beautyFear
Well-Known Member
Тема: OFF TOPIC – по избор на участника.
Пример:
„Топ 10 дестинации за туризъм в света“ – 0% креативност.
„Модата е моята страст“ – 3% креативност.
„Животът на младия копирайтър“ – 57% креативност.
Обем: до 500 думи
Начало: 16.05.2021
Край: 24.05.2021
Жури: След приключване на конкурса, ще бъде създадена анонимна анкета и всеки потребител във форума ще може да гласува. Срок: 3 дена.
Изискване за участие: публикуване на материала като изображение в темата. Потребители, които публикуват целия текст като коментар в темата няма да бъдат включени в анкетата.
Награден фонд: 10 лв. от мен + допълнително заявени средства по време на конкурса. Допълнителната стойност към наградния фонд е изцяло на доброволни начала.
Всички заслуги за заглавието на конкурса - @tekstmag.
Идеята тръгна от тази тема. Малко лафче, малко ирония, @Noke каза: "Организирай го" и аз действам.
Благодарности на @madgooglebot за предложенията.
Пример:
„Топ 10 дестинации за туризъм в света“ – 0% креативност.
„Модата е моята страст“ – 3% креативност.
„Животът на младия копирайтър“ – 57% креативност.
Обем: до 500 думи
Начало: 16.05.2021
Край: 24.05.2021
Жури: След приключване на конкурса, ще бъде създадена анонимна анкета и всеки потребител във форума ще може да гласува. Срок: 3 дена.
Изискване за участие: публикуване на материала като изображение в темата. Потребители, които публикуват целия текст като коментар в темата няма да бъдат включени в анкетата.
Награден фонд: 10 лв. от мен + допълнително заявени средства по време на конкурса. Допълнителната стойност към наградния фонд е изцяло на доброволни начала.
Всички заслуги за заглавието на конкурса - @tekstmag.
Идеята тръгна от тази тема. Малко лафче, малко ирония, @Noke каза: "Организирай го" и аз действам.
Благодарности на @madgooglebot за предложенията.