Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Мен монтьоро-тенекиджийският жаргон на бластера леко ме стресна - сигурно бая нужда от оправяне, изчукване и опъване ще ми открие :)

Няма страшно, едни ибиални лагери - голяма работа. Ще ги начука и ще спрат да тракат.

Ами по всичко личи че това е начинът.
Щраквате се както неприлично някой предложи (не бях аз - за протокола) дибидюс голи и поствате снимката тук у форума.... И вариантите са 3:

1. Аудиторията решава че има нужда от подобрения и почва да дарява кат изоглавено.
2. Някой (или повече) ви харесва и ви зема както сте си (хем спестява и някой лев...).
3. Ако има повече от един кандидат, организираме аукцион с резервирана цена.
Ей, веднага направи бизнес план ! Опасен човек е тва Ноке-то. Мисли в перспектива и най-вече в $$$

Ами по всичко личи че това е начинът.
Щраквате се както неприлично някой предложи (не бях аз - за протокола) дибидюс голи и поствате снимката тук у форума.... И вариантите са 3:

1. Аудиторията решава че има нужда от подобрения и почва да дарява кат изоглавено.
2. Някой (или повече) ви харесва и ви зема както сте си (хем спестява и някой лев...).
3. Ако има повече от един кандидат, организираме аукцион с резервирана цена.

Ако се пляснем дибидюс голи, ще спрат да ни възприемат като сравнително интелигентни същества и евентуални работници (драскачи). А не съм сигурна доколко можем да се преквалифицираме (все пак гълтаме с условия) и можем да си умрем от глад, ако се окаже, че никой не ще да ни вземе, а в същото време не сме и толкова нуждаещи се от дарения.

Ако се пляснем дибидюс голи, ще спрат да ни възприемат като сравнително интелигентни същества и евентуални работници (драскачи). А не съм сигурна доколко можем да се преквалифицираме (все пак гълтаме с условия) и можем да си умрем от глад, ако се окаже, че никой не ще да ни вземе, а в същото време не сме и толкова нуждаещи се от дарения.
Излизаш ми с някакви комбинации от взаимоизключващи се ситуации.
Всички варианти водят само до позитиви за вас отдето и да го погледна.

Еее хайде да не е дибидюс, ами като тези от Холивуд за Оскарите, леко прозрачно да се виждат извивките на тялото и луфта

Определено имаш нужда от преглед от спецялист, като гледам проблема не е сериозен, ако беше мокро на друго място а не под мишницата щеше да е по добре, значи трябва да се види термостата дали отваря на нужните градуси и охлажда, но по страшното е че трябва да се пренастроят сексцибионалните настройки на компютъра, а зо това ще се наложи интервенция

От: От: Предприемачеко разпускане!

Излизаш ми с някакви комбинации от взаимоизключващи се ситуации.
Всички варианти водят само до позитиви за вас отдето и да го погледна.

Ако реша да се занимавам с политика (там са големите пари), ще ми остане срамно петно в биографията :)

О, май няма да дарят много за оправяне :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ако реша да се занимавам с политика (там са големите пари), ще ми остане срамно петно в биографията :)

И без това се чудя за кой да гласувам, давай дибидюс снимките и веднага ще намериш твърд електорат

[video=youtube;2qikec1x53I]https://www.youtube.com/watch?v=2qikec1x53I[/video]

Леле, остави Ви човек една вечер без надзор и взехте да умувате да се пляскате дибидюс....

Леле, остави Ви човек една вечер без надзор и взехте да умувате да се пляскате дибидюс....

Много сме безхарактерни, нали ? Лесно се подвеждаме от покварени личности, ако няма някой с по-висок морал да ни възпира. А, ти защо ни оставяш без контрол, като знаеш, колко лесно манипулируеми сме ?

Много сме безхарактерни, нали ? Лесно се подвеждаме от покварени личности, ако няма някой с по-висок морал да ни възпира. А, ти защо ни оставяш без контрол, като знаеш, колко лесно манипулируеми сме ?

Аз не съм критерии за морал....вервай ми

Нямах намерение да Ви оставям, но трябваше да се потрудя - сиренето е с пари:)

С Лилето сте големи момичета и ми се струва, че доста добре владеете положението и аудиторията:wink:

Аз така се въодушевих от твърдия електорат, че цяла сутрин прекарах в самоснимане дибидюс гола, но, уви, неуспешно. Явно имам нужда от фотограф :D

Аз не съм критерии за морал....вервай ми

Нямах намерение да Ви оставям, но трябваше да се потрудя - сиренето е с пари:)

С Лилето сте големи момичета и ми се струва, че доста добре владеете положението и аудиторията:wink:
Както мъдро е заключил Оскар Уайлд: ''жена, без тъмно минало, не може да има светло бъдеще'', та с тая идея и ние с Лилето сме готови на всякакви неморални постъпки, с цел лично облагодетелстване и удоволствие. Ти го каза; сиренето е с пари ! Яйцата - също ! Колкото до аудиторията: хората, склонни към забавление са лесни за овладяване от две разхайтени драскачки, със склонност към словоблудство, но благодарим за високата оценка, все пак!
Относно първото ти изречение; следва корекция на базата данни!:wink:

Профил на dnc - обновен вариант:

1. Пере – сигурно пуска пералня, изглежда чисто момче. – (5т.)
2. Готви – все една салата може да нареже.( -5т)
3. Забърсва прах – от бедрата на привлекателни жени, сигурно. –(5т.)
4. Пуши –Да, браво на момчето (5т.)
5. Пие – умерено, колкото да заспи (5т)
6. Носи на бой – Да, дребен, ама жилав. (5т.)
7. Скромен – прекалено даже –( 4т.)
8. Бие – само ако го предизвикат. Жени – никога (надяваме се) (5т.)
9. Любима поза – всички, с него не се скучае ( 5т.)
10. Свенлив – по един много секси начин. ( 5т.)
11. Безсрамен – ограничено (- 5т.)
12. Тяло – дребно, но здрав за ръста си. (- 5т.)
13. Чувство за хумор – ооо, да. - 5т.
14. Окосмяване – лицево-видимо, интимно-едва ли. Момчето е европейче. - 5т.
15. Деца – не, разбира от контрацепция. (5т.)
16. Женен – не. Не кръшка - моногамен с всяка една от жените, с които има паралелна връзка. (2т.)
17. Гъвкавост – щом е дребен ще е мъжа-каучук. И подвижен ( 5т.)
18. Издържлив – много (не уточнява на какво) ( 5т.)
19. Владее езици – най-важно – своя и то безобразно добре ( 5т.)
20. Години- 30-35 – визуално минава за‘’агнешко’’ (5т.)
21. Фобии – страх от домакинска посуда/черпаци (3т.)
22. Зодия Телец – Най-добрата – (100т.)
23.Привлекателни качества - обича бъдещето му да е неясно (5т.)
24. Номер на обувките: 42-ри - златна среда ! На бас, че не му миришат краката. (5т.)
25. Морал: Висок, ако касае незаконни дейности и етично отношение към хората. Относно сексуалната разкрепостеност: Нисък или почти липсва ! (5т)

За тия яйца все още не сте казали къде да дам....

"Разхайтени драскачки" много ми хареса, провокира въображението ми рано, рано - браво Нанди.

Лили, мога да те снимам с телефон, непрофесионално - sorry darling.

Аз имам фотоапарат, споко, само фотограф ми липсва :)

Ето, вече взехме да обновяваме и профилите. Предлагам да включим и критерий "умение да снима голи каки".

Аз имам фотоапарат, споко, само фотограф ми липсва :)

Ето, вече взехме да обновяваме и профилите. Предлагам да включим и критерий "умение да снима голи каки".

Каки обичам много, ама дали ще успея да фокусирам е отделен въпрос.

Горе