От: От: Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ...
1. Какви са ти грешките? Защото грешките може да се оправят.
PS: Като цяло махни този попъп щото гони потребителите от UX гледна точка и забавя сайта от скоростна гледна точка.
2. Аз използвам (т.е. използвах) Displet PopUp и той си вършеше добре работата. Отделно се комбинираше със MailChimp от точка 3.
3. МаilChimp или FeedBurner. По-скоро MailChimp защото ще можеш да им пускаш много и различни мейли на ръка, докато FeedBurner-a само по РСС. Т.е. трябва да пишеш статия във твоя сайт и FB ще я разпрати на потребителите.
1. Ами грешките са,че не вади,както трябва самия поп ъп.
Тоест:
Да кажем днес има 10 000 човека посетители от тях го показва на не повече от 2000
другото,което да кажем сега харесам страницата,която показва поп ъпа и утре сменям линка и не ми я показва повече тоест не ми вади прозореца минават седмици дори месе докато отново го покаже а самите настройки са както трябва. В началото първата страница я показваше на всички или на повечето и правеше адски бързо лайковете докато следващите вече намаляха намаляха и сега от 30к посещения прави не повече от 1000 лайка а трябва да прави поне 5-10к правеше ги от много по малко посетители.
Други грешки,че да кажем сега харесам страницата,която вади трябва да ми махне прозореца и да не го вади поне докато не сменя страницата и да не съм и фен а то ми вади примерно утре пак прозореца и в случая трябва да отхаресам и пак да харесам ,че да се скрие.
Сигурно,защото е безплатен плъгин за това и се бъгва така...
Относно до потребителите така или иначе не се задържат на спамерските сайтове,които имам трябва да трупам нови за да мога да оцелея,защото страниците като спрат и аз спирам .........
2.за Displet PopUP ще го пробвам да видим дали ще е това,което ми трябва.
за 3 тоя Маилчимп нещо не ми допадна незнам защо,но може да го пробвам пак в краен случай...
Благодаря за помоща. Поздрави