Миленски
Active Member
Къде?споко свалил съм клипа преди да го изтриеш Пък във Връбница може и гости да ти дойдат
Къде?споко свалил съм клипа преди да го изтриеш Пък във Връбница може и гости да ти дойдат
Ах спомени
Заплаха ли е това или?жалко , че след 2 дни няма да може да си празнуваш рождения ден както трябва
не разбира се, предположение самоЗаплаха ли е това или?
Димитров Димитров......... поне да имаше смелостта да ми го кажеш в очите Подсказваше си, че си ти ама а де Дай скрииншот къде съм писал, че съм в/от Търнене? Защото не помня някъде да съм....до село Търнене няма да се разкарвам заради теб
който търси намира , един път влезеш ли в интернет остават следи , а аз съм най-добрия следотърсач! Утре ще ти имам и адреса и ЕГН и всичко за теб. Ти си си въобразил нещо , че като си анонимен тук и може да си правиш квото искаш...Димитров Димитров......... поне да имаше смелостта да ми го кажеш в очите Подсказваше си, че си ти ама а де Дай скрииншот къде съм писал, че съм в/от Търнене? Защото не помня някъде да съм....
Видях от къде си разбралкойто търси намира , един път влезеш ли в интернет остават следи , а аз съм най-добрия следотърсач! Утре ще ти имам и адреса и ЕГН и всичко за теб. Ти си си въобразил нещо , че като си анонимен тук и може да си правиш квото искаш...
нищо не си видял ... инфо за теб има много в интернет , дори си забравил , че някога си писал . Колкото до Връбница ... знаеш за какво говоряВидях от къде си разбрал
Тая снимка от чат.бг не знам как я изкопа, ама добре е, стресна ме определено И да забравя се, човешко е.нищо не си видял ... инфо за теб има много в интернет , дори си забравил , че някога си писал . Колкото до Връбница ... знаеш за какво говоря
?Пак питам, заплаха ли е или?Колкото до Връбница ... знаеш за какво говоря
Да не кажете, че нещо мамяРедактирам си темата, защото постовете излезнаха доста извън темата. Чакам да ме набият или да ми подарят подарък за рожденния ден и те така
за сега никой няма да те бие споко стига да не прекалиш както с блога който създаде и набързо изтри. Когато почнеш да правиш мизерии с информация става опасно защото и идея си нямаш колко хора засягаш. Това дето го правиш мислиш ташак работа, но всъщност не е! Ако не се беше правил на толкова отворен нямаше да ти паднат сайтовете и хостинга. Обаче ти си достатъчно глупав за да си мислиш, че ние нямаме възможности и не сме обучени да откриваме уж някой неоткриваем. Спри се и ще се спрем и ние.Тая снимка от чат.бг не знам как я изкопа, ама добре е, стресна ме определено И да забравя се, човешко е.
?Пак питам, заплаха ли е или?
ми всъщност не е само една снимката ти от чат бг , имаш над 20 снимки в целия интернет , имаш лични данни, ЕГН, фирмата ти с Габриела и т.н. Само си представи и помисли с какви ресурси и умения разполагаме за да стигнем до реалните ти данни в рамките на 1-2 часа без да знаем нищо за теб в началото.Тая снимка от чат.бг не знам как я изкопа, ама добре е, стресна ме определено И да забравя се, човешко е.
✌ Мирза сега никой няма да те бие споко стига да не прекалиш както с блога който създаде и набързо изтри. Когато почнеш да правиш мизерии с информация става опасно защото и идея си нямаш колко хора засягаш. Това дето го правиш мислиш ташак работа, но всъщност не е! Ако не се беше правил на толкова отворен нямаше да ти паднат сайтовете и хостинга. Обаче ти си достатъчно глупав за да си мислиш, че ние нямаме възможности и не сме обучени да откриваме уж някой неоткриваем. Спри се и ще се спрем и ние.
Да бре...... фирмата..... От там и... дами всъщност не е само една снимката ти от чат бг , имаш над 20 снимки в целия интернет , имаш лични данни, ЕГН, фирмата ти с Габриела и т.н. Само си представи и помисли с какви ресурси и умения разполагаме за да стигнем до реалните ти данни в рамките на 1-2 часа без да знаем нищо за теб в началото.