Нека да опровергая @copypaster,
Защото Иво пише хубаво и му трябва малко, за да влезе в крачка и да докара трафик на сайта.
Иво ще ми напишеш ли една статия за туризъм?
Ще я кача в моя сайт е ще сложа името ти на автор.
Нека да е Почивка в Хисаря. Това ти е ключовата дума, трябва да повториш няколко пъти в текста. Можеш да напишеш в Гугъл този израз и да видиш какво още ще ти излезе при търсене. Другите думи, които излизат ще ги вмъкнеш в статията, без да ги повтаряш.
Да бъде като справочник - указател за туриста. Какви забележителности има, къде може да се отседне, къде да се нахрани човек, как да стигне до там. Ако искаш намери си и снимки по твой избор.
И, ако нямаш инструмент за тестване за уникалност, който е задължителен при всички статии, ползвай това.
Позволени са лирични отклонения, защото темата туризъм го позволява.
Обем - по твой избор. Ако е дълга ще се раздели на две, с две различни заглавия. Въпросът е да е полезна за читателите, но и за търсачките.
Срок - пак по твой избор.
Ivobos искам да те питам защо си изтрил всички твои коментари в темите, които си пускал досега? Или има многоточие или това - 12345678910. Любопитно ми е каква ти е била идеята за това упражнение, затова питам.
Абе, хич не съм душичка, особено ако питаш домашния ми народ!Ти си душичка. Първото ми гадже се казваше Десислава и още имам специално отношение към това име. Нищо, че после изредих всякакви имена и доста не ги и помня. ( Егото пак си показва рогата ) Старата любов ръжда не хваща.
Ivobos искам да те питам защо си изтрил всички твои коментари в темите, които си пускал досега? Или има многоточие или това - 12345678910. Любопитно ми е каква ти е била идеята за това упражнение, затова питам.
Бях тръгнал да напускам форума и затова реших да почистя след себе си като добро момче. С четири думи - нападна ме стадо хейтъри! Когато писах до модераторите да делнат цялата тема, те ми се извиниха и ме помолиха да поостана като обещаха да следят кой ме безпокои. Това е. Няма драма.
Старата любов ръжда не хваща.
Иначе си прав, че първата любов ръжда не хваща.
Глупости, тая приказка още ли е модерна :lol:?! Ръжда не хващат само истинските хора и истинската любов. Некви подобия независимо в какъв ред са не влизат в това число.
@Ivobos имате лично съобщение от мен.
@Ivobos имате лично съобщение от мен.
Че какво му е на това гениалното? Така обяснено ми прилича на психологичен проблем.Имам един познат, техните казват, че на 7 годишна възраст за пръв път е казал "мама" - ето това приятелю, е гениално : ).
Никога не съм казвал, че съм гений. Не съм си го и помислял дори. Твърдя натрапчиво, че съм различен и това ми помага много при писането да давам винаги нестандартен, непредубеден, неподвластен на правилата и манипулациите и дори шокиращ поглед на всичко заобикалящо. Относно примера с твоята съседка - не бих го сложил в приоритетите си, но ако мой приятел се нуждае от помощ в тази област ще впрегна сили да му дам полезни съвети. Вече няколко пъти го казах по различни начини - щастлив съм когато се чувствам полезен на кауза или хора. За себе си мисля дотолкова, че да съм в прилична форма да помагам на другите. В този материален век е трудно да обясня, че не трупам нито пари, нито вещи и от тях ценя само книгите.Пич, само си въобразяваш, че си гений : ) - т'ва с тея водопади от мисли... не е кой знае к'во. И на мен всеки ден ми минават през главата няколко десетки мисли по-колко различни начина мога да изчукам съседката, но не са довели до голям прогрес, за сега. Имам един познат, техните казват, че на 7 годишна възраст за пръв път е казал "мама" - ето това приятелю, е гениално : ).