Един подпис имаш от мен за сега.
Влез си в първото мнение и направи горното по-грабващо. И подсили думата "банк", макар и да не е свързана с Райфайзен.Преди 2 дни - 20 публикации - 16 автора
Здравейте колеги, Днес учудващо, получавам писмо дължите ни: 185.25 BGL. За сметка която уж сами бяха закрили перди 4 години?
При мен е на втора страница първи резултат. Не е истина. Стотици хиляди лева реклама и накрая .... бум....оплескват всичко.Темата е на първа страница вече браво на нас.
Благодаря много братле.
Влез си в първото мнение и направи горното по-грабващо. И подсили думата "банк", макар и да не е свързана с Райфайзен.
:beer:
http://www.imotdnes.com/raifaizenba...nik_na_raifaizen_bank___raiffeisen-a-413.html
А тук можеш да подсилиш нещата чрез коментар и публикация във ФБ. Вкарваш и линк към темата.
При мен е на втора страница първи резултат. Не е истина. Стотици хиляди лева реклама и накрая .... бум....оплескват всичко.
Политика на аматьори. Дано поне някои обясни от банката.
Не знам дали няма да се разсърди гошо.
Темата е на първа страница вече браво на нас.
Ще я избутаме, няма къде да ходи.
Ходи се разправи с банката докато е време и наритай задника на управителя(задължително). Аз не можах зад гърба ми ме насадиха ти имаш шанс още.
Лошото, че клона тук го закрили, и както писах интересно защо, аз получавам писмо от клон в Асеновград, а аз съм в Първомай област Пловдив, и Първомай няма нищо общо с Асеновград освен това, че сме на 32 километра разстояние.
Иначе, ще ме ядосат и ще отида с няколко бурканчета Първомайска лютеница да ги навестя.
Лютеничена революция ли ще правиш
Даммм, да сменя репертоара от домати направо на лютеница.
Да, това е така. Даже наскоро превеждах (зареждах) чужда сметка и съм им все още клиент. Взеха аи ми тези два лева. Ако зареждам моя няма да имам тази такса. А за да нямаш за чужда е нужно собственика на сметката да ти издаде пълномощно. Беше глупост някаква.Райфайзен Банк са една от банките, които винаги си взимат такса от 2 лева за зареждане на сметка. Няма значение дали си им клиент или не. Това си е константа при тях. Била чужда и за това. Баси простотията. И като взелат и на човека със сметката, оп айде една такса и за теглене и то какво излиза. Баси далаверата.