Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Изоставиха ли те душе? ЗабърсАл е некоя мацка от мен да знаеш. :wink:

PS: Нема никой в къщи май. Пускам онзи страшния Sextant с Холи Беровата, че голяма реклама му дръпнахте. :)

Последно редактирано:
От: От: Предприемачеко разпускане!

Изоставиха ли те душе? ЗабърсАл е некоя мацка от мен да знаеш. :wink:

PS: Нема никой в къщи май. Пускам онзи страшния Sextant с Холи Беровата, че голяма реклама му дръпнахте. :)

Няма лошо, вуйче - аз се радвам ако е така! Обаче не успя да сподели какво е точно, щото беше под въздействие...:)
Снощи се натръшкАхме рано, па неска ще видим. Холи Беровата е егати яката мадама - както казаха скоро за нея - улучила е 6-ца от генетичната лотария. Тая жена е на 48 години, бре вуйче.:-o Дай боже всекиму да изглежда така на 50!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Няма лошо, вуйче - аз се радвам ако е така! Обаче не успя да сподели какво е точно, щото беше под въздействие...:)
Снощи се натръшкАхме рано, па неска ще видим. Холи Беровата е егати яката мадама - както казаха скоро за нея - улучила е 6-ца от генетичната лотария. Тая жена е на 48 години, бре вуйче.:-o Дай боже всекиму да изглежда така на 50!

Добър дйен!
attachment.php

Нищо страшно не видех аз в тоя филм ти от кво се уплашИ не знам. То в бегето до 50 я доживеем, я не та не ме притеснява къ ше изглеждам. :)

ПП: Пак избега вуйче ще си пия сам кайвето явно. :(

Прикачени файлове

• smileys-coffee-578570.gif
    smileys-coffee-578570.gif
    2.4 KB · Преглеждания: 17
Последно редактирано:
От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Добър дйен!
attachment.php

Нищо страшно не видех аз в тоя филм ти от кво се уплашИ не знам. То в бегето до 50 я доживеем, я не та не ме притеснява къ ше изглеждам. :)

ПП: Пак избега вуйче ще си пия сам кайвето явно. :(

Сори вуйче, ма много съм се разработИла нещо:) Ай наздраве на кайвето, тогава.
Баси студа, вуйче..от балконинг, та на балтонинг рипнАхме направо.
Аз много се уплашИх, като се появи оня в космическия кораб - направо подскочих и почнах да се оглеждам да не ме зяпа и мен някой през прозореца.:lol:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Сори вуйче, ма много съм се разработИла нещо:) Ай наздраве на кайвето, тогава.
Баси студа, вуйче..от балконинг, та на балтонинг рипнАхме направо.
Аз много се уплашИх, като се появи оня в космическия кораб - направо подскочих и почнах да се оглеждам да не ме зяпа и мен някой през прозореца.:lol:

То го изпих аз кайвето вече. :)

Няма да се плашиш вуйче гледай другите как ходят и нищо им няма. :lol:

attachment.php

И да те зяпа да ти направи, да ти направи, какво да ти направи - най-много да те изплющи. :mrgreen:

Аре бачкай оставям те няма да те разсейвам. :)

Прикачени файлове

• 2233.jpg
    2233.jpg
    127.7 KB · Преглеждания: 16

Абе душко то от тоз ко те е страх, ако те зарибя с другия ще дойдеш да ме набиеш веднага начи :rolleyes:

Има много готини сериалчета, просто трябва да ги знае чиляк :)

Вуйче, аз съм дзмия и на студа така не мога да се разхвърля, а и не мога да пия, колкото тия моми-англичанки на снимката:)
Душе, аз съм фен на сериалите и винаги пробвам новите неща - лошото е, че рядко нещо ме впечатлява, особено след Breaking Bad - пак обра всички Емита, въпреки че свърши още миналата година.:)

И аз душе съм им фен само някои не мога да понасям, сега съм зацъкал новия сезон на Under the Dome. :)
Пък другия дето ти казвах, че следя, но няма нова серия още е: The Strain по Стивън Спилбърг :rolleyes:
Вуйче, аз съм дзмия и на студа така не мога да се разхвърля, а и не мога да пия, колкото тия моми-англичанки на снимката:)
Душе, аз съм фен на сериалите и винаги пробвам новите неща - лошото е, че рядко нещо ме впечатлява, особено след Breaking Bad - пак обра всички Емита, въпреки че свърши още миналата година.:)

И аз душе съм им фен само някои не мога да понасям, сега съм зацъкал новия сезон на Under the Dome. :)
Пък другия дето ти казвах, че следя, но няма нова серия още е: The Strain по Стивън Спилбърг :rolleyes:

Искаш да кажеш Стивън Кинг, а душе? Щото extant е продукция на Спилбърг и Холи Бери, а тва щом е страшно, значи е на оня психар - Кинг.:) Не съм му фен, само ''Изкуплението Шоушенк'' ми харесва от неговите неща. Чакам си старите сериалчета да почнат скоро и зор ще се види. Пускам серийките с Холи, защото снощи не остана време.

Да душко разсеян съм :rolleyes:
Искаш да кажеш Стивън Кинг, а душе? Щото extant е продукция на Спилбърг и Холи Бери, а тва щом е страшно, значи е на оня психар - Кинг.:) Не съм му фен, само ''Изкуплението Шоушенк'' ми харесва от неговите неща. Чакам си старите сериалчета да почнат скоро и зор ще се види. Пускам серийките с Холи, защото снощи не остана време.

Здрастии къмпаниията :|
[video=youtube;92Z7ZO3hjQ0]http://www.youtube.com/watch?v=92Z7ZO3hjQ0[/video]
Гръмнами главата неска шимина на автоматичен рижим иши ударя няколко шота :beer:

Алооо, смениха ми графикаааааа, само един ден ми е натоварен и той не е в неделяяяяя уадуасйклдафа и през седмицата имам два почивни дни, без лекции и упражнение... черпа ва сичкитеее

Бластер, добре дошъл и наздраве.:beer:

Дани, казах ли ти ! Ай почерпи по една пастичка, тортичка, че нещо на сладко ме кара..

Айдии торти, салати, мастики, кой квот желаййй. Тая вечер форумната кръчма работи на моя сметка..

Салюте ама демии салатката,,, трява са постараиш идаи ено задно селти за мизе :wink:

Салюте! Що така ядоса моя приятел страната, а? Четох ви как се дърляте, като крастави магарета..:lol:

Салатка:e561dc65e351d0fc1f61eb4cbcc34529.jpg

Задно селти:867f47bfe0.jpg

Горе