Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ами идвай, ама да не се блъснеш със скейта

Лили е със скейта, ама и ти не внимаваш ! А аз тръгвам, ама докъде ще стигна не знам, щото ми се вие свят и треперя, все едно Бластера ме е приклещил да ми ... уголемява бюста.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Не съм, бе Уни. Последно обясних как ще те мачка кака Каси и беше реплика към тебе. Просто не смогвам да отговоря на всички - нищо лично !
Лека и рекламации - веднага и в магазина, нали !:p

Абе то и на мене не отговори за духовите инструменти, ама си викам тя сигурно не духа и за това

Тя жената си има кой да яха :)
Ама ме оставихте без цигари. :(
Никой не ти се сърди не се прави да не ти пратя кака Каси яхнала метлата да те опука

Нокето и той след като ни научи размерите, избега.

А той не знае, че реалните са още по-зле:lol:

Абе то и на мене не отговори за духовите инструменти, ама си викам тя сигурно не духа и за това
Сърдита съм ти вече ! Тва па е отразено даже в профила, ама ти не четеш !

Сърдита съм ти вече ! Тва па е отразено даже в профила, ама ти не четеш !

Еми то един акъл за къде по напред, сега кво да си мисля, като или не съм прочел или съм забравил, що не подгрееш малко... хихихи

Ама ме оставихте без цигари. :(
Еми иди до денонощния и тъкмо ще изясниш цената на мастиката.

Еми то един акъл за къде по напред, сега кво да си мисля, като или не съм прочел или съм забравил, що не подгрееш малко... хихихи
Имаше си точки: смуче - да
Гълта: с условия...и т.н.

:)
10402569_891155420911284_6739548210260203094_n.jpg

Зле, зле колко да са зле?

Аааа, човека планира пътуване и взе да се замисля дали си заслужава:lol: Споко - има и по-зле.

Ама те не ни искат в домовете си, затова само на раздумки я караме... То току-така никой вече не води в къщи, тва не е каменната ера!

Имаше си точки: смуче - да
Гълта: с условия...и т.н.

Ааа уж малко подгряване ми трябва само, ама това за смученето си мислех че е с прахосмукачка, или съм много прост или ми е голяма фантазията ама може ли да се уточни духовия инструмент, щото едно е да свириш на кавал друго на флейта или валдхорна

Като стана на въпрос скочих, дп магазина за едни цигари и една биричка, и му викам на тоя, каква е цената на малката мастика?
Вика 3.10.
Викам, ми що тогава одеве ми я хвана на 3.50?
Ами нещо апарата се е объркал баце :lol: аз нали ти пуснах бележка, а такова нещо не се е случвало :lol:
Не съм, бе Уни. Последно обясних как ще те мачка кака Каси и беше реплика към тебе. Просто не смогвам да отговоря на всички - нищо лично !
Лека и рекламации - веднага и в магазина, нали !:p

Ааа уж малко подгряване ми трябва само, ама това за смученето си мислех че е с прахосмукачка, или съм много прост или ми е голяма фантазията ама може ли да се уточни духовия инструмент, щото едно е да свириш на кавал друго на флейта или валдхорна
Работим с материали на клиента, квото подадат, на тва... божееее - време е и аз да си лягам вече.

Нанди, покажи бедра. По мои наблюдения, каквато и да е жената, винаги си е намирала къде и с кого, само с показването на бедра :)

Горе