AxCx каза:@CrAzY-MaST, нали си в списъка на гурутата ? С какво точно се занимаваш ?
Аз не се занимавам със SEO, не съм експерт или гуру, нито пък имам такива претенции, обаче ако някой е главозамаян от самочуствие и детски фантазии и смята себе си за гуру нека да го докаже.
AxCx каза:@CrAzY-MaST, нали си в списъка на гурутата ? С какво точно се занимаваш ?
Аз не се занимавам със SEO, не съм експерт или гуру, нито пък имам такива претенции, обаче ако някой е главозамаян от самочуствие и детски фантазии и смята себе си за гуру нека да го докаже.
хахаха, бате кой е казал че имах предвид неща свързани с нета :lol:kalin4y каза:хората, които се пишат че разбират от много работи
ilianskim каза:Утре ще направя списък на най-некадърните seo специалисти може това да ви зарадва джентълмени.
ilianskim каза:списъка е идиотски аз съм плиткоумен няма никой българин разбиращ от seo и всеки да си покаже сметката в банката,всички думи да даде по които се класира.Гуру е само Сашо Диков и то не в SEO. И не мога да разбера какво толкова им влиза списъка в очите на някой хора.Който се смята за такъв е там,който не иска да е там го трия и това е. Утре ще направя списък на най-некадърните seo специалисти може това да ви зарадва джентълмени.
ilianskim каза:Утре ще направя списък на най-некадърните seo специалисти може това да ви зарадва джентълмени.
Аз искам да присъствам също. Моля - даже имам и проект с който бих могъл да се класирам за това списъче. :wink:MacTeP каза:ilianskim каза:Утре ще направя списък на най-некадърните seo специалисти може това да ви зарадва джентълмени.
Това ще е интересно Искам да го видя Имаш бира от мен ако го направиш
Blinky каза:Аз искам да присъствам също. Моля - даже имам и проект с който бих могъл да се класирам за това списъче. :wink:MacTeP каза:ilianskim каза:Утре ще направя списък на най-некадърните seo специалисти може това да ви зарадва джентълмени.
Това ще е интересно Искам да го видя Имаш бира от мен ако го направиш
Та и от мен една бира, Мастъра винаги съпортва добрите идей. Браво батка. :wink:
бате незнам какъв ти е проблема ама такива злобни заяждания тука нема да ти върват много , първо ти нямаш право да даваш каквато и да било класификация ,така че моля те да си спестяваш излишните коментари .kalin4y каза:аз твърдо подкрепям вкарването на vetzkov в списъка! ама втория :lol:
Относно Мастер - твърдиш ли че уникалния контент не е част от сео-то?
Напълно подкрепям! Аз пак може да напиша уникални простотии, ама в същото време да не е оптимизиран за проститията Файда нулева!Blinky каза:Контента по принцип трябва да е оптимизиран за дадени думички, не само уникален за да върши максимална работа за целта на SEO-то.