Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Сори ма очовидно мъжьети поизгубиха интерес от темата. Никоя не пуска подходящо селфи или не допринася с някаква стимулираща провокация. Само една-две тука забавляват словесно хаудиторията, ама то тъй на сухо се стига само до изтъркване в 1 или 2 смисъла на думата.

Нивото на естроген у темата мий ниско специално на мене за да се хабя.

По време на къпане предлагаме някой екстри:

1. Изтриване на гръб
2. Жулене на пета с камък
3. Тази на ЛС.....

1. Изтриване на гръб - с гърди, предполагам ?
2. Жулене на пета с камък - като предизвикаш запъването на съответната пета в камъка на стената или пода - пак предполагам?
3. - там ще питам тогава ако имам въпроси...

Здрасти Светле !
При положение, че тук мъжете са болшинство и за всяка жена има по двама мъже, че и повече, за какъв баланс говорим изобщо ? Проблемът не е в половия баланс, а в психическата нестабилност на ЕДНА комплексирана жена, която страда от липса на мъжко внимание и си мисли, че виновни за това са всички останали жени по света. Аз ще се жертвам и ще поема вината, но с какво това би помогнало - не знам. Надявам се днес тук да цари спокойна и весела атмосфера, защото това е предназначението на темата и затова влизаме тук. Аз лично се извинявам на Касиопея ако съм я засегнала, но определено така виждам причината за нейната агресивност към ВСИЧКИ (включително и към теб, Светле) жени във форума.

Според мен Касиопея се закача за разнообразие... освен това може би се забавлява когато и се връзват...

Аз имам един спомен от гимназията, харесвах едно момче и то ходеше с едно момиче с много дълга коса... и ние с най-добрата ми приятелка си планирахме да застанем на опашката след нея с буркан раздъвкана дъвка и да мажем:))))

Та такива неща...

1. Изтриване на гръб - с гърди, предполагам ?
2. Жулене на пета с камък - като предизвикаш запъването на съответната пета в камъка на стената или пода - пак предполагам?
3. - там ще питам тогава ако имам въпроси...

Ще чакам въпроси относно третата екстра, другите две са ясни-ще ви отговоря възможно най-изчерпателно

Според мен Касиопея се закача за разнообразие... освен това може би се забавлява когато и се връзват...

Аз имам един спомен от гимназията, харесвах едно момче и то ходеше с едно момиче с много дълга коса... и ние с най-добрата ми приятелка си планирахме да застанем на опашката след нея с буркан раздъвкана дъвка и да мажем:))))

Та такива неща...

Много подценяваш реалната обстановка, но има време - ще стигнеш до същия извод сама с наблюдения. За мен темата е приключена и те моля да не си разваляме повече настроенито, като я коментираме. Нека е жива и здрава !

Нивото на естроген у темата мий ниско специално на мене за да се хабя.

Нивото на естроген варира през лунарния цикъл, така че не очаквай винаги високи нива. Освен това и прогестеронът при пмс създава интересни ситуции, граничещи със женски бой, затова не се оплаквай от липса на сеир по вина на дамите. Ако не сме ние, само за работа и пиенье щеше да се говори в темата за релакс.

Кой каза наздравеееееееее, хайде момичета края на седмицата наближава трябва да сте по активни през този период
Е, наздраве..ама само двете със Светлето сме тука, а се съмнявам че и двете пием нещо по-силно от чай от мащерка в момента. Всъщност, за себе си съм сигурна, за нея не мога да гарантирам. :wink:

Е, наздраве..ама само двете със Светлето сме тука, а се съмнявам че и двете пием нещо по-силно от чай от мащерка в момента. Всъщност, за себе си съм сигурна, за нея не мога да гарантирам. :wink:

Благодаря!

Тоя чай за бъбреци ли е или повдига самолета, а може би те кара да се чувстваш по един особен начин преди обед....

Благодаря!

Тоя чай за бъбреци ли е или повдига самолета, а може би те кара да се чувстваш по един особен начин преди обед....

Със сигурност е полезен за много неща, но аз го пия най-вече защото е много ароматен. Обаче забелязвам прилив на ендорфини преди обед и сигурно е от чая..

Със сигурност е полезен за много неща, но аз го пия най-вече защото е много ароматен. Обаче забелязвам прилив на ендорфини преди обед и сигурно е от чая..

Добре че не те избива на агресия от тоя чай, че иначе отивам и си лягам

Добре че не те избива на агресия от тоя чай, че иначе отивам и си лягам

Споко, агресия към теб мога да проявя само ако ме помолиш любезно.:wink: И няма да е от чая...

Касипеята пак ли е в цикъл, бре?

Ма ти видя какво е ставало снощи / Ти си виновна, че ме накара да си лягаме - (упс, тва прозвуча погрешно) и изпуснахме мелето..

Аз не съм конкуренция в това отношение. Много рядко правя изключение за някой представител на мъжкия пол.

Скубането от моя страна се случи спонтанно - потребителката изглежда реши да пробва това на главата ми екстендъри ли са или натурално съм си такава.

А за женския какви са ти критериите? Освен да не прилича на Анджелина Джоли (което е лесно изпълнимо).

Ма ти видя какво е ставало снощи / Ти си виновна, че ме накара да си лягаме - (упс, тва прозвуча погрешно) и изпуснахме мелето..

Ранното лягане спомага за по-дългото запазване на младостта, за тонуса и т.н. Не си струва да го жертваме, за да гледаме сеира на циклофренички :)

А за женския какви са ти критериите? Освен да не прилича на Анджелина Джоли (което е лесно изпълнимо).

Ранното лягане спомага за по-дългото запазване на младостта, за тонуса и т.н. Не си струва да го жертваме, за да гледаме сеира на циклофренички :)

:lol:хахахахха:lol:

Лили, ти зададе въпросът който ме мъчи има няма от 1 час. Благодаря - сега ще чакам....

Мите, домъчня ми за теб направо :) Надявам се, че си добре.

Здр, Лили - добре съм, Благодаря излезнах малко на вън - ората да видат дзвер и дзвера да види ора

Темата не изглежда да е с чак дотам потрошени огради, за да коментираме свободно :) Но примерно гърдите на представителката е желателно да са поне 2/3 колкото моите - усещането е, да го наречем, по-забавно при прегръдки. За съжаление Анджелина наскоро реши да се лиши от играчките си.

Горе