Славчев, изразявай се по друг начин, защото така си подсъден. Само отбелязвам.
За жалост мангалите вече не са малцинство в България.И това е от няколко години, само дето се прикриваше доста умело.
Какви роми. Братя паразити. Имам едно приятелче, което отказа да плаща данъци и осигуровки, заради тия. Да не говоря, че не получава нищо за парите си. Но проблема е, че не само, че станаха повече от преди, но и скоро ще са мнозинзство, идеални за изборна маса, която всяка партия ще иска на своя страна. Демек изродиите ще си продължават, нищо че по избори си ги купуват.Май не трябва да ги наричаме така, че ще ни погнат братя РОМИ макар че те не знаят от къде идва това роми и си викат "ние сме си цигани"
Но глупаците, които (ако има такива, а може би има) не мислят, че по този начин прецакват и качеството на нацията.
Ето това е най-страшното.След около 50 години, вече ще сме се превърнали в една чисто циганска и престъпна държава...когато и мангалите станат едно 80% от населението.
Бъдещето на родината ни ще е пагубно.
Нека ви припомня, че преди няколко години обявиха домът за сираци и стари хора на отец Иван от Нови хан за незаконен. И вместо да го узаконят, глупаците направиха нов проект за 2 милиона лева И плюха на толкова години труд и дарения.
И преди някой да се е размрънкал, че това беше по времето на ГЕРБ се замислете какво в момента правят ДПС и БСП.. А Делян -ОБИЧАМ ВИ, ПРИЯТЕЛИ, ЦИГАНИ- Пеевски го избраха за шеф на ДАНС Чудничко!
Това означава да наруши законите и то публично!
Да не говорим, че аз от хора в нови хан не съм чул добра дума за дома.