Той отдавна духа, пане. Зеленката клекна оня ден, скоро ще се дупи а после ще лиже задници наляво и надясно.Тоя лош вятър запада го чака от след втората световна. Единствено чернобил задухахте, та съсипахте природата. Тая зима ще умираме ли от студ в ЕС - като миналата, щото русийката не дава газ?
По-добре да беше поумнял малко ...Не, галфон. Обърнал съм палачинката 2013-2014, като пораснах.
А това каква връзка има с нещо си? Дреме ми за бащата на Асен Генов какъв е.
Забавно еА това каква връзка има с нещо си? Дреме ми за бащата на Асен Генов какъв е.
Глупи, западните медии първи квичаха, че е мъж. Както квичаха и за трите дни. Толкова сте тъпи, че само за няколко часа забравяте какви лъжи сте ръсили.ÐаÑаÑа на Ðмане Ð¥ÐµÐ»Ð¸Ñ Ð¿Ð¾ÐºÐ°Ð·Ð° Ð°ÐºÑ Ð·Ð° Ñаждане- жена е - ТÑÑд
ÐÐ¼Ð°Ñ Ð¥ÐµÐ»Ð¸Ñ Ð¶Ð¸Ð²ÐµÐµ в ТиаÑÐµÑ - гÑадÑе в ÑевеÑнаÑа ÑаÑÑ Ð½Ð° ÐлжиÑ. Там Ñой оÑглежда ÑвоеÑо ÑемейÑÑво, каÑа Ðада и гледа олимпийÑкиÑе игÑи. Ðа бокÑÐ¾Ð²Ð¸Ñ Ñинг е дÑÑеÑÑ Ð¼Ñ Ðмане ХелиÑ. Ðменно ÑÑ...trud.bg
Да си безмозъчна руска утрепка не е лесно, разочарованията са всеки ден.
Чакай сега, тук точно не съм съгласен. И да е жена, тя има повече мъжки хормони от мъжете. Точно в бокса не е редно да я допускат. В случая любителите на Русия просто са яхнали вълната, иначе и аз съм против тези двете да участват.ÐаÑаÑа на Ðмане Ð¥ÐµÐ»Ð¸Ñ Ð¿Ð¾ÐºÐ°Ð·Ð° Ð°ÐºÑ Ð·Ð° Ñаждане- жена е - ТÑÑд
ÐÐ¼Ð°Ñ Ð¥ÐµÐ»Ð¸Ñ Ð¶Ð¸Ð²ÐµÐµ в ТиаÑÐµÑ - гÑадÑе в ÑевеÑнаÑа ÑаÑÑ Ð½Ð° ÐлжиÑ. Там Ñой оÑглежда ÑвоеÑо ÑемейÑÑво, каÑа Ðада и гледа олимпийÑкиÑе игÑи. Ðа бокÑÐ¾Ð²Ð¸Ñ Ñинг е дÑÑеÑÑ Ð¼Ñ Ðмане ХелиÑ. Ðменно ÑÑ...trud.bg
Да си безмозъчна руска утрепка не е лесно, разочарованията са всеки ден.
Не му разбивай розовите очила, той Ретарда от всичко разбира. Халифата е 100% женаЧакай сега, тук точно не съм съгласен. И да е жена, тя има повече мъжки хормони от мъжете. Точно в бокса не е редно да я допускат. В случая любителите на Русия просто са яхнали вълната, иначе и аз съм против тези двете да участват.
Но пък украинката, която пак ги победи е смешно да я набеждават за мъж, точно нея.
Е няма как това чудо да е жена, факт е, че е видимо по-яка физически от всички. И да се е родила жена, мъжките хормони са й дошли в повече. За голф става, но не и за бокс.Не му разбивай розовите очила, той Ретарда от всичко разбира. Халифата е 100% жена
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
Ако не беше го написла нямаше и да разбера. Ами не е хубаво. Жалко, че се налага чужденци да се състезават за България при условие, че в борбата, щанагите и бокса винаги сме имали сериозни заявки за мдеали на всеки международен форум.Украинец с първи златен медал за България. Форумът нещо е помръкнал, фейсът също. Гемиите ли ви потънаха?