Поправка, не прочетох предната страница.никой не иска без пари, но пък най големите обороти се правят при разпродажби и намаления, замисли се, ако пък нямаш къде да си качваш демотата ще ти направя блог за без пари
Живите хора ги обичам. Да. Дори с половината бих правил секс.
Иво и аз също този месец съм платил на различни хора от форума около 100 лв за статии, не е много но все пак е нещо... не е вярно че търсим само безплатното тук. В няколко теми съм казвал че много уважавам труда на добрите копирайтъри и подкрепям до колкото ми е възможно работата им като търся възможност да им намеря повече работа по моите проекти . В тази тема ти показваш че можеш да си провокативен и да предизвикаш дискусия. Точно за това ти дадох и гореща тема. Сигурен съм че в тази ниша ще имаш много работа, както от мен така и от колегите но дай като за начало да видим за какво става дума, дали наистина можеш да си провокативен ?
Ето я оригиналната статия на Сън -> www.thesun.co.uk/sol/homepage/featu...The-new-party-hot-spot-for-British-teens.html
Дали мога да бъда провокативен? Хе хе хе! Верно ме предизвика и стана мазало. Още тази сутрин ми се въртяха разни мисли по темата и сега седнах и дръпнах една статия. Бързо и безотговорно, типично в мой стил. Да я публикувам ли? Защото не бих използвал думата провокативна за нея...слаба е. Получи се нещо извратено цинично с избождащи очите истини. Направо си е гавра, но аз така пиша и не обичам да пестя изразните средства. Тука има ли начин да се слагат червени точки - кръгче и вътре 18?
Хахахахахаха, най-смешно ми стана как преди не бил забелязал колко са му хубави приятелите.Статията е страхотна, след малко ще пусна линк всички да се посмеят Наистина имаш уникален талант, с това момичета... алкохол, хубави момичета, още алкохол, прекрасни момичета, още алкохол направо утрепа рибата, баш в 10ката Честно изкефи ме максимално
Ето и линк до статията -> Джордж, джеймс и ричард в Слънчев бряг ( Вулгария ? )
Статията е страхотна, след малко ще пусна линк всички да се посмеят Наистина имаш уникален талант, с това момичета... алкохол, хубави момичета, още алкохол, прекрасни момичета, още алкохол направо утрепа рибата, баш в 10ката Честно изкефи ме максимално
никой не иска без пари, но пък най големите обороти се правят при разпродажби и намаления, замисли се, ако пък нямаш къде да си качваш демотата ще ти направя блог за без пари
Хахахахахаха, най-смешно ми стана как преди не бил забелязал колко са му хубави приятелите.
Големи лафове пуска Ивобос, определено му ставам фен на перото след втората прочетена статия:lol:
Ето линка и от мен за Стойтук, да се дозабавлявате с творчеството му.
Мислех да го направя и на mp3 една кака да ви го разказва виртуалното преживяване,
но не успях днес, а не мога да се сдържа и да не ви създам още настроение.
http://www.33box.com/facebookmania/index.html
П.П. Не обръщайте внимание, че има неоформени неща по сайта, че от вчера го правя на хибрид и не е ок още.:wink:
Аре малко се успокой, стила ти не ми допада, така, че не се мисли за Джоузеф Хелър.Дали мога да бъда провокативен? Хе хе хе! Верно ме предизвика и стана мазало. Още тази сутрин ми се въртяха разни мисли по темата и сега седнах и дръпнах една статия. Бързо и безотговорно, типично в мой стил. Да я публикувам ли? Защото не бих използвал думата провокативна за нея...слаба е. Получи се нещо извратено цинично с избождащи очите истини. Направо си е гавра, но аз така пиша и не обичам да пестя изразните средства. Тука има ли начин да се слагат червени точки - кръгче и вътре 18?
Аре малко се успокой, стила ти не ми допада, така, че не се мисли за Джоузеф Хелър.
Мое мнение - не само тая 'гавра' не публикувай, а нищо, най-добре.
Не ме репликирай - отговор няма да има.
Така е, и аз едвам го чета. Има много неща върху които трябва да работи, нищо че му е страст... Обаче за него май е по-важно да предизвиква сеир и да му се кефят децата, отколкото да прочете мение с критика за страстта си
Понеже е абсолютен грандоман, няма да му кажа на какво трябва да обърне задължително внимание в писанията си. Нека пише фрии за блоговете до кат не се научи, че само със страст тая работа не става
Аре малко се успокой, стила ти не ми допада, така, че не се мисли за Джоузеф Хелър.
Мое мнение - не само тая 'гавра' не публикувай, а нищо, най-добре.
Не ме репликирай - отговор няма да има.