Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Точното определение беше: естествено малки, но спортни ! Кръглички са, не се суркат... и няма такава опасност!:lol:
Охо спортни, добър отговор, но повече точки има за напращели

Аз, не съм в обекта, и няма и как да го докажа, ще се наложи да го тестват сами, аз не ми е за първи път да ме цакат в този магазин, но за жалост остана само той денонощен от 5 в града и няма как. И не плаша никой, просто ще си пусна жлба в която ще обесня какво се е случило оък , ако искат и мен да глобят. Просто не е честно така да трупаш пари с ненормални надценки на всяко едно нещо. Онзи ден сутринта пакетче тъмносин орбит дражета на всякъде е 0.60 той ме цака с левче, ама няма от другаде от къде. ;)

Къде дъвките са 0.60, бе ?:-o Орбита е по 0.90 -1.00 от две години насам ! И пак ти казвам: веднага казваш на пича, щом вчера е била 3.00, може да е грешка, може да се прави на луд, но поне реагираш адекватно. Със жалба можеш да го барнеш само за касовия бон, не и за цената, освен това не можеш да докажеш по никакъв начин, че така ти я е хванал

От: Предприемачеко разпускане!

Нанди са съблече топлес, вий за мастика и за дъвки говорите...

Охо спортни, добър отговор, но повече точки има за напращели
Е... толкова дал бог ! И той взел, сега и вие от точките.... нещастиееее !

На 500к. поста блинки и кула са обещали ще се тестваме кой здрав пияч кой здрав еб.... :lol:

Всичкото почерпка ли ще е, за пиенето ясно че всички ще разберат кой носи и кой го носят, ама за еб*нето как щи стане таз тънка работа

Нанди са съблече топлес, вий за мастика и за дъвки говорите...

Ама аз споря за дъвки и жалби, докато свалям сутиена, ако не си забелязал - мултифунционална работа, ей !

Айде бе, че ти извадим дъФки Тюрбо.. Леко са на кокал, но с повече слюнене, че омекнат и че ги вдъвчиф като близалка :p

Аз искам с картинки, ако може с колички, че си ги събирам, а на Уни ще даваме дъвките да си ги плюнчи..

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Убу, няма да спорим, и без това не ми се спори, ама ме издразни тоя педал, не стига , че всеки ден му наливам пари ами ще ме и цака постоянно.
Къде дъвките са 0.60, бе ?:-o Орбита е по 0.90 -1.00 от две години насам ! И пак ти казвам: веднага казваш на пича, щом вчера е била 3.00, може да е грешка, може да се прави на луд, но поне реагираш адекватно. Със жалба можеш да го барнеш само за касовия бон, не и за цената, освен това не можеш да докажеш по никакъв начин, че така ти я е хванал

Аз искам с картинки, ако може с колички, че си ги събирам, а на Уни ще даваме дъвките да си ги плюнчи..
Цял дипломатически куфар имам със картинки, наредени в книги страници по страници..
Имам и от онези I (сърце) U, мисля че имам повтарящи, може да разменим ;)

Е... толкова дал бог ! И той взел, сега и вие от точките.... нещастиееее !
Ако искаш да спечелиш има още точки за даване, концентрирай се и покажи спортна воля, не само спортни цици. Следващи точки за дупе, спортно или виснало или друсащо се голамо рап дупе, може да използвате и други цветисти определения за това си качество

Убу, няма да спорим, и без това не ми се спори, ама ме издразни тоя педал, не стига , че всеки ден му наливам пари ами ще ме и цака постоянно.
Ми кажи си му, бе ! Едва ли се е оял толкова, че да не го жегне, че ще изгуби клиент. Другия вариант е да не пазаруваш от там - що чакаш да затворят другите магазини ? Пазарувай си през деня за вечерта и тва е...

Цял дипломатически куфар имам със картинки, наредени в книги страници по страници..
Имам и от онези I (сърце) U, мисля че имам повтарящи, може да разменим ;)
:roll: Има сделка!

Никой нищо не е видял, няма доказателства :p
Ама аз споря за дъвки и жалби, докато свалям сутиена, ако не си забелязал - мултифунционална работа, ей !

Няма как да не пазарувам от там, като ми свърши нещо посред нощите остана само този, а и ми е на една крачка от блока :(
Ми кажи си му, бе ! Едва ли се е оял толкова, че да не го жегне, че ще изгуби клиент. Другия вариант е да не пазаруваш от там - що чакаш да затворят другите магазини ? Пазарувай си през деня за вечерта и тва е...

Ако искаш да спечелиш има още точки за даване, концентрирай се и покажи спортна воля, не само спортни цици. Следващи точки за дупе, спортно или виснало или друсащо се голамо рап дупе, може да използвате и други цветисти определения за това си качество
Не е честно така без Лилето да трупам точки, ще чакам да си дойде и тогава ще се състезаваме за точки за дупе. А тя има да наваксва и с бюста..

Никой нищо не е видял, няма доказателства :p

Нокето- вижда всичко - той ме издаде, че съм топлес. Добре, че е прекалено дискретен, иначе щеше да ви разкзва с цветиси вулгаризми - по мъжки.

:roll: Има сделка!
Ей т'ва е... Ние ще се опитаме да сглобим по някоя друга картинка от камасутра, те нека се дъвчат за мастиката.. :D

Кво ще рече спортни цици? Някой да разясни, че на мен всички си ми аресват, спотри не спортни да се заровиш межжду тях като свине в баркуш :lol:

Няма как да не пазарувам от там, като ми свърши нещо посред нощите остана само този, а и ми е на една крачка от блока :(

Е, хем боли - хем сърби ! Не мога да помогна, освен да ти кажа другия път да питаш предварително за цената и ако не ти харесва отказваш.

Горе