tedkata_m
Well-Known Member
Не, Крумов, много повече са. Но неофициално. Прогледни най-после. Толкова ли си тъп?но не и всички те от ковид. Знам, че сляпо го вярваш
Не, Крумов, много повече са. Но неофициално. Прогледни най-после. Толкова ли си тъп?но не и всички те от ковид. Знам, че сляпо го вярваш
Колко па да са много, даже тая година е от най-слабитеНе, Крумов, много повече са. Но неофициално. Прогледни най-после. Толкова ли си тъп?
Е не, не мога да се занимавам с вас. Малко били значи. Ех, ех...То няма Ковид бе. Аз ей така си се боцнах за експеримента. Хахахахах.Колко па да са много, даже тая година е от най-слабите
Жертвал си са за науката и за статистиката.Е не, не мога да се занимавам с вас. Малко били значи. Ех, ех...То няма Ковид бе. Аз ей така си се боцнах за експеримента. Хахахахах.
Ми няма, цяла година имаше да го разбереш, не да ревеш по опашките с бабичките...Е не, не мога да се занимавам с вас. Малко били значи. Ех, ех...То няма Ковид бе. Аз ей така си се боцнах за експеримента. Хахахахах.
Да не забравяме и скрития мотив. Боцнал се е, понеже му писна цяла година да пие бирата през маска. Послушните деца ги водят на бар.Жертвал си са за науката и за статистиката.
Не мисли че не го оценяваме!
Ех, ех, едно и също, пич, като развален грамофон... Ми да, прав си беше Мутафчийски, мрем си стабилно. Днес известни личности има, ама явно и това е лъжа?!?Уж математици, па 1 таблица не могат да видят. Има 1 месец ноември с по-висока смъртност и то даже сигурно не е от ковид. Ама неее, то министъра и Мутафчийски казаха, че яко мрем и сме се насрали с маските в кенефа
Виж днес числата и по-добре замълчи.Къде са повече умиранията, ти малоумен ли си, че 1 таблица не можеш да разчетеш
Виж днес числата и по-добре замълчи.
Каква истерия бе глупако, болниците бяха претъпкани, взимаха само най-тежките случаи, хора се задушаваха и умираха на входа на болницште от пневмонии. Кога е било това чудо - никога...Сектантите нямате моралното право да я показвате тая графика с умиранията. Аз го казвах и преди това... Графиката показва излишни умирания не само от Корона, а и от Истерия. Под Истерия разбирай всички решения, действия и последствия, които ги е нямало преди 2020. И то тези умрели от Истерия по официални данни са поне 2 пъти повече от тези умрели от Корона.
Според мен лично са над 90%. Иначе казано, ако я нямаше истерията, не вярвам че графиката щеше да изглежда по-различно от предходните години. Графиката показва един геноцид, който вие сектантите подкрепяте.