white_pawn
Well-Known Member
те си спорят доволно в момента, точно в темата за койните
Няма да има възможност да ти отговори с този ни този месец. Отиде да си почива малко. Явно темата това е целяла - да види до къде ще стигне.Не ме ли излъга долно, само и само в името да покажеш някакъв измислен рейтинг?? Ест с неясна нами цел
Сори, че но последно време някак нямаше как, всеки ден влизам да рина след него. Не знам какво търпение трябва да има човек.Как месец? Сега може да си намери друг форум... тц тц рц пц
Да. Доста загуби ще претърпи форума покрай липсата на спама, изливащ се последните седмици. Ако е така сме обречени. Хората, които само четат и нямат регистрация тук тотално ще се откажат от каквато и да като минат през няколко теми с участието на дадауеба. А последните дни зала профилите ни с всякакви глупости, а в неговия запопна да излива някакви просташки вицове. Ако това привлича трафика ни тук, лоша работа.Сега ше падне трафика.
Една голяма част от "мъртвите души" (дето не са регнати а само четат от храстите) влизат основно заради смешките.
Що не, аз правя. Последно време дори се засилих, че тук си има доста добри оферти за някои неща. Иначе зрелища съм съгласен, но зацапване на форума. Различно беше неговото.То е ясно, че бизнес никой не прави, оставете поне зрелища да има, хляба вече е скъп