Не че нещо, братле...от коя планета идваш?
Тези хора нямат характер, иди да живееш с тях или им стани комшия и ще разбереш много бързо, че са просто една сган.Мързелива, неподмита, безочлива и рабира се престъпна пасмина.Сякаш да им плащаме водата, тока и храната не бе достатъчно.Колко апартаменти и къщи на по 2 или 3 етажа им издигнаха с нашите ДАНЪЦИ?!Жилища, за които млади БЪЛГАРИ работим цял живот и отново не можем да си купим...а мангалите получават на готово.
Няма какво да се коментира повече.
Издигат се от всички страни на гетото 30 метра високи бетонни стени, затваря се вътре цялата сган и да оцеляват.
Да им платим тока, водата, телефона, колата, храната, че и да им плащаме по една добра работна заплата и още от сорта щото да им се промени характера, не искаш ли?!??!?
Има нещо и то се нарича мотиви/стимули - в момента, в който покажеш, че някой друг ще те дондурка то ти никога няма се наемеш, а когато вече почнат ти осисугряват всичко ...... то си е направо сладка работа. Цял свят ги гони и в най-добрите държави не могат ги интегрират, но ние ще го правим а?!
Ами да ти кажа не ми харесва идеята да ги дондуркаме с нашите пари, това са ценни ресурси дадени за циганизацията.
Ти как си представиш, някой да дойде в имота ти и да опъне едно копторче и ти нищо да не можеш да правиш?!
Аз предлагам и да се декриминализират убийствата, за да ги направим по-дружелюбни. По-дружелюбни, абе ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ?! Във всяка една държавата има закони, които трябва да се спазват. Който не иска да е дружелюбен да си е*е майката, да си хваща чукалата и да ходи другаде. Това е дискриминация спрямо мен, значи аз трябва да работя 20 години за жилище, а циганина (щото е циганин) му позволяват да строи незаконно. Това не е ли расизъм спрямо останалите български граждани?
Алъне, бесепаре, коментирай действията на твоите хора.
Мога да кажа само, че с омраза нищо не се постига. Ако постоянно негодуваме и ги дискриминираме, нищо няма да постигнем. Всички хора трябва да са еднакви, независимо от националността им и за всички законите трябва да бъдат еднакви. Бях преди месец в Испания за около месец и половина. Там е сбирщина от всякакви етноси - има цигани, негри, испанци, пакистанци, китайци и какви ли не. Как тези хора успяват да живеят заедно и да съжителстват? Докато се возех в автобуса, не видях нито един, който да не си маркира картата или да не си купи билет от шофьора. Всеки спазва законите и като цяло всичко е различно. Няма я тази злоба и омраза, хората са много по-спокойни. В магазините продавачите са усмихнати и винаги любезни. И всичко това става в страна, където има много повече народности накуп, отколкото тук при нас.
Ох, че клиширано. Е къде е тоя циганин ит специалист? Ако ми върши работа, що да не работя с него. Разбира се, не трябва да смърди и трябва да е нормален. Само ще те светна, че работя с всякакви хора и едни от най-добрите ми парньори онлайн са индиец, пакистанец, палестинец и един арабин, който живее в Лондон и фирмата му се казва "Салаам Комуникейшънс". Та, тия клишета не на нас, защото съм сигурен, че в България не можеш да намериш циганина, за който говориш. Но е нормално работодателите да отбгяват подобни субекти, поради най-различни причини, това всъщност си е решение на работодателя. Точно както, в турските фирми наемат турци, в еврейските ръководните лица са евреи и прочее. Това е бизнес, всеки сам си решава кой да наеме, дали мъж, жена, бял, черен или жълт - никой няма право да го учи на морал и да му казва какво да прави с частния си бизнес. Мисля, че има достатъчно цигани, които въртят сериозен бизнес, за да си пишем тези глупости.Нямам за цел да променям мнението Ви. Нека да Ви попитам нещо, ако някой циганин(ама черен, като катран) дойде и поиска да правите бизнес или просто дойде и поиска да работи за Вас, бихте ли се съгласили или директно бихте предпочели да работите с друг кандидат, който е бял цвят на кожата, макар че белият има по-ниско образование?
Ами, работливият циганин да се сърди на събратята си. От стотици години и в най-различни държави циганите са едни и същи. В Германия като отидат, да не би да се държат по различен начин? А в Германия никой и не може да си помисли за расизъм. Те обаче правят само свинщини и хората изпадат в културен шок. Хайде кажи, защо никъде не могат да се впишат, дори в родната им Индия ги преследват и малтретират.Въпроса е там, че всичко се гледа комплексно, а не частно. Как да го кажа, лепвате етикет на челото Циганин, товарите с всички хубави думи, които ще цитирам "просто една сган...Мързелива, неподмита, безочлива и разбира се престъпна пасмина". Хайде теб всички да те наричат така и да се отнасят с теб така, пък да видим дали в семейството ти няма да има желание за кражба, убийства и прочие. Пък той човека може и да е трудолюбив, може и да търси работа, но никой да не го взема... сещате се (щото е циганин) и черен, като катран, пък е крадлив и още много неща.....
Напротив, то ако ставаше така, до сега да съм си построил 3 етажна къща. Законите важат за едни, за други не.@redrum, приятелю, нали знаеш, че сега и ти можеш спокойно да отидеш в някоя ливадка и да си опнеш шатричката и никой да не ти каже нищо.
В коя държава се справят с циганите. Във Франция, където ги екстрадираха, в Германия, в Англия, в Австрия, къде?Само си задайте въпроса: Защо другите държави се справят с циганите, а ние не можем?
Само си задайте въпроса: Защо другите държави се справят с циганите, а ние не можем?
„Който е съборил циганска къща, бял ден не е видял“, "прокле" накрая Топалов.
Нямам за цел да променям мнението Ви. Нека да Ви попитам нещо, ако някой циганин(ама черен, като катран) дойде и поиска да правите бизнес или просто дойде и поиска да работи за Вас, бихте ли се съгласили или директно бихте предпочели да работите с друг кандидат, който е бял цвят на кожата, макар че белият има по-ниско образование?
Въпроса е там, че всичко се гледа комплексно, а не частно. Как да го кажа, лепвате етикет на челото Циганин, товарите с всички хубави думи, които ще цитирам "просто една сган...Мързелива, неподмита, безочлива и разбира се престъпна пасмина". Хайде теб всички да те наричат така и да се отнасят с теб така, пък да видим дали в семейството ти няма да има желание за кражба, убийства и прочие. Пък той човека може и да е трудолюбив, може и да търси работа, но никой да не го взема... сещате се (щото е циганин) и черен, като катран, пък е крадлив и още много неща.....
Далеч нямам идея да ги защитавам или да Ви обвинявам. Просто казвам, че някой от управляващите позволява "Да им платим тока, водата, телефона, колата, храната..." или съм в грешка? Кой ги е научил да чакат на готово и да им се дава? Аз ли, та така гневно скачате срещу мен или някой е спал на времето, когато са им предоставили условията?
@redrum, приятелю, нали знаеш, че сега и ти можеш спокойно да отидеш в някоя ливадка и да си опнеш шатричката и никой да не ти каже нищо. Избора е твой!Относно убийствата, кражбите и другите криминални деяния съм напълно съгласен с теб, но ми кажи... кой има волята да наложи закона и той да се спазва стриктно? - май този въпрос трябва да е към върлите защитници на БСП+ДПС.
---------------------
Изложеното мнение по-горе си е лично мое, не целя да променям чуждо. Моля без лошо, всяко мнение е правилно, просто може да е различни от нашето.
Е, това си беше зверска пропаганда Такива образи не съществуват или хайде, може би, евентуално, някъде съществуват, но никой не ги е виждал.Сетих се в Стъклен дом онази искаше да става ПР-ка или какво на мола, толкова начетена и т.н живееше в гетото ей такиви образи само по тв-то съм гледал.