От: От: Търся хора за разработка на сайт.
не мога да повярвам
Разбира се, че има.
не мога да повярвам
Разбира се, че има.
И колко струва, я ме светни, че явно ги разбираш тия работи? Ходи пак прегледай цените за dedicated и ми обясни защо ти е дедикейтед сървар в първите месеци? Така ли си мислиш, че идват посещенията? Хоп днес го пускаш и утре с 0 бюджет и със хостинг за 5000 лева почваш да правиш пари!?!?!?
Хайде обясни го на предприемачката това.
Губиш баса. Аз какво печеля?
П.П.: То бива, бива, аз като човек питам, ама чак такива злобари не съм очаквала, че има. Тцтцтц. Айде щом ме обиждате, поне си оставяйте имената. Защото съм убедена, че поне 90 % са такива лицемери,че не биха ми казали това, което пишат тук лично! Никого не съм си позволила да обиждам, но щом има такива селяци, кво да се прави.
Губиш баса. Аз какво печеля?
П.П.: То бива, бива, аз като човек питам, ама чак такива злобари не съм очаквала, че има. Тцтцтц. Айде щом ме обиждате, поне си оставяйте имената. Защото съм убедена, че поне 90 % са такива лицемери,че не биха ми казали това, което пишат тук лично! Никого не съм си позволила да обиждам, но щом има такива селяци, кво да се прави.
Омръзна ми да се заяждам персонално, затова ще пробвам малко АОЕ damage - демек хоризонтално:
72% от възмущаващите, присмиващите и съветващите тук нито могат сървър да конфигурират, нито ЦМС да напишат, нито СЕО да извъртят, нито да промотират, нито дизайн да скалъпят, нито да оптимизират, ни нищо... Просто едни заблудени и объркани форумни гастрольори с по едно кило заголен ентусиазъм. Ама иначе веднага скачат да обясняват как се прай, ръираш ли, хинтернет бизнесъ.
Не им обръщай внимание на тия диви и бесни чукундури, идеята ти е чудесна и има доста потенциал. Само момента със сървъра може да оптимизираш с покупката на дата център.
Че ти отде и знаеш идеята или като чу, че е блондинка и взе да я защитаваш.
Ей туй блондинките, винаги имат скрито оръжие
Сега да повторя и 300 пъти, че не съм блондинка?
А гъмжи от "професионалисти".