Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Не бе, като си помислих за Гого, и се сетих за една сцена от Date movie, където имаше един прислужник, който правеше този номер :)

Не бе, като си помислих за Гого, и се сетих за една сцена от Date movie, където имаше един прислужник, който правеше този номер :)

Не съм го гледала. И ? Връзваше ли му на прислужника с тая изящна тактика ? На Гого със сигурност ще му върже, ако и задника му е, като щеките, дето ги представя за крака пред обществото..

Лиле, така се ухажват маймуните, бе ! Ако са стигнали до там, значи много са назаднали в еволюционно отношение, тва дечурлигата тц тц тц..

п.с. Кай Рен - по-садично убийство на виц не бях виждала !
Всъщност вица е:

- Докторе, боли ме кръста ниско долу... по-надолу... още по-ниско...абе около входа ме боли.
Докторът: Е, докато му викаш ''вход'' - все ще те боли.

без да искам, съм се различил от 99% от българите - не съм го чувал така :) признавам много по-добро е :)

Не съм го гледала. И ? Връзваше ли му на прислужника с тая изящна тактика ? На Гого със сигурност ще му върже, ако и задника му е, като щеките, дето ги представя за крака пред обществото..

Пародия е, не мога да открия отделната сцена, а и вбокс не мога да отварям нещо, но конкретната сцена беше пародия на "Запознай ме с вашите" мисля, сцената с вечерята при родителите на Гейлорд. На прислужника много му удаваше, мисля, че и Гого ще изглежда добре, ако се вярва на селфито му :)

без да искам, съм се различил от 99% от българите - не съм го чувал така :) признавам много по-добро е :)

Споко ! Сестра ми редовно убиваше вица за парашутистите -
Десантно учение, един от редовите тича при командира и задъхан докладва:
Другарю командир, Альошкин скочи без парашут !:-o
Командирът отегчено: Пак ли ?
А сестра ми го убиваше, като казваше: '' другарю командир, Альошкин пак скочи без парашут'' - и не оставяше реплика за комадира...:lol:

Нанди, много ретро вицове знаеш :shock:

Да Гого, Нанди много чете, затва знае, а ти кОпай там, да не дойда да ти отнеса главата с един шамар. :twisted:

От: От: Предприемачеко разпускане!

имам рожден ден:).

Честит рожден ден! :)
Ето повод днес да се почерпя с мастика, че вчера не можах :)

Пожелавам ти да си здрава, усмивките на лицето ти да са повече от сълзите и да вярваш в себе си!

Обичаш цитати:

"… то, щастието, е известно най-вече със своята липса … не държа обаче да съм щастлив, животът е за предпочитане.

Винаги ми се е виждало чудно, че сълзите са били запланувани още в началото. Ще рече, така са ни направили, да плачем. Може ли да не помислят? Кой уважаващ себе си конструктор ще ги надроби такива …

Господин Хамил е голям човек, само дето обстоятелствата не са му позволили да стане такъв.

Не вярвам в предчувствията, но отдавна вече съм изгубил вяра в неверието си. Разните му там „не вярвам вече“ са пак вид увереност, а няма нищо по-измамно.

Две безнадеждности, които се срещат, това може и да е равно на една надежда, но то доказва единствено, че надеждата е способна на всичко…

Да си мисли човек, че всичко е свършило, защото е загубил единствената жена, която е обичал, е пълна липса на любов.

И не ви казвам, че човек не може да живее и без любов – може – и това е най-гадното.

Всеки от нас знае, че е роден, за да бъде победен, но също и че никога нищо не е успяло и няма никога да успее да ни победи.

Всъщност, онова, което се харесва на онези горе, не са нашите победи или провали, а красотата на усилията ни.

Да обичаш е приключение без карта и компас, където можеш да се изгубиш единствено от предпазливост.

Толкова жени съм познавал през живота си, че, тъй да се каже, винаги съм бил сам. Прекалено много, значи николко.

… не е достатъчно да сме нещастни поотделно, за да бъдем щастливи заедно.

Боях се от приятелството, което в края на краищата се превръща в говорилня.

Обичам един мъж, когото вече не обичам и затова се опитвам да го обичам още по-силно.

Понякога погубването на чувствителността е въпрос на оцеляване.

Самостоятелният мъж” и “самостоятелната жена” е шумотевица, която идва отдругаде, от големите ледени самоти…

… за поетите да говорят за любов, е липса на оригиналност.

Смисълът на живота има вкус на устни. Там се раждам. И съм оттам.

Човек не бива да отглежда мъката си, в това е всичко.

За да обичаш, не е достатъчно да обожаваш." Ромен Гари из Сияние на жена

и песен:

[video=youtube;-FPA8DHdia8]http://www.youtube.com/watch?v=-FPA8DHdia8[/video]

:twisted:

Някой написал на колата ми "Измий ме".
Написах отдолу "Калта е лечебна, можеш да я оближеш".
8)

Да Гого, Нанди много чете, затва знае, а ти кОпай там, да не дойда да ти отнеса главата с един шамар. :twisted:

Днес не съм в градината!
Дай един шамар, аз ще ти върна два :|

Днес не съм в градината!
Дай един шамар, аз ще ти върна два :|

Не, мерси - само аз ш'те шамаросвам. Ти мене - тц !
Така ли бачкаш днеска със секретарката ?

image028.jpg

А на какво си шеф? На водопад? :-o

Още не съм измислил, но ще помисля сериозно :)

Още не съм измислил, но ще помисля сериозно :)

А аз пак ти повярвах ... голяма съм си каракуда :-o

Най-добре е на водопад. :twisted: Подавай документите!

Ей, какво се сетих. Навремето като си търсих работа и имаше някакви оферти за директор на тези културните домове (читалища по старому) по райони- а то в София пълно- Триадица, Красно село и т.н. Много се бях навила и търсех някакви примерни програми за развитие, защото искаха това, да представиш концепция. Ама ... пак надделя : не знаеш ли кой поставят по такива места и коя си ти? и така ... намерих си оправдание и не пробвах даже. А ми се струваше много интересно, да организираш изложби, концерти, ... един събор с кебапчета и бира. Нещо като български май-фест ... :twisted:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Честит рожден ден! :)
Ето повод днес да се почерпя с мастика, че вчера не можах :)

Пожелавам ти да си здрава, усмивките на лицето ти да са повече от сълзите и да вярваш в себе си!

Това беше от най-обстойните и мили пожелания за деня. Благодаря! Бъди здрава изливай сладостта си като лятна светлина..... (like the summer sunshine, pour your sweetness over...(him)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Честит рожден ден, Светле ! Много здраве, щастие и успехи.

Благодаря Нанди, няма такъв "айляшки" рожден ден...:) Още един виц:

Испанец обяснява на пловдивска майна значението на израза "маняна маняна"
- Маняна, маняна, брато, значи, представи си плаж, море, жени, бири, коктейли, храна за душата, хармония...
- Аха - казал майничката.
- Хайде сега ти ми обясни к'во значи вашето "айляк"
- Айляк, майна, е същото като вашето "маняна маняна", ама без всичкото това напрежение!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Благодаря Нанди, няма такъв "айляшки" рожден ден...:) Още един виц:

Испанец обяснява на пловдивска майна значението на израза "маняна маняна"
- Маняна, маняна, брато, значи, представи си плаж, море, жени, бири, коктейли, храна за душата, хармония...
- Аха - казал майничката.
- Хайде сега ти ми обясни к'во значи вашето "айляк"
- Айляк, майна, е същото като вашето "маняна маняна", ама без всичкото това напрежение!

Брей, много cool били тва майните.. Вица е добър. Пожелавам ти още много такива айляшки рождени дни.

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Това беше от най-обстойните и мили пожелания за деня. Благодаря! Бъди здрава изливай сладостта си като лятна светлина..... (like the summer sunshine, pour your sweetness over...(him)

[video=youtube;FQNaPe7BS00]https://www.youtube.com/watch?v=FQNaPe7BS00[/video]

Горе