Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Двоен пост - пффу..

Нанди, как си днес :)

Благодаря Гога, добре съм - пих си хапчетата, дръпнах един джойнт за превенция на глаукомата и даже се замислям дали една инжекцийка да не си бодна... Така че днес няма да те полагам, освен ако не ми се помолиш много. И ако го направя няма да ми достави удоволствие..
Ти ? На каква позиция си тъдей ?

Благодаря Гога, добре съм - пих си хапчетата, дръпнах един джойнт за превенция на глаукомата и даже се замислям дали една инжекцийка да не си бодна... Така че днес няма да те полагам, освен ако не ми се помолиш много. И ако го направя няма да ми достави удоволствие..
Ти ? На каква позиция си тъдей ?

Нанди, не прекалявай бре, ти цялата менделеева таблица изброи :mad:
Още не мога да измисля какъв да съм днес, нещо не ми е ден :(

идеи?:cry:

1609923_299963616834900_8196522798193808255_n.jpg

проява на вродена гениалност или прекаляване със 6lokavizata...

Начин да окуражат чужденците да научат български предполагам :)

Начин да окуражат чужденците да научат български предполагам :)

По-скоро начин да научат бабите да четат на латиница, викам аз... А не да викат на праха за пране ''Боних'', вместо ''Бонукс''

забелязахте знамето на ЕС в дясно, нали? и българското в ляво - май е преведено на ЕВРОПЕЙСКИ :lol:

Нанди, не прекалявай бре, ти цялата менделеева таблица изброи :mad:
Още не мога да измисля какъв да съм днес, нещо не ми е ден :(

Шшшшшшшшшшшшшт, тихо... едни водни кончета ми разказват много яки вицове в момента - опитвам се да се концентрирам..
Що не ти е ден ? Да ти пратя малко от лечебните треви ? Имам си и рецепта и всичко..

Здравейте на всички:) Според мен има нужда от полов баланс форума, за да се освободи напрежението у дамите...:)
Иначе на моменти работата до скубане отива:))

Здравейте на всички:) Според мен има нужда от полов баланс форума, за да се освободи напрежението у дамите...:)

щом е за баланс идвам да балансирам малко....

Добър ден, наздраве на пиещите и нека дамите почнат да освобождават сега....

Здрасти Светле !
При положение, че тук мъжете са болшинство и за всяка жена има по двама мъже, че и повече, за какъв баланс говорим изобщо ? Проблемът не е в половия баланс, а в психическата нестабилност на ЕДНА комплексирана жена, която страда от липса на мъжко внимание и си мисли, че виновни за това са всички останали жени по света. Аз ще се жертвам и ще поема вината, но с какво това би помогнало - не знам. Надявам се днес тук да цари спокойна и весела атмосфера, защото това е предназначението на темата и затова влизаме тук. Аз лично се извинявам на Касиопея ако съм я засегнала, но определено така виждам причината за нейната агресивност към ВСИЧКИ (включително и към теб, Светле) жени във форума.

щом е за баланс идвам да балансирам малко....

Добър ден, наздраве на пиещите и нека дамите почнат да освобождават сега....
Оуууу, пирате мой ! Как ще ни помогнеш да освободим напрежението ?

Аз не съм конкуренция в това отношение. Много рядко правя изключение за някой представител на мъжкия пол.

Скубането от моя страна се случи спонтанно - потребителката изглежда реши да пробва това на главата ми екстендъри ли са или натурално съм си такава.

Или както се казва в една реклама - първо облизваш, после потапяш.....

А после залепяш и изяждаш ... дали не прозвучах, като богомолка ?:-o Радвам се на вашето присъствие - дори се къпя в него.

А после залепяш и изяждаш ... дали не прозвучах, като богомолка ?:-o Радвам се на вашето присъствие - дори се къпя в него.

По време на къпане предлагаме някой екстри:

1. Изтриване на гръб
2. Жулене на пета с камък
3. Тази на ЛС.....

Горе