$INeed$
Well-Known Member
Добре де, а статуса на тези карти какъв е бил? В онлайн банкирането как ви излизат ако са прекратени?
Как какъв да е бил статуса на картите? Отиваш, вадиш една карта, като т обясняват, че нямаш такси по поддръжка и ти взимат такса при транзакции и това. След някоя друга година решаваш да видиш какво се е случило с картата ти и остановяваш, че са сложили една поддръжка и то не са сметнали за необходимо да те уведомят. Натрупва се една сума и решават, че е време да си приберат парите. Ей така, измекярската. И по-зле ще става, защото никой вече не тегли кредити. Писна имна хората некви нещастници да се губаркат с тях и сега банките са умрели в кожата си. За това ограничавате си картите (поне 2, не повече) и си цъкате с две банки макс. Все пак ак едната се издъни да имате Б план. Това е системата.
Иначе не гли гледайте, че рекламират по телевизията, там пък са други врътки. Като цяло пари няма. Колкото по-пестелив и здравомислещ е народа, толкова повече банките страдат от това.
Преди време си затрих моята в тази банка. Комисиона за това, такса за онова. Викам си, тези ми съдраха задника, а още не съм започнал да печеля добре през нета. Сигурно дупе ще ми е яко, ако надушат и това. Иначе като гледам сценария е еднакъв при всички. За жалост момента с договора със ситни шрифт, че банката може да променя условията, и че хората са проспали кога са сложили тази такса поддръжка, няма какво да се направи. КЗП, МаЗеПе, все тази. Но да съм честен за сума от 200 лева и аз бих пуснал една жлба, може и да им ги платя, ама после ако има нередност, да хваната и те да си платят едно 5К. Ей така, защото са готини.