Бате, хората ще помислят, че лъжеш - bentley cullinan няма, има Rolls-Royce Cullinan.Привет, принципно, знам че кара bentley cullinan ама старо от 2018 година, явно човека има пари и работи здраво
Поздрави,
Станимир И
Що не, абе харесах си един да се развие, ама да видим. Ще се мисли.След тия последните коментари очаквайте нови 20 форума ахахах
Бате, хората ще помислят, че лъжеш - bentley cullinan няма, има Rolls-Royce Cullinan.
Що не, абе харесах си един да се развие, ама да видим. Ще се мисли.
П.П: @Станимир И , провери си личните, като имаш време.
Защо се опитваш да ни вменяваш вина? Когато един предприемач е успешен, то самият той има изключително много свободно време.Хах, това беше идеята, всеки пише някакви небивалици. Тези момчета, явно си нямат друга работа, освен по-цял ден да спамят глупости из форума. Мисля, че голям човек няма време за такива загуби на енергия в глупости.
Поздрави,
Станимир И
Привет, свободното време не е да атакуваш хората, като гледам вие само се опитвате да се конфротирате един друг, чиста загуба на време. Явно е защото още сте деца, друго като обяснение, да сте биполярни, не знам.Защо се опитваш да ни вменяваш вина? Когато един предприемач е успешен, то самият той има изключително много свободно време.
Няма конфронтация между нас, а истински креативно израстване, всеки има правото да представи себе си по възможно най-добрият според него начин.Привет, свободното време не е да атакуваш хората, като гледам вие само се опитвате да се конфротирате един друг, чиста загуба на време. Явно е защото още сте деца, друго като обяснение, да сте биполярни, не знам.
Поздрави,
Станимир И
Напълно съгласен. Чудя се въобще как някои имат толкова време. Благородно им завиждам, наистина.Хах, това беше идеята, всеки пише някакви небивалици. Тези момчета, явно си нямат друга работа, освен по-цял ден да спамят глупости из форума. Мисля, че голям човек няма време за такива загуби на енергия в глупости.
Поздрави,
Станимир И
По-скоро се запитай защо сме толкова успешни за да имаме изключително много свободно време.Напълно съгласен. Чудя се въобще как някои имат толкова време. Благородно им завиждам, наистина.
Добре де, ти защо все избираш най-лошия?Няма конфронтация между нас, а истински креативно израстване, всеки има правото да представи себе си по възможно най-добрият според него начин.
Напълно съгласен. Чудя се въобще как някои имат толкова време. Благородно им завиждам, наистина.
Аз лично имам нужда от разтоварване по един или друг начин. Да си 24/7 на педали... не знам какво са правили фараоните с парите в гробниците.Привет, свободното време не е да атакуваш хората, като гледам вие само се опитвате да се конфротирате един друг, чиста загуба на време. Явно е защото още сте деца, друго като обяснение, да сте биполярни, не знам.
Поздрави,
Станимир И
Да. Това ми е мечтат на живота, цел, която ще ми донесе вътрешен мир. По цял ден да рина фекалите резултати на политически "компетентните", троловете и фанатизираните съпартийци.хахахх Блинки дойде ми една идея ...
да пуснете 1 форум за ПОЛИТИКА.. обаче идеятата ще е там да се гласува за Президент на форума , министър на някои сектор , председател на Партия ахахах и така да се гласува всяка година обаче не през 4 5 години ахахах.. може да се измисли нещо в тази насока.. иначе може да паднат добри пари за реклама в политиката хаха
Контекстът е един лунатик със свободно време.Дайте контекст, че последно време съм доста off
Да, за да може да се засират масово теми. И дори офтопика си е супер сега с отделена политика. Не е добра идея, добра идея е просто хората да спрат да пишат глупости, повече да действат и по-малко да мислят на глас / с клавиатура. Но явно някои само за това могат да говорят / пишат.Аз пък имам друго предложение. Изтрии подфорума политика. Киров, къде си да се разпениш малко по въпроса. Само ти липсваш тука.
Вдигам темата!Не, мен не ми пречи въобще. Исках само да го подразня, ама явно събота и неделя отвява нанякъде.
А може и просто да се е покрил, btc-а пак почти стигна 50к