AxCx каза:Може ли всеки от гурутата да покаже по един добре оптимизиран от него сайт ? Би било много интересно.
icakis каза:AxCx каза:Може ли всеки от гурутата да покаже по един добре оптимизиран от него сайт ? Би било много интересно.
Нещо не схванах, нали в списъка присъстват вече някакви сайтове? Като ти е интересно гледай тях.
AxCx каза:icakis каза:AxCx каза:Може ли всеки от гурутата да покаже по един добре оптимизиран от него сайт ? Би било много интересно.
Нещо не схванах, нали в списъка присъстват вече някакви сайтове? Като ти е интересно гледай тях.
Ами там виждам предимно блогове за SEO
kalin4y каза:ко ?
AxCx каза:Колко жалко че гурутата от форума нямат желание да просветят нас невежите като ни покажат някой сайт за пример за SEO. Щеше наистина да е добре да се дискутират елегантни сайтове, дори и с по 10 посетители седмично и PR1, вместо блогове събмитнати в 1500 директории. Ама май наистина всеки само превежда глупостите на Matt Cunt и айде "Аз се занимавам със SEO" ... Ако познаваш числата и знаеш елементарните операции с тях не означава че си математик.
kalin4y каза:Сигурен ли си ?
Цъкни тука.
Това е обсъждано в www.webmasterbg.org, където мисля си наказан за влизане, или нещо такова (незнам точно).
Ако ми покажеш за първия сайт, които излиза www . hamalite.hit.bg къде в текста му има думата ХАМАЛИ и как излиза на 1во място...та призная на писач :wink:
kalin4y каза:пример: www.bulgaria-hotel.com
сайт, които е писан на Майкрософт УОРД и после е конвъртнат за HTML. Колкото искаш грешки в кода и неспазване на стандартите.
Но на сайта нищо не му пречи да се класира напред. Вече не се поддържа от към SEO, но преди 2-3 месеца беше в топ5 тук, но нищо не му пречи да се намира тук или тук.
Беше в топ3 за всяка една ключова дума доста време наред, но след като спря да се работи за даден сайт всичко отива на вятъра.
Този пример може да тегли по една м*й*а на всички слухове, че стандартите класирали сайта, помагали при оптимизация и позициониране. Всичко, което може да се чуе за влиянието на w3c стандарти...до сега не съм видял сайт, при който това го бута напред!
Запомнете, че SEO-то не е еднократен процес и всичко иска време, търпение и ресурси. Ако искаш нагоре в класацията, все повече средства са необходими, за да се постигне това. А не както обещават доста хора - 300лв. и първо място в гугъл за една година.
АБСУРД!