starlordbg
Member
Направо ме е страх да си пусна темата с най-хубавите ми .бг домейни на едно място защото ще ми я оспамиш.
Направо ме е страх да си пусна темата с най-хубавите ми .бг домейни на едно място защото ще ми я оспамиш.
За сметка на това, Вие ни забавлявате с покъртително незнаниеНяма, просто тук никой не ме мотивира със знание.
“Това, което правиш се нарича СПАМ, домейните ми никога няма да бъдат отнети защото съм първи по време и първи по право.” - DataAddictedКиров, защо домейнът Ви HAT.BG все още не е продаден?
Не, просто надуват пак балони, това е истинатаМай някой се е бая позабатачил с домейни
Нали се сещаш кви домейни ти бех дал да видиш, перфектни, свободни за рег.. такива дет датата ще оди постоянно в ерекция ахаахах
Е браво, супер си! Почвам да си разплитам чорапите, ей сегичка![]()
Автора ОТДАВНА се моли да се разкараш...ама нема кой да чуе!
Може ли да редирекнеш към predpriemach.com?Няма нужда, виж какво си имам: KONTEINERI.COM
Няма никакво значение на кой е. Темата е негова. Освен това, не виждам връзката на умрелите ти контеЙнери с лизинга... тоест ти си спамера в случая, и не само в случаяЗабравихте ли, домейнът LIZING.BG не е негов!
Извинение за? Твоите контакти не ме вълнуват. Ще докажеш ли че konteineri.com е твой, както твърдиш или освен спамаджия си и скамаджия?
Пратен е да си почине малко и да го пусне малко жегата, че нещо не му понася. Голяма модерация тук с неговото присъствие.Извинение за? Твоите контакти не ме вълнуват. Ще докажеш ли че konteineri.com е твой, както твърдиш или освен спамаджия си и скамаджия?
Tеее, тамън тръгна лафаПратен е да си почине малко и да го пусне малко жегата, че нещо не му понася. Голяма модерация тук с неговото присъствие.![]()