biaaro
Well-Known Member
Теди, пак объркА потоците, брат. От ваксината ще да е.![]()
Абе добре беше по едно време, това момче, откак се боцна съвсем отиде коня у ряката....
Теди, пак объркА потоците, брат. От ваксината ще да е.![]()
Почна се стилът една жена каза във фейса...ОК, продължавайте без мен, уважаеми форумни професори.Ти чете ли за отрицателния тест, щото аз четох. Всичките и роднини свидетелстват, че не е била болна от нищо, най малко от Кови. Това че от щаба твърдят обратното, нищо не значи. Айде бегай да четеш още, че много е зле положението при теб.
Виж файлът 21110
Ами бе ви следя изкъсо непрекъснато, що, проблем ли е нещо?Теди, пак объркА потоците, брат. От ваксината ще да е.![]()
Почна се стилът една жена каза във фейса...ОК, продължавайте без мен, уважаеми форумни професори.
нЕкъде по трасето има лабава връзка и дава на късо от време на време. Иначе си е съвсем нормален retard.Абе добре беше по едно време, това момче, откак се боцна съвсем отиде коня у ряката....
Е, жена го е казала. Ти пък веднага... Веднъж и Теди да уцели нещо вярно и бързаш да го скастриш. Имай търпение, момчето е със специални нужди.Това е сестрата на жената
#post-979841Ако имахте деца, щяхте да знаете, че ваксинация по време на пандемия никога не се е допускала.
Е, жена го е казала. Ти пък веднага... Веднъж и Теди да уцели нещо вярно и бързаш да го скастриш. Имай търпение, момчето е със специални нужди.
Ти н се излагай: Починалата 54-годишна жена след имунизация в Благоевград не е имала придружаващи заболявания, както и не е боледувала от коронавирус.Абе Биарка, чети повечко бе момче. Тя е била с Ковид! Боцнала се и след това си е помислила, че е безсмъртна. И не я е хванала ваксината. Мисли бе, човек, не се излагай!
Защото ще гласувам за тях, за да ти е тъпо.Много мъка има тука. Все повече се убеждавам защо гроб
все печелят изборите...
Сестра й не е лекарка, нали? Нищо неадекватно не виждам. Просто се прееба, че не се боцна и те е яд. А на какво съм - на сокче.Каква жена бе, съвсем ли откачи? Това е сестрата на жената и роднини й. По новините ги даваха. Луд ли си?
Точно този факт, че не ти се проверяват твърденията, те е карал да повярваш в глупостите, които си наръсил сутринта, чути от другия ви анти-ковид вожд.Би ли споделил кой е автора на това? Не ми се проверяват твърденията, ама ми звучи малко като книгата на оная откачената даскалица ли беше....
Как така сокче?Сестра й не е лекарка, нали? Нищо неадекватно не виждам. Просто се прееба, че не се боцна и те е яд. А на какво съм - на сокче.
Точно този факт, че не ти се проверяват твърденията, те е карал да повярваш в глупостите, които си наръсил сутринта, чути от другия ви анти-ковид вожд.
Айде и факт-чекърите налазили темата неусетноТочно този факт, че не ти се проверяват твърденията, те е карал да повярваш в глупостите, които си наръсил сутринта, чути от другия ви анти-ковид вожд.
То е пределно ясно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След 12 години и аз съм на същото мнение. Какъвто "лидера", такива и поддръжниците му. От тиква надолу...Няколко пъти задавам въпроса - защо всички сектантита са герберасти? Досега смислено обяснение никой не даде.... Подозирам че е свързано с лимитирани ментални способности, както е видно от участниците в темата, ама де да знам....