kamentk
Well-Known Member
То ти и жена ти са ви ги били тия ваксини в един бленуван от вас строй в който подобни извращения, като антиваксърството не съществуаха. Така че няма какво да се чудиш, ако някой не иска ваксина са му отвъртали по 1 шамар и толкоЗ.И аз и жената и синчето сме с пълния набор ваксини от задължителната имунизация в България.
Сегашните либерали и антиваксъри и нз какво, даже за въшки не проверяват децата, масово роднини и колеги с деца в детски градини и начално училище са се видили в чудо, момченцата и бащите - лесно се “лекуват” от тоя паразит, ама майките и дъщерите - по-сложно. Имам една братовчедка с 2 дъщери, не знам с какво ли не ги маза, боядисва ги даже с някакви уж по-безвредни бои за коса, по съвет на лекар, че гонели въшкити, тъкмо ги изчиства и за 1-2 дни на училище пак същата работа.
Мангъров вместо да нищи короната, да седне да се занимае с тоя проблем, по-присъщо му е на квалификацията. Нали е паразитолог.
Толкова за съвременните либерали и автиваксъри.
Иначе майка ми се е ваксинирала в събота, чувства се отлично, абсолютно никакви нежелани реакции няма, освен лека болка на мястото на самото убождане.
Аз чакам моя ред на 20-ти, да се ваксинираме и да приключим един път за винаги с тая глупост и да си живея живота на спокойствие, без да се притеснявам, че може да барна тоя вирус и да съм с месеци в лазарета или недайси Боже на 2 метра под земята.