Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Сами си го правят душко, нета беше прекрасен преди, ама хайде по-весело :D Няма сега и на село да го обръщаме :D
Не е само гошко, ми и тубата вече така действа.:) Пък клиповете не ги гледам много - само, като фон ми дрънка музиката, та да се сетя по клипа.

Рядкос иначе да, за хамериканската, обаче за българската въобще ни мога да я дишам :D
бе някои хитчета са приятни, ама и аз си предпочитам нещо по-коравичко.:wink:

Рядкос иначе да, за хамериканската, обаче за българската въобще ни мога да я дишам :D

Пфу, тва чалгата не знам как могат да я слушат доброволно. Мен ако ме вържат и ми я пуснат ще си прегриза вените, да не се мъча.:lol:

Аз, късам въжетата и направо се карам като ми я пуснат душко :D
Пфу, тва чалгата не знам как могат да я слушат доброволно. Мен ако ме вържат и ми я пуснат ще си прегриза вените, да не се мъча.:lol:

Аз, късам въжетата и направо се карам като ми я пуснат душко :D

Душе, къде е купона тая вечер? Нещо само двамката се мотаем тая вечер.:) Май ще щъкна малко да поскитам наоколо..

Ааааааа, душко някъде са забегнали всички направо незнам, ама имат писани забележки всички!!!
Само ти имаш 6+ :rolleyes:
Обаче, ако забегнеш вадя гумата начи :lol:
Душе, къде е купона тая вечер? Нещо само двамката се мотаем тая вечер.:) Май ще щъкна малко да поскитам наоколо..

От: Предприемачеко разпускане!

Душко, ако ще ме биеш скачай пуша една цигара и стига толкова за днес, почивка вече дръпнал съм си една серийка и ще гледам.

Те и нови изпонаизлезли, но и на тях ше им дойде време, имам в предвид филми :)

Душко, ако ще ме биеш скачай пуша една цигара и стига толкова за днес, почивка вече дръпнал съм си една серийка и ще гледам.

Те и нови изпонаизлезли, но и на тях ше им дойде време, имам в предвид филми :)

Ей ма на - идвам.:) Новите серии са 4-ти сезон, бе душе, ти нали сега си на 3-ти? 4-ти е само 6 серийки и край на сериала или поне на мен така ми изглеждаше.

А, убаво на трети съм душко, ама имах предвид , че излезнаха нови филми :)
Ей ма на - идвам.:) Новите серии са 4-ти сезон, бе душе, ти нали сега си на 3-ти? 4-ти е само 6 серийки и край на сериала или поне на мен така ми изглеждаше.

хайде скачай да гледкаме тъкмо ще си го припомниш :)

хайде скачай да гледкаме тъкмо ще си го припомниш :)

Ай рипам, ма тоя сезон ми беше много дарк - 4-ти беше с по-малко утайка на обществото. Ако се депресирам по-лошо ще те бия, да знаеш.mml.gif

Добрютро!
Душко, пак денс си правила Виж файлът 10641

Добрютро, душе.
Не знам какво съм правила, ама така посукано съм спала, че умирам от кръст неска - ходя, като робокоп.tooth.gif

Добрютро, душе.
Не знам какво съм правила, ама така посукано съм спала, че умирам от кръст неска - ходя, като робокоп.Виж файлът 10645
Възможно е да имаш леко възпаление на нервните окончания на кръста - от истинка, течение или климатик. Вземи си Невробекс и пий по 2 таблетки сутрин и вечер (може и на обяд пак 2) - бързо ще те облекчи. За 2 дни ще си чисто нова.

Възможно е да имаш леко възпаление на нервните окончания на кръста - от истинка, течение или климатик. Вземи си Невробекс и пий по 2 таблетки сутрин и вечер (може и на обяд пак 2) - бързо ще те облекчи. За 2 дни ще си чисто нова.

Ауууу, много благодаря за ценните съвети!
Не е чак толкова сериозно, просто съм спала в кофти поза, защото по някое време, като опитах да се обърна в леглото така ме заболя, че чак се събудих от болката.:) С няколко разтягащи асанки от йогата сега съм о.к. - вече не съм робокоп.mml.gif

Добрютро!
attachment.php

Добрютро!
attachment.php

Добрютро гагнгстер! Сега ли се изсипА от креватя? Къде беше, га те нямаше?
Нацепи ли дърва за кафемашината или пак пиеш 2върху1?:)

А язе ши раборим само минах да река добрютро. Щях да предложа на Нанди лечебен метод за робокопска походка ама нали е запазена за уни ще требе да си я лекува той. :)

Добрютро гагнгстер! Сега ли се изсипА от креватя? Къде беше, га те нямаше?
Нацепи ли дърва за кафемашината или пак пиеш 2върху1?:)

Ся ставам даже сърбам още 2върху1-то. Дърва толков рано сабахлем не ми се цепят - за следобед ще цепна ако запали кафемашината, че се прайх на майстор и ся ламбите и светят га си искат. :lol:

Горе