С днем победы! Помнете!

От: С днем победы! Помнете!

Те катинската гора до 91ва отричаха и казваха, че изтреблението са го направили германците. Чак 91ва Елцин вади документите и признава, че са били СССР.

От: От: С днем победы! Помнете!

Я ми кажи колко сълзи си проронил за България, щом аз съм българофоб, ти си си чист лизач на хамерикански задници. Реда може да не обича много Русия, но обича България, а ти освен хамериката и собствения си задник друго нищо не обичаш. Ей такъв си, и не ми говори за бългърофобия защото нищичко не си направил за БЪЛГАРИЯ. Твоето си е чиста проба американска пропаганда. Платен драскач!!! Болдвам ти го да си го чукаш в кухата лейка винаги да си го знаеш!!!
Много ме кефи какво двулично .... комуне си - казвам това, което казва Редрума, Редрума в очите ви казва че сте българофоби и чалнати в главата, но аз съм лизач - вземи си научи историята платен българофоб! Те комунистите по дефиниция нямат род, така че за теб е ясно - дори и генетически ...

Тоя пък балък в Русия данеби да няма нет бе, калъф прост, как може да си толкова ограничен в мислене. Зареди такива като теб сме на това положение в България.
Ако не беше Чърчил - Сталин щеше да копне цяла Европа и сега нямаше да има Интернет в Европата, нито ЕС.

:lol: :lol: :lol:

И все пак Чърчил е бил на избираема позиция и след като не го избират спира да управлява. А, да и пести кръвта на своите, за разлика от другите двама. Все пак е избран от тези дето ги праща да се бият.

И все пак, дори Сталин не си е позволил да употреби атомна бомба. Американците употребиха 2, и то в края на войната. Най-големия тиранин не е в Европа, нито в Азия. Една шайка от няколко фамилии банкстери организират и дирижират войните, включително и ВСВ, като финансират и двете воюващи страни. Останалите само си чешем езиците докато носим на гърба си последствията от тяхната военна, ГМО и за псевдоценности политика!

А така кажи им го на тъпите американски лизачи братле.
И все пак, дори Сталин не си е позволил да употреби атомна бомба. Американците употребиха 2, и то в края на войната. Най-големия тиранин не е в Европа, нито в Азия. Една шайка от няколко фамилии банкстери организират и дирижират войните, включително и ВСВ, като финансират и двете воюващи страни. Останалите само си чешем езиците докато носим на гърба си последствията от тяхната военна, ГМО и за псевдоценности политика!

Никой не оспорва това. Те банкстерите създадоха болшевиките и подпалиха войната.

Ем трябвало е. Ама нали знаеш, че тогава всичко това руснаците го преписват на Германия. А и самия договор за съюза мисля, че е бил тайна.
СССР окупира 2/3 от Полша, your argument is invalid.

Никой не оспорва това. Те банкстерите създадоха болшевиките и подпалиха войната.

Да, за да отмъстят на Александър 2ри, избивайки наследниците му, със сигурност са финансирали стабилно болшевиките. Методът работи от векове, пресен пример е Украйна.

Ако е така, както казваш то и Хитлер е финансиран от "банкстерите" ето че пак стигнахме до прилики между двата режима. :)
Разбира се, че е. То е било на косъм да се прецакат, защото Хитлер и Сталин са сключили договора за ненападение. С голяма мъка, с големи интриги и брутална пропаганда са успели да насъскат Хитлер срещу Сталин.

Ако е така, както казваш то и Хитлер е финансиран от "банкстерите" ето че пак стигнахме до прилики между двата режима. :)
Кой го финансира и с колко?

Я ми кажи колко сълзи си проронил за България, щом аз съм българофоб, ти си си чист лизач на хамерикански задници. Реда може да не обича много Русия, но обича България, а ти освен хамериката и собствения си задник друго нищо не обичаш. Ей такъв си, и не ми говори за бългърофобия защото нищичко не си направил за БЪЛГАРИЯ. Твоето си е чиста проба американска пропаганда. Платен драскач!!! Болдвам ти го да си го чукаш в кухата лейка винаги да си го знаеш!!!

Платени българофобе, кажи кое не е така тук?

Шизофреници и българофоби - четете.

Днешният ден е ден за траур. Защо?

Защото изгубихме Беломорието и Македония, заедно с милиони българи. МИЛИОНИ БЪЛГАРИ!!!!

Защото десетки хиляди наши момчета бяха хвърлени на фронта с Германия и загубиха живота си безсмислено.

Защото червената армия ни обяви война и окупира държавата ни.

Защото превратаджиите избиха българската интелигенция и унищожиха българския предприемачески дух!

Защото превратаджиите унищожиха българското селячество и дребно земеделие.

Който празнува днес е или заблуден, или боклук и българофоб.

По-горе са историческите факти, ако някой не ги приема, проблемът е в главата му.

Платени българофобе, кажи си нормата за да ти дам двойно или тройно повече пари, за да си иззучиш историята и после да не си даваш гъза под наем.

ПП платени българофобе, за напред не си давай гъза под наем, а седни и си учи историята за да не доказваш колко промит комунистически платен българофобски родоотстъпник си!

ПП 2 Платен българофобе или русофилисте както искаш занапред не прави комунистически приоми и кажи къде съм зашитавал в тази тема нещо различно от БГ - доколкото ти само милееш за твоята любов русия. Ей я тази разлика платени българофобе - аз пет пари не давам за никоя държава освен България - дано да си направиш дневната норма българофобе!

NSDAP се финансирва от Хенри Форд, който е сред най-големите антисемити и ако САЩ са създали болшевиките, ето ти общия корен. Колко... е несериозен въпрос, да не му е пускал фактури. :)

Истината, макар и неприятна за някои хора. Имайте предвид, че това си е сайт за историята на НРБ, но едно голямо "браво" за това, че си казват нещата, както са си били:

Какво струваха на България съветските освободители

Чудно ми е платения българофоб уни, какво ще каже и за това ...

NSDAP се финансирва от Хенри Форд, който е сред най-големите антисемити и ако САЩ са създали болшевиките, ето ти общия корен. Колко... е несериозен въпрос, да не му е пускал фактури. :)
Хенри Форд банкер ли е? :lol:

Е нали САЩ била финансирала болшевиките, трябва ли задължително да са банкери? Добре, кажи ми кои са тия "банкстери" дето финансират болшевиките и дай доказателства. Това е твоя теза, ти я докажи.

Е нали САЩ била финансирала болшевиките, трябва ли задължително да са банкери? Добре, кажи ми кои са тия "банкстери" дето финансират болшевиките и дай доказателства. Това е твоя теза, ти я докажи.

Не говоря, че САЩ са финансирали някой, казвам - банкерите. Иначе, чети:

Who financed Lenin and Trotsky?

[h=1]Wall Street and the Bolshevik Revolution[/h]

Прочети книгата „Архипелага ГУЛаг” на нобеловият лауреат Александър Солженицин, там изброява доста имена на ционисти от свитата на Ротшилдови, помня имената на Рапопорт и Ягода, ама има още доста имена. Това са началниците в ядрото на болшевиките, тези които са давали заповеди и идеи. Ще го цитирам по памет: "Болшевишките евреи избиват над 60 милиона души в концлагерите на СССР". Това са повече убити, отколкото във всички страни уастници във ВСВ.

Горе