Krumov
Well-Known Member
В общи линии, да.Искаш да кажеш, че тук всеки си прави каквото иска?
В общи линии, да.Искаш да кажеш, че тук всеки си прави каквото иска?
Форума е частна собственост. Защо смяташ, че трябва да има някакви права на потребителите или демокрация?отстояването, и правото на мнение на всеки български гражданин
Моля?Форума е частна собственост. Защо смяташ, че трябва да има някакви права на потребителите или демокрация?
Аз и кулайса. Идеята е негова за създаването му, занимаваме се заедно, по-често засичате мен, но като цяло и двамата сме действащите лица по модерацията и развитието му. Скоро в този ред на мисли ще има нови неща в него. Още проучваме, тестваме и определено ще гледаме в бъдеще да стане още по предпочитано място за всеки бг уебмастър, а защо не и за чуждестранните, в Ен секцията ни.Защото е един от собствениците и главното лице което плаща този форум да бъде онлайн през всичките тези години.
Да. По либерално местенце е, даваме глас на всеки, който иска да изрази мнение. И честно казано бан тук е равностойно на нещо много криво направено, ама много. Едно време имаше дори във фейса, бях засичал, реплики като "Този е такава греда, че чак в предприемач са го банвали". Смятай за какво ставаше дума щом чак там си получил БАН.В общи линии, да.
А, как ще коментираш тревогите ми?Аз и кулайса. Идеята е негова за създаването му, занимаваме се заедно, по-често засичате мен, но като цяло и двамата сме действащите лица по модерацията и развитието му. Скоро в този ред на мисли ще има нови неща в него. Още проучваме, тестваме и определено ще гледаме в бъдеще да стане още по предпочитано място за всеки бг уебмастър, а защо не и за чуждестранните, в Ен секцията ни.
"Защо @Blinky разполага с толкова необичайно много правомощия, и защо няма кой да контролира това негово право?Пред съюзите И и ИЛИ се пише запетая в следните случаи:
1. Когато съюзите И или ИЛИ са повторени.
• И да искаш, и да не искаш, правилата са си правила.
• Или тръгваш веднага, или те оставяме тук.
Quis custodiet ipsos custodes?А, как ще коментираш тревогите ми?
Защо никой не контролира и следи действията Ви?
Искате да кажете, че Блинки е отвратително богат?Донякъде (или До някъде хахахах) ти разбирам идеята и мотивите да отвориш подобна тема. Проблемът е, че тук си "на гости" (както и ние де) и няма как да държиш сметка на админа. Единствено можеш да изразиш мнение в "книгата с оплакваня", което си е твое право, но е и право на админа да избере дали да го прочете и съобрази с него, или да го използва за разпалка за печката, че взе да става хладно.
Иначе, ако това ще ти задоволи любипитството и поуспокои недовоството, според мен причината за подобна толерантност е следната:
Не разбирам много от форуми, но е логично основния приход на подобни места да е трафика и местата за реклама. С други думи сайта има нужда от доста трафик ежемесечно, за да покрие разходи и т.н. Предполагам си обърнал внимание, че умствения капацитет на една голяма маса от хора (не само във форума, а навсякъде) се спуска с парашут надолу. Ако в този форум се оставят само полезните, разбиращите, знаещите и можещите, то вероятно ще останат 4-ма души за белот....или хайде чист бридж да е, че се изисква повече мислене хахаха. И така...за да има трафик, трябва да се повиши толерантността. Капиш? Същото важи навсякъде. Едно време гледахме предавания като "Минута е много", а сега Магърдич Халвата грижливо ни изглажда мозъците с ютия Tefal - Ти "мислиш" за всичко .
Ехааа....е това се вика Twist хахаха. Това, което съм искал да кажа съм го написал. Ако съм твърдял подобно нещо, то щеше да присъства в написаното от мен. Финансовият капитал и приходите на админа или който и да било въобще не ме засягат, не би трябвало да засягат и теб.Искате да кажете, че Блинки е отвратително богат?
тц, по-богат е дори.Искате да кажете, че Блинки е отвратително богат?
Звучи доста добре, а пълен финансов отчет кога ще видим?Предлагам да изберем с тайно гласуване един потребител, който да контролира двамата админи. После един, който да контролира контролиращия. После контролиращ на контролиращия контролиращ и.т.н. Така е справедливо, нали @DataAddicted ?
Ще ти ги пратим заедно с моето РЗС, да си поделим куриера.Звучи доста добре, а пълен финансов отчет кога ще видим?
Заедно с декларация за настоящото финансово състояние, колко отвратително богато е въпросното назначено лице и документ, че не е с двойно гражданство! То пък така става дискриминация....Ще ти ги пратим заедно с моето РЗС, да си поделим куриера.
Искате да кажете, че Блинки е отвратително богат?