webmast367
Well-Known Member
От: От: Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ...
ЗА close Бутона съвета ти е много добър,но когато го има няма почти никакви лайкове и за това не мога да си го позволя по-добре да изгубя повечето трафик поне за сега,защото имам нужда от въпросните лайкове а нямам за момента друг метод за набавяне на фенове.
Бутон за почистване на кеша при моя поп-ъп няма би било много добре да имаше ще потърся някакви други щом казваш,че би трябвало да има значи има и такива,които да имат не се бях сещал....
Благодаря за съвета. Поздрави
Бг трафика все пак е ограничен и ти си го таргетираш постепенно, докато в даден момент вече е наситен достатъчно и покачването на лайковете е по-бавно. Все пак част от трафика ти е и от завърналите се повторно, които вече са го харесали. Отделно повечето подобно попъп плъгини имат настройка за показването дали на всяко влизане, дали в месеца веднъж-2 на определен потребител, засечено от неговото IP или кеш на браузъра, затова не го и показва всеки път. А и това е правилният начин, за да не стане утегчително и да ти ударят кикса рано. В настройката на добавката сигурно има и бутон за изчистване на кеша, т.е. нулиране и започване на показването наново на всеки новодошъл. Друго важно нещо, за да не натискат при повторно вадене на прозореца "Не харесват" е самият прозорец да има задължително в горния десен ъгъл бутон за затваряне, за да могат хората да имат избор и да достъпят информацията на сайта, без да са обвързани с непременно социалната мрежа, която промотираш. Все пак много хора също така и нямат регистрация във фейсбук и не желаят да имат, или не са логнати автоматично. За тях изплюва нежелан дразнещ прозорец. Проблем е и за мобилните версии, където дисплеите са малки, а попъп-а има точно конкретни и големи размери. За забавянето на страницата вече ти споменаха.
ЗА close Бутона съвета ти е много добър,но когато го има няма почти никакви лайкове и за това не мога да си го позволя по-добре да изгубя повечето трафик поне за сега,защото имам нужда от въпросните лайкове а нямам за момента друг метод за набавяне на фенове.
Бутон за почистване на кеша при моя поп-ъп няма би било много добре да имаше ще потърся някакви други щом казваш,че би трябвало да има значи има и такива,които да имат не се бях сещал....
Благодаря за съвета. Поздрави