Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Каки обичам много, ама дали ще успея да фокусирам е отделен въпрос.
Тъкмо ако са разфокусирани няма да се виждат ясно дефектите ! ... Каквито съм убедена, че при Лилето напълно липсват. А и винаги има начини да се намали вълнението и освободи напрежението у фотографа, преди да се заеме с фотографиране.:wink:

Тъкмо ако са разфокусирани няма да се виждат ясно дефектите ! ... Каквито съм убедена, че при Лилето напълно липсват. А и винаги има начини да се намали вълнението и освободи напрежението у фотографа, преди да се заеме с фотографиране.:wink:

Ахаха, да. При добра степен на разфокусиране, действително изглеждам перфектна :D

Няма страшно, ще му освободим излишното напрежение на фотографа преди това. Ще му дадем 15 минути за усамотение в банята преди фотосесията :)

Ахаха, да. При добра степен на разфокусиране, действително изглеждам перфектна :D

Няма страшно, ще му освободим излишното напрежение на фотографа преди това. Ще му дадем 15 минути за усамотение в банята преди фотосесията :)

Е, той ако иска усамотение, ще си ползва неговата баня - няма да бие път да снима, я!

"Разхайтени драскачки" много ми хареса, провокира въображението ми рано, рано - браво Нанди.
Представи си следната еротична картинка:
Драскачката е облечена неглиже - вероятно с размъкната фланелка с (или без) дреха, покриваща тялото от кръста на долу...
Несресана - разбирай ''чорлава'', посръбваща изстинало кафе, с неизменната цигара в уста, докато трака по клавиатурата...
От време на време става да се поразтъпче, защото й се схваща вратът и си мисли: еееех, сега ако имах едно вибро яйце, как щях да се вдъхновя за писане...

Ако искате давайте снимоковия матрял , ша ва опрая на фотошопя :D

Представи си следната еротична картинка:
Драскачката е облечена неглиже - вероятно с размъкната фланелка с (или без) дреха, покриваща тялото от кръста на долу...
Несресана - разбирай ''чорлава'', посръбваща изстинало кафе, с неизменната цигара в уста, докато трака по клавиатурата...
От време на време става да се поразтъпче, защото й се схваща вратът и си мисли: еееех, сега ако имах едно вибро яйце, как щях да се вдъхновя за писане...
Тая картинка може само да ме закара до кабинета на някой сексуален терапевт.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Тая картинка може само да ме закара до кабинета на някой сексуален терапевт.

Щом ще търсиш терапевт, не са добре нещата ! Или не съм нарисувала картинката, така че да въздейства правилно или ти имаш други представи за ''разхайтени драскачки'' ? Ако сметката при терапевта излезе солена, може да ми я отдържиш от даренията - почуствАх се виновна за емоционалната ти нестабилност, в следствие на моето описание. А представи си, как описвам вибратори !:lol:

Е, той ако иска усамотение, ще си ползва неговата баня - няма да бие път да снима, я!

Може да се присъединим по някое време в банята :) Да се поизкъпем, да срешем чорлавите косици и т.н. :)

Може да се присъединим по някое време в банята :) Да се поизкъпем, да срешем чорлавите косици и т.н. :)

Може да се къпем с фотографа или без, но в никакъв случай няма да се решим ! Един писател ако не е рошав и развълнуван, значи е бездарен. Поне на визия да го докараме, ако не друго.
Не е зле да добавим и на другите момци към профилите данни за: ''снимане на голи каки'' и ''морал''. Бластера е ясен - той е меценат-благотворител, само моралът му е по-голям от шпека му.

То като му щтръкне на фотографа и без да сте разчорлени ще ви разчорли :D

От: От: Предприемачеко разпускане!

Щом ще търсиш терапевт, не са добре нещата ! Или не съм нарисувала картинката, така че да въздейства правилно или ти имаш други представи за ''разхайтени драскачки'' ? Ако сметката при терапевта излезе солена, може да ми я отдържиш от даренията - почуствАх се виновна за емоционалната ти нестабилност, в следствие на моето описание. А представи си, как описвам вибратори !:lol:
Описанията ти са добри (ако ония дето ги беше линквала са твои).
Просто не ме кефи литературната ти героиня, барабар със сетинга - нещо кат антитеза на представата ми за 'секси' се явява.

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Описанията ти са добри (ако ония дето ги беше линквала са твои).
Просто не ме кефи литературната ти героиня, барабар със сетинга - нещо кат антитеза на представата ми за 'секси' се явява.
Не, не са мои. От тях се информирам за параметрите и особеностите на продуктите. Това определено не е моята стилистика и дори се опасявам, че моите описания ще дойдат малко сухарски, но не мога да си позволя такава волност на езика, освен в приятелска компания, като тая тук.
Коя литературна героиня и сетинг ти действат анти...?

Дано поне на кукуригу да можем да се връзваме, че хич не ми е удобно да работя с пусната коса. Днес съм си с най-хубавия анцуг (на Джуси), щото всички други са ми за пране. Ако някой ще ме снима, днес е моментът.

Дано поне на кукуригу да можем да се връзваме, че хич не ми е удобно да работя с пусната коса. Днес съм си с най-хубавия анцуг (на Джуси), щото всички други са ми за пране. Ако някой ще ме снима, днес е моментът.

Кукуригото трябва да изглежда, като че ли си го връзвала по време на земетресение и то поне, преди 3 дни. Колкото до анцуга: долнището и горната част, трябва да са от различни модели, ако не са, поне двата чорапа да са различни - един добър драскач винаги има огромни пропуски в облеклото ! Ако някой ще те снима днес, забоди един молив в кукуригото за завършек на писателската визия - нищо, че пишеш на компютър. Може да ползваш снимката за корица на своя книга след време, нищо не се знае..

И сложи очила, ако не носиш по принцип.
Тва с различните анцузи е отвратително :) .

Има и по-отвратителни неща ама хайде ще си замълча :)

A ти си купи чувство за хумор, ако нямаш такова. Или просто ме игнорирай, вместо да се заяждаш.

Не бъркай неспособността да оценя твоето чувство за хумор с липса на такова.

Ако имах намерение да се заяждам, щеше да го разбереш веднага.

Горе