото разбрах си на заплата, пожелавам ти всичко добро
Но ти не си минал по моя път, така че си трай и не ме набивай Боко премиер

Минал съм келеш. Имал съм магазин за дрехи , който затворих точно по-времето на Бойко. Ама не го обвинявам за неуспеха си. Продължил съм напред и съм се оправил- и то добре.

Минал съм келеш. Имал съм магазин за дрехи , който затворих точно по-времето на Бойко. Ама не го обвинявам за неуспеха си. Продължил съм напред и съм се оправил- и то добре.
Може да си бил продавач в магазин за дрехи, или управител, но не е бил твой магазин, няма да лъжеш листна въшко

Уж нямаше да се политизира повече :).
Никога няма да осъзнаете къде е проблема. Плювате боко, а оставяте на мира Доган и семейство Пеевски, които вече владеят цялата държава. Доган ви е проблема, но никой от плюващите боко, една лоша дума не казва за него. Кога ли ще се получи всенародното осъзнаване?!

Уж нямаше да се политизира повече :).
Никога няма да осъзнаете къде е проблема. Плювате боко, а оставяте на мира Доган и семейство Пеевски, които вече владеят цялата държава. Доган ви е проблема, но никой от плюващите боко, една лоша дума не казва за него. Кога ли ще се получи всенародното осъзнаване?!
Те не харесват нито една партия, но си плуят само по Бойко....

Ааа, така не се бях смяла отдавна!:D Много е яко да обиждаш на листна въшка и попова лъжичка...:lol: Другия път можете да включите и колорадски бръмбар и стоножка.:D

Добрютру!
attachment.php

То па нЕмало никой язе дорютру ше вика бая съм заспал още. :mrgreen:

Прикачени файлове

• smileys-coffee-578570.gif
    smileys-coffee-578570.gif
    2.4 KB · Преглеждания: 40
От: От: Предприемачеко разпускане!

Добрютру!
attachment.php

То па нЕмало никой язе дорютру ше вика бая съм заспал още. :mrgreen:

Добрютро гангста ! Уоц ап? На кафенци с крийм ли сме? :wink:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Добрютро гангста ! Уоц ап? На кафенци с крийм ли сме? :wink:

Не домързя ме да паля кафемашина и ръгнах едни три у едно в микровълновата. :)

Гледай по тъмно съм станал - 11 часа. :lol:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Не домързя ме да паля кафемашина и ръгнах едни три у едно в микровълновата. :)

Гледай по тъмно съм станал - 11 часа. :lol:

Твойта кафемашина на дърва ли е или на въглища? В тая жега не върви да я палиш, че ще вдигне още температурата, па тва 3 връз 1 ако е кафе, язе съм дроб-сърма.:lol:
Я кажи, като виден ИТИ спициалист - да си ъпгрейдна ли антивирусната, че не смея много да пипам нови оферти, откак ме хванаха с нелагална седмица и требваше момчето да ми слага ключ.:lol: Малии, колко ли неграмотно звуча.:)

Горе