uni-web
Well-Known Member
От: Re: Райфайзен: Извиване на ръце!!!!!!!!!!!!
Нищо не съм им дал, и нямам и намерение да го правя. Даже в това което са ми пратили си пише, че ако не платя да считам , че щели да закрият сметката.
Само дето гошо удари темата и я бутна в трета глуха с неговите тъпи ъпдейти....
Нищо не съм им дал, и нямам и намерение да го правя. Даже в това което са ми пратили си пише, че ако не платя да считам , че щели да закрият сметката.
Само дето гошо удари темата и я бутна в трета глуха с неговите тъпи ъпдейти....
@uni-web, както стана бе, човек? Плати ли ги тези, свързаха ли се с теб повторно. Имаш ли нещо ново около случая, че на мен ми предстои другия месец затваряне на сметка при тях.
Да ни подготвиш на какво ще попаднем. И без ми писна 100 години клиент и освен да ме друсат всеки пък като им прекрача входа на клона, нищо друго не са успели да ми направят като услуга за тези, вече не знам, ама май станаха 10 години. Баси хората, как не знаят да правят бизнес. Може ли такова нещо....како се вика да отидеш, да ти кажат че другия месец няма да ти взимат такса, защото си лоялен клиент. Явно само на рекламите Важния си ти. В действителност - пълна мъка и безхаберие.
Преди време, бившия ми шеф беше с тях. Нон стоп им звънеше да им се кара защо са толкова непрофесионалисти към задълженията си, както и към клиентите си. И им каза, че ако започнел да ги чува по-често от семейството си всеки ден, направо без предопреждение ги сменя. Даже и те намали да разберат. Но можеше, защото по договор имаше еди какво си, а те първа се разбираше, че трябва да си го заявиш, че го искаш. Демек, имаш го, ама ако си го поискаш. Класически случай.