Slavchev
Well-Known Member

Всяка минута в света умира по 1 човек след прекаран грип
Имунизацията може да спаси около 37 хил. живота годишно в Европа и да спести над 330 млн. евро от здравеопазване
Смъртност 2% при налични обдишващи апарати и болнична грижа. Като се удари тавана там, процентите не се знае някъде ще поемат, така че не е адекватно да се взима за константа.Моята сметка е малко по-различна. За България. Ако се заразят 7 000 000 ... и математиците и статистиците са са прави ... от тях 20 % ще се разболеят така, че да си направят тест и да влязат в статистиката - тоест 1 400 000 - ако смъртността е 2 % това означава, че от Ковид ще умрат 28 000. До момента имаме официално 11 234 починали, което показва, че сме на около 1/3. Искрено се надявам бройката да спре да расте и да не достигне никога 28 000.
От 1 година има мерки, от месеци ваксини. Грип няма, смъртност няма. Само ковидСмъртност 2% при налични обдишващи апарати и болнична грижа. Като се удари тавана там, процентите не се знае някъде ще поемат, така че не е адекватно да се взима за константа.
@slavchev, 1440 минути на ден = 1440 човека/дневно в света. И това в ситуация, в която не са взети никакви мерки, освен противогрипни ваксини, които в интерес на истината малък % хора си бият. Ако вземем конкретен ден (примерно преди 2 дни), отново в света са отбелязани 9477 починали от "грипчето", което прави около 7 пъти по-висока смъртност, с все мерки и към момента смогваща обща здравна система.
Да, грип няма, защото им Ковид. Какво странно има в това? И е супер логично даже.От 1 година има мерки, от месеци ваксини. Грип няма, смъртност няма. Само ковид![]()
Това е в много оптимистичен вариант. Само че ако днес са обявили 3000 заразени, брой ги 6000. Аз лично познавам вече над 10 човека, които си го карат на легло, но са си правили сами тестовете. Т.е. няма ги в официалната статистика. По тази логика трябва да сме близо до имунитета...ама засега не сме. В началото гледах да съм доста толерантен към всички, но да си призная днес вече искам да си спася само себе си и близките. Защото другите просто доказаха с действията си, че не го заслужават.Моята сметка е малко по-различна. За България. Ако се заразят 7 000 000 ... и математиците и статистиците са са прави ... от тях 20 % ще се разболеят така, че да си направят тест и да влязат в статистиката - тоест 1 400 000 - ако смъртността е 2 % това означава, че от Ковид ще умрат 28 000. До момента имаме официално 11 234 починали, което показва, че сме на около 1/3. Искрено се надявам бройката да спре да расте и да не достигне никога 28 000.
Аз не мога да повярвам, че за 1 година не разбраха как точно работат нещата.Да, грип няма, защото им Ковид. Какво странно има в това? И е супер логично даже.
Каза човекът, който трябваше да се ваксинира, за да иде на бар.Да, грип няма, защото им Ковид. Какво странно има в това? И е супер логично даже.
Абе те още за бай Тошо милеят, а ти се чудиш за едната година. А най-любимото ми твърдение е как през соца не се умираше.Аз не мога да повярвам, че за 1 година не разбраха как точно работат нещата.
На мен ми е много интересно какво ще става в следващите години с обикновените вируси, вкл и грипния, които сега благодарение на мерките не благоденстват. Дали ще има като цяло спад в заболяването, след като определено те се предават и размножават много по-трудно в момента и респективно разпространението им е по-малко.
Dr Bossche believes that vaccinologists, clinicians, and scientists are only focusing on short-term results at the individual level and not the consequences at the global population level, which he believes will soon become evident. Evident in the form of having transformed “a quite harmless virus into an uncontrollable monster”.
През соца умирачки по неестествени причини бяха много редки, случваха се само на мъже, и бяха вследствие или от бой, или от огнестрелна ранаАбе те още за бай Тошо милеят, а ти се чудиш за едната година. А най-любимото ми твърдение е как през соца не се умираше.
Въпреки, че "вродения имунитет" е важно да се тренира, като не живеем стерилно, антибиотиците, ваксините и като цяло научния прогреса са намалили детската смъртност и средната продължителност на живота. Чел съм доста научни публикации по темата, които не ми се търсят сега. Съгласен съм с тази публикация, че уязвимите групи (По старите и тези с можество заболявания) трябва да се ваксинират. Децата и по-силните е хубаво да се срещат леко по -лека и да изграждат имунитет не само за себе си но, и за наследниците си и наследниците им, които ще имат гени по-устойчиви към този вирус и мутациите му. (Както казах Дарвинист съм) Аз вече веднъж съм боледувал от вируса, жена ми също. Имам три деца (вероятно и те са го карали защото 14 дни живяхме затворени заедно). Затова се прокрадва мисълта у мен да се ваксинирам. Мисля, че ваксините са спасили света от много смърт и крайните позиции, срещу тях не са ОК.Знам, че няма да го прочетат хората, които трябва да го прочетат, било поради мързел, било поради незнание на езика. Пускам го все пак. Ваксърите да си знаят, че не спасяват, а поставят света в много по-голям риск.
Кратък цитат за владеещите езика:
Цялата статия:
![]()
Geert Bossche: Halt All Covid-19 Mass Vaccination (Open Letter to WHO)
Vaccine expert Vanden Bossch believes mass vaccination is likely to turn the relatively "harmless virus into a bioweapon of mass destruction."dryburgh.com
Ти си решаваш, въпреки че не виждам логика в това твое действие.Въпреки, че "вродения имунитет" е важно да се тренира, като не живеем стерилно, антибиотиците, ваксините и като цяло научния прогреса са намалили детската смъртност и средната продължителност на живота. Чел съм доста научни публикации по темата, които не ми се търсят сега. Съгласен съм с тази публикация, че уязвимите групи (По старите и тези с можество заболявания) трябва да се ваксинират. Децата и по-силните е хубаво да се срещат леко по -лека и да изграждат имунитет не само за себе си но, и за наследниците си и наследниците им, които ще имат гени по-устойчиви към този вирус и мутациите му. (Както казах Дарвинист съм) Аз вече веднъж съм боледувал от вируса, жена ми също. Имам три деца (вероятно и те са го карали защото 14 дни живяхме затворени заедно). Затова се прокрадва мисълта у мен да се ваксинирам. Мисля, че ваксините са спасили света от много смърт и крайните позиции, срещу тях не са ОК.
Факт. И аз и жената и синчето сме с пълния набор ваксини от задължителната имунизация в България. Против съм истериятата около ваксинацията за странен вирус със странни симптоми ( грипни ) и неустановена като качество и резултатност ваксина.ваксините са спасили света от много смърт
В Белене умираха от естествена смърт, прав си...През соца умирачки по неестествени причини бяха много редки, случваха се само на мъже, и бяха вследствие или от бой, или от огнестрелна рана
Демек мъжка смърт. Не като сега - от глад и болести.
Въобще не ги слушай, праскай си ваксината и си живей живота. И аз имам познати, които ще се ваксинират след прекаран Ковид.Въпреки, че "вродения имунитет" е важно да се тренира, като не живеем стерилно, антибиотиците, ваксините и като цяло научния прогреса са намалили детската смъртност и средната продължителност на живота. Чел съм доста научни публикации по темата, които не ми се търсят сега. Съгласен съм с тази публикация, че уязвимите групи (По старите и тези с можество заболявания) трябва да се ваксинират. Децата и по-силните е хубаво да се срещат леко по -лека и да изграждат имунитет не само за себе си но, и за наследниците си и наследниците им, които ще имат гени по-устойчиви към този вирус и мутациите му. (Както казах Дарвинист съм) Аз вече веднъж съм боледувал от вируса, жена ми също. Имам три деца (вероятно и те са го карали защото 14 дни живяхме затворени заедно). Затова се прокрадва мисълта у мен да се ваксинирам. Мисля, че ваксините са спасили света от много смърт и крайните позиции, срещу тях не са ОК.
И кое му е чудното??? Ваксината не дава безсмъртие. А и доста лекари се ваксинираха, за да спасяват малоумнички като теб.Ако случайно сте чули, или пък сте останали с погрешното впечатление, че началникът на ковид отделението в ИСУЛ е поредният "изгубил битката с ужасното", то ето малко допълнителна информация:
![]()
@stoineff, остатъчно умен си, за да приемаш съвети от човек, който не гледа телевизия, смята всички онлайн медии за фейк и единствен източник на информация за него са близки и познати.Въобще не ги слушай, праскай си ваксината и си живей живота. И аз имам познати, които ще се ваксинират след прекаран Ковид.
Ако ще мрат от ваксините, с какво са полезни на "малоумнички като мен"?А и доста лекари се ваксинираха, за да спасяват малоумнички като теб.