Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Е тук, нали не говорим за работа? Покажи ми тема в която съм казал някой да ми помага с моята работа?
Ще си изпуша цигарите зареди теб, хайде лека ви аз си пускам нещо да гледам, че утре пак трябва да подпуквам нов проект.
Хич не те познавам даже, но се замисли колко пъти казваш "искам някой нещо... да ме действа". Малко повече активност трябва - ти ги уморяваш евентуалните кандидатки предварително. Къртовски труд им се очертава.

О, какво стана - на вечеря на свещи щеше да ни каниш. Забрави нещо.
Страх го е да не прегрее, ама ние можем с по една кофа вода да идем...

Да и в груповото може да има романтика според мене или поне за мене де да знам

Ти на кое викаш ''романтика'', че ми се струва, че ни се разминават представите ?

Групово - да наемем апартамент?

Мислех, че тва си го уредил вече ? Нали ще ти идваме на гости с Лилето. Само трябва да разкараш ''сложно е '' за престоя ни...

Страх го е да не прегрее, ама ние можем с по една кофа вода да идем...

Не ме е страх хич даже от прегряване, тука вече ти изневери кристалната топка, вода не ви трябва щото ще дойдете подмокрени

Мислех, че тва си го уредил вече ? Нали ще ти идваме на гости с Лилето. Само трябва да разкараш ''сложно е '' за престоя ни...

Идвам си скоро, ще пиша подробно кога и къде

Не ме е страх хич даже от прегряване, тука вече ти изневери кристалната топка, вода не ви трябва щото ще дойдете подмокрени

УАУУУУУ! Аз вече съм готова!

Нандито ми се разсърди и нище да говори повече с мен, дано утре и мине. Лека на всички и да не подминете още тази вечер темата за Украйна.....

Нандито ми се разсърди и нище да говори повече с мен, дано утре и мине. Лека на всички и да не подминете още тази вечер темата за Украйна.....

Да не си с украински корени, приличаш малко?

Не, българин съм си, иначе в Русия съм правен. :)
Да не си с украински корени, приличаш малко?

Никой не ти се сърди не се прави да не ти пратя кака Каси яхнала метлата да те опука

Не съм, бе Уни. Последно обясних как ще те мачка кака Каси и беше реплика към тебе. Просто не смогвам да отговоря на всички - нищо лично !
Лека и рекламации - веднага и в магазина, нали !:p

Горе