Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Има неща които никога няма да забравя, и филми които никога няма да забравя, първата песен която си постнала е от от този филм:

[video=youtube;__sNWPCeSPQ]https://www.youtube.com/watch?v=__sNWPCeSPQ[/video]

Когато, хайде няма да пускам сълзи и сополи :beer:

Пък, ти, ако продължаваш така може и до сутринта да не (оууууууууу щях да кажа някоя глупост но) заспим.

Извинявай, че не отговорих навреме :wink:

[video=youtube;gmkHMYQRq2s]http://www.youtube.com/watch?v=gmkHMYQRq2s[/video]

[video=youtube;ttMf7BsrtcE]http://www.youtube.com/watch?v=ttMf7BsrtcE[/video]

От: Re: Предприемачеко разпускане!

ахахахааахаххахахахаахах
не го цитирай че му виждам изписаните простотии...
изадил на баба си книгата от 75-та година и е мисли за герой...

Сигурно му минават номерата пред съседите цигани с които е обграден.
Книгата е поне 10 години по-младолика, отколкото я изкарваш, но баба ми едва ли е чела много книжки, тъй като има само трето отделение, но виж - дядо ми е по-палав в това, а и онова отношение. Колкото до циганите, комшията циганин срещу мен е в пъти по-голям бизнесмен и предприемач от теб, а и със сигурност може да чуя нещо по-свястно от него, отколкото от теб.
на 14 ми хрумна една идея /след като си изцедих акнето и маструбирах 4 пъти значи е било към 17:30/ и искам да я споделя с вас.
Просто умирам да го направя.

Ако дадат на всеки един човек, на всеки един по една пушка, пушка яка - помпа и десет патрона и кажат с тези десет патрона можете да правите каквото си искате и няма да се брои за престъпление.

Какво ще стане?

Момчета кротко... все пак е петък, дайте да я караме по- спокойно.

Нещо яко са се разработили в петък, не смеят да разпуснат предприемачите :)

Добре е да се отпуснеш..но гледайте да не е прекалено..разпуснато :oops:

Добре е да се отпуснеш..но гледайте да не е прекалено..разпуснато :oops:

Няма де, ти ще бъдеш супервайзър на темата и ще контролираш нещата, ако някой се разбука прекалено много.

Ако, си отпусна биреното коремче, пред компа разпускане или отпускане се брои норт :D

Някой виждал ли е лети джанти за велосипед алуминиеви с 3-5 лъча?

не мога да намеря, а искм да сложа на един електрически велосипед?
намерих само някакви по 2000 лева бройката

Питай в бул-мама, ако тук никой не знае - аз там си задавам най-наболелите въпроси от битов характер. Досега без отговор не съм останала.

Мами, или не са си част, от нас, има мъжове дето ръсят в пъти повече от тях, да не говорим, че всичко им е пълна тъпотия. Пък темата си е за спам, който не го кефи да не пише в нея и да не я чете ;)

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Питай в бул-мама, ако тук никой не знае - аз там си задавам най-наболелите въпроси от битов характер. Досега без отговор не съм останала.

В ТКЗС без подкрепления не влизам!

Аз тогава да питам и тук - ако пусна в пералнята едни възглавници от разтегателен диван, нещо ще им стане ли?

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Аз тогава да питам и тук - ако пусна в пералнята едни възглавници от разтегателен диван, нещо ще им стане ли?

С какво са пълни и от каква материя са?

Ще преебеш пералнята мисля аз, иначе ако не ти е жал за добичето, ги мятай вътре и кажи резултата искам и снимки!

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Ще преебеш пералнята мисля аз, иначе ако не ти е жал за добичето, ги мятай вътре и кажи резултата искам и снимки!

А, искаш да се изложаааа. Ще изчакам съквартиранта да се прибере, за да ги занесе с колата до химическо.

Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

А, искаш да се изложаааа. Ще изчакам съквартиранта да се прибере, за да ги занесе с колата до химическо.

какво ще получи в замяна?

Горе