Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Айде, ще отлитам - разберете се кой с кой какви роднински връзки имате да не се объркате нещо.

Неее, нидей ! Ще ни липсваш Мите, лека работа. Ще внимаваме..

Айде, ще отлитам - разберете се кой с кой какви роднински връзки имате да не се объркате нещо.

Чао, Мите :)

Почваме да правим родословното дърво. Дано няма неприятни изненади :)

Я отпуснете малко. Наздраве :beer:

20140606_211647.jpg

Кой, тоя с родата ли ? Ма тогава селфито ще е благоприлично. Дай да ти видя родословното дърво, та да знаем дали сме ил ни сме роднини.

Ся да не ми пратиш без бански от плажа на три годинки, не съ излагай разбрахме са снощи че сме кошмии а не рода

Ся да не ми пратиш без бански от плажа на три годинки, не съ излагай разбрахме са снощи че сме кошмии а не рода

Аз последно разбрах, че сме роднини и живеем в къща близнак... Пак китайската клавиатура е объркАла нещата.

Аз последно разбрах, че сме роднини и живеем в къща близнак... Пак китайската клавиатура е объркАла нещата.

Да клавиатурно недоразумение ама всичко е под контрол щот аз не живея в къща близнак а в шатра

Да клавиатурно недоразумение ама всичко е под контрол щот аз не живея в къща близнак а в шатра

Значи овцете в гаража, а ти в шатра ? Поне изяснихме, че нямаме допирни точки... В шатрата имаш ли кадъни ?

Ох, Лиле - тая снимка, кат я видя и аха да мина на другия бряг. Видя ли селфито на Ани днес ? И тя беше много съблазнителна.

Видях го на Анито селфито - но забелязах, че до нея има някакъв чиляк с гипсирана ръка. Да не би при предишно селфи да се е опитал да я подпре или да я вдигне?

Мерси за комплимента, знаех си, че съм хубава :)

Видях го на Анито селфито - но забелязах, че до нея има някакъв чиляк с гипсирана ръка. Да не би при предишно селфи да се е опитал да я подпре или да я вдигне?

Мерси за комплимента, знаех си, че съм хубава :)

:lol:А, тоя с гипса не съм го видяла, ама тоя дето я носи беше по-припотен и от магарето на Бластера.
Абе хубава си, ама в тва косумчЕ напрао ме риташ в главата.

Значи овцете в гаража, а ти в шатра ? Поне изяснихме, че нямаме допирни точки... В шатрата имаш ли кадъни ?

Няма кадъни ама шо да нямаме допирни точки, може и фул контакт даже кво

Някой ме прокле! :(

В едната градинка едни лоши гарги връхлитат и нападат, направо и във филма "Птиците" няма такъв ужас. Безшумно се спускат зад гърба ти и пляс по тиквата!

Спасихме се до другата по-голяма и уж открита, да е без много дървета и евентуално гнезда. Там пък пълно с комари! И облечена, те обаче като напаст през дънките.
Направо не искам да излизам!
Или да си купя някакъв специален скафандър ... ох,не знам. Ще ги сънувам тази вечер сигурно ...

Горе