Изоставиха ли те душе? ЗабърсАл е некоя мацка от мен да знаеш. :wink:
PS: Нема никой в къщи май. Пускам онзи страшния Sextant с Холи Беровата, че голяма реклама му дръпнахте.
Няма лошо, вуйче - аз се радвам ако е така! Обаче не успя да сподели какво е точно, щото беше под въздействие...
Снощи се натръшкАхме рано, па неска ще видим. Холи Беровата е егати яката мадама - както казаха скоро за нея - улучила е 6-ца от генетичната лотария. Тая жена е на 48 години, бре вуйче.:-o Дай боже всекиму да изглежда така на 50!
Добър дйен!
Нищо страшно не видех аз в тоя филм ти от кво се уплашИ не знам. То в бегето до 50 я доживеем, я не та не ме притеснява къ ше изглеждам.
ПП: Пак избега вуйче ще си пия сам кайвето явно.
Сори вуйче, ма много съм се разработИла нещо Ай наздраве на кайвето, тогава.
Баси студа, вуйче..от балконинг, та на балтонинг рипнАхме направо.
Аз много се уплашИх, като се появи оня в космическия кораб - направо подскочих и почнах да се оглеждам да не ме зяпа и мен някой през прозореца.:lol:
Вуйче, аз съм дзмия и на студа така не мога да се разхвърля, а и не мога да пия, колкото тия моми-англичанки на снимката
Душе, аз съм фен на сериалите и винаги пробвам новите неща - лошото е, че рядко нещо ме впечатлява, особено след Breaking Bad - пак обра всички Емита, въпреки че свърши още миналата година.
И аз душе съм им фен само някои не мога да понасям, сега съм зацъкал новия сезон на Under the Dome.
Пък другия дето ти казвах, че следя, но няма нова серия още е: The Strain по Стивън Спилбърг
Искаш да кажеш Стивън Кинг, а душе? Щото extant е продукция на Спилбърг и Холи Бери, а тва щом е страшно, значи е на оня психар - Кинг. Не съм му фен, само ''Изкуплението Шоушенк'' ми харесва от неговите неща. Чакам си старите сериалчета да почнат скоро и зор ще се види. Пускам серийките с Холи, защото снощи не остана време.
Да душко разсеян съм
Салюте ама демии салатката,,, трява са постараиш идаи ено задно селти за мизе :wink:Бластер, добре дошъл и наздраве.:beer:
Хилоу Да не изпусна келепира - шамар да е, на аванта да е