W
w-seo
Guest
Адмирираме решението Ви! Ние можем да конфигурираме сървърът Ви, пишете на ЛС, също така препоръчваме VPS в Немска компания и далеч от бг
След няколко, огромно проблеми с хотинга, местене и още по-големи проблеми, си взех един рак и си хоствам сайтовете от вкъщи. Цената на тока ми е 30 лв. + оптичния интернет 20 лв. общо 50 лв. За 4 години сайтовете са ми били офлайн за 1 час и половина. За година период при суперхостинг около един час офлайн, при новахост пак за година 72 часа офлайн.
Абсурд. 2012-та съм държал гейм сървъри със стотици онлайн и сайтове с хиляди посещения на интернет за 15 лева. Те по тази логика не трябва да има хостинги изобщо. SuperHosting-а ги държат на машинки по 100 MBPS.С този интернет най-вероятно имаш блогчета с малко посещения.
Имахме сайта за видео споделяния и с гигабитов нет на 80 онлайн човека спираше да зарежда сайта.
На собствен сървър ама на колокация в някой дейта център или у вас?Баси мамата аз ли съм най-простия, че си държа всичките сайтове на собствен сървър? И по 10к онлайн по трафик сайта не мръдва, ама така сме талибаните
Аз съм от старата школа, всичко си ми е при менНа собствен сървър ама на колокация в някой дейта център или у вас?
Как си подсигурил ток и интернет, моя интернет доставчик примерно си спира когато реши. При тока е същото, решават и днес цял ден си офлайн.Аз съм от старата школа, всичко си ми е при мен
Аз лично ползвам юпс с голяма батерия. Не ми е спирал работа, от както го взех. Интернета ми е на Виваком. Един, единствен път се случи при ремонтни дейности един от майсторите да счупи оптиката. Светнах я и си я снадих, със студен конектор за около 5 мин. работа.Как си подсигурил ток и интернет, моя интернет доставчик примерно си спира когато реши. При тока е същото, решават и днес цял ден си офлайн.
Ако си подсигуриш ток за цял ден с UPS и резервен интернет канал съм съгласен, явно живееш на хубаво място, защото при мен лично е ужас от към тия неща.Аз лично ползвам юпс с голяма батерия. Не ми е спирал работа, от както го взех. Интернета ми е на Виваком. Един, единствен път се случи при ремонтни дейности един от майсторите да счупи оптиката. Светнах я и си я снадих, със студен конектор за около 5 мин. работа.
Абсурд. 2012-та съм държал гейм сървъри със стотици онлайн и сайтове с хиляди посещения на интернет за 15 лева. Те по тази логика не трябва да има хостинги изобщо. SuperHosting-а ги държат на машинки по 100 MBPS.
Ясно, това не го знаех определено. А на какво реално се хоства vbox и тези по-малките сайтчета за видеа ако да кажем има 1000 онлайн гледащи на 1920x1080, ако не греша само тези 1000 ще изискват поне 6 GBPS интернет, а те най-вероятно си имат поне 2-3 хиляди онлайн постоянно.Геиминга харчи много малко трафик понеже се обменят само позиции и input... разликата е около до 1000 пъти с видеото
Виж файлът 22421
- WarcraftIII : 3KBps down and 1KBps up.
- BattleForge : 5KBps down and 1KBps up.
- DotA2 : 10KBps down and 3KBps up.
- StrongHold crusader : 5KBps down and 3-4KBps up.
Видеотата ако си пуснете статистиката на netflix или някой друг плеър цифрите са такива
80 души hd на h264 ще напълнят половин ГигабитВиж файлът 22420
Ясно, това не го знаех определено. А на какво реално се хоства vbox и тези по-малките сайтчета за видеа ако да кажем има 1000 онлайн гледащи на 1920x1080, ако не греша само тези 1000 ще изискват поне 6 GBPS интернет, а те най-вероятно си имат поне 2-3 хиляди онлайн постоянно.
Ясно, това не го знаех определено. А на какво реално се хоства vbox и тези по-малките сайтчета за видеа ако да кажем има 1000 онлайн гледащи на 1920x1080, ако не греша само тези 1000 ще изискват поне 6 GBPS интернет, а те най-вероятно си имат поне 2-3 хиляди онлайн постоянно.
Зависи от проекта. За много сайтове 100-150 лв на месец само за хостинг е безумна цена.Не всеки има сайт за видео.Както казах изисква голяма инвестиция за домашен сървър.
6Gbps не е кой знае какво.Ясно, това не го знаех определено. А на какво реално се хоства vbox и тези по-малките сайтчета за видеа ако да кажем има 1000 онлайн гледащи на 1920x1080, ако не греша само тези 1000 ще изискват поне 6 GBPS интернет, а те най-вероятно си имат поне 2-3 хиляди онлайн постоянно.
Тук съм съгласен. Стига, разбира се и проектите да имат полза от това, понеже ако просто говорим за някакъв уебсайт, то и LEMP стакът си върви навсякъде.Извинявай, но в ECS и EKS с Fargate за compute вървят Докер контейнери, а Докер се поддържа от всяка платформа. Кой говори само за Ламбди?
Тук съм съгласен. Стига, разбира се и проектите да имат полза от това, понеже ако просто говорим за някакъв уебсайт, то и LEMP стакът си върви навсякъде.
С тока малко не го нацели. Виж, около 300лв щеше да е по-точно. Не знам каква е инфрата, но сметни само една машинка, с едно захранване (с едно, че да е по-лесно уравнението), при средна консумация от 200-250watts, колко "30 лв" ти е на месец. Предполагам, че машинките не са около климатик, поради тази причина не смятаме "ЧЕЗ"-а и за хладно.След няколко, огромно проблеми с хотинга, местене и още по-големи проблеми, си взех един рак и си хоствам сайтовете от вкъщи. Цената на тока ми е 30 лв. + оптичния интернет 20 лв. общо 50 лв. За 4 години сайтовете са ми били офлайн за 1 час и половина. За година период при суперхостинг около един час офлайн, при новахост пак за година 72 часа офлайн.