Ти си най-неадекватния. Пуснал анкета между собствените си фенове и ти се радваш, като бебе на лампа. Все едно да питаш ЛГБТИ дали да се признае трети пол.
Шефа на Ретро Музей се допитва до хората дали да премахне восъчната фигура на Путин. Интересни са отговорите в коментарите, по-точно това, че практически всички казват НЕ. Всички. Освен един по-шеговит "Махни го и без това не си приличат". А коментарите са над 800 в момента.
Много назад гледаш, недей.Та като цяло след събитията от 1932-1933 - Гладимор, е ясно защо украйнците са крайни националисти и искат да се измъкнат от руско влияние по какъвто и да е начин. Подобен геноцид никой народ няма как да прости.
Аз правя паралел между сегашните действия и тогавашните, като показвам че се действа по една и съща линия/идеология - освободители, денацификация, всички против нас са фашисти и трябва да бъдат унищожени. Тая доктрина е измислена много отдавна за да минава пред шаранчета като теб. Правя този паралел, защото масово хората не познават историята, а който не познава историята е обречен да я повтаря. Ти си пресен пример. Самият Путин цитира СССР и как Украйна била измислена тогава и поради това претендира, че едва ли не принадлежи на Русия. Ама ти си гледай 10-на години назад и не се бой.
В такъв случай защо подкрепяш Америка и ЕС? Не правят ли същото с нас, в малко по-различни отношения?Та като цяло след събитията от 1932-1933 - Гладимор, е ясно защо украйнците са крайни националисти и искат да се измъкнат от руско влияние по какъвто и да е начин. Подобен геноцид никой народ няма как да прости.
Е дай да почнем да вадим тогава живялите през 33-та година от гробовете и да ги бесим.Та като цяло след събитията от 1932-1933 - Гладимор, е ясно защо украйнците са крайни националисти и искат да се измъкнат от руско влияние по какъвто и да е начин. Подобен геноцид никой народ няма как да прости.
Щото може да ходи на море в Гърция и да яде банани целогодишно.В такъв случай защо подкрепяш Америка и ЕС? Не правят ли същото с нас, в малко по-различни отношения?
Нок, от коя клоака успя да изровиш този ценен ресурс?Степан Бандера ("Лисугерът")
...или поне гугълни "Галицийски венец" и ще си заформиш представа за тия хубавци - национални украински герои.
За разлика от някои аз имам живот и ангажименти в него, за да четя всяка тъпотия, която ти още двама трима пускате тук. Личен съвет - напревете същото. Излезте и вижте живота навън. Ти и извиняване няма в едно изречение. Вече си го доказала това в не една тема.Ма не коментирай сайтовете, бе мен. Опровергай написаното от тях и ще ги дискредитираме дружно. Аз лично ще се извиня.
Ти какво искаш да ти цитирам - сайта на Министерски съвет? Знаем каква смрад се носи от там.
Да, направили са го заради такива като тук - многознайковци. Разгледах темата и като миналата тема, в която спорехме точно 2-3ма индивида седят и я пълнят с талаш. Те си знаят иментата, но не съм сигурен, че знаят значението на фразата "непиискано мнение".
Е дай да почнем да вадим тогава живялите през 33-та година от гробовете и да ги бесим.
И е малко тъпо да правиш геноцид в/у населението на съседна д-ва, която по случайност е една от 3-те най-мощни във военно отношение и то без да имаш гарантирана подкрепа от някоя от останалите две...
В такъв случай защо подкрепяш Америка и ЕС? Не правят ли същото с нас, в малко по-различни отношения?
Няма значение кой какво ще пише. Нали това е демокрацията? Да си изказваш мнението свободно, без цензура. Не е ли абсурдни свободна европа да налага цензура?Нок, от коя клоака успя да изровиш този ценен ресурс?
За разлика от някои аз имам живот и ангажименти в него, за да четя всяка тъпотия, която ти още двама трима пускате тук. Личен съвет - напревете същото. Излезте и вижте живота навън. Ти и извиняване няма в едно изречение. Вече си го доказала това в не една тема.
Да, направили са го заради такива като тук - многознайковци. Разгледах темата и като миналата тема, в която спорехме точно 2-3ма индивида седят и я пълнят с талаш. Те си знаят иментата, но не съм сигурен, че знаят значението на фразата "непиискано мнение".
Защото имат работеща прокуратурата най-малкото. Кьовеши е голям трън в задника им. На нас ни трябва един като Виктор Орбан, ама няма... Криза е.Ако чуеш, че Турция ще анексират Кърджали ще се чудиш ли колко години са минали? Същото е... Както и ние няма да го забравим, така и те...
САЩ никога не съм ги подкрепял и едва ли някога ще го направя. ЕС като буфер между САЩ и Русия. Някой да вземе да ми обясни защо другите държави от ЕС са много по-добре от нас?! Даже и Румъния. Нашите продажни правителства на руски и американски интереси ни добутаха до тук. После друг ни е виновен. Това е положението. За НАТО - твърдо за! Като имаме 2 танка, една картечница и седем лъка, то по-добро не виждам. Американските бази не ни трябват.
Защото имат работеща прокуратурата най-малкото. Кьовеши е голям трън в задника им. На нас ни трябва един като Виктор Орбан, ама няма... Криза е.
Голяма демокрация след като някакви като етера и нандито ти се изсипят? Леко тази демокрация отива към анархия и хаус. Разбирам ги напълно. Никой не иска да завъди това, което тук се вихри. Ако не го разбираш, значи е време да пуснеш един пост в някоя група и да видиш как ще ти се изредят.Няма значение кой какво ще пише. Нали това е демокрацията? Да си изказваш мнението свободно, без цензура. Не е ли абсурдни свободна европа да налага цензура?
Тъпак. Ходи се простреляй в крака. Писнало ми е от некви заядливи кретенчета като теб. Много добре знам, че е пуснал анкетата сред феновете си. Анкетата обаче не е за това дали той да се махне, а дали да махне тази восъчна статуя, в момент в който сред народа върлува дива анти-Путин пропаганда. Игнорирам те и не ме интересуваш повече.Ти си най-неадекватния. Пуснал анкета между собствените си фенове и ти се радваш, като бебе на лампа. Все едно да питаш ЛГБТИ дали да се признае трети пол.
Косата се ядоса. И тук ли ни пръскаш с знания и компетенция. Явно ваксите не са ти достатъчни. То сега модерно е за войната да се разсъждава в мрежата.Тъпак. Ходи се простреляй в крака. Писнало ми е от некви заядливи кретенчета като теб. Много добре знам, че е пуснал анкетата сред феновете си. Анкетата обаче не е за това дали той да се махне, а дали да махне тази восъчна статуя, в момент в който сред народа върлува дива анти-Путин пропаганда. Игнорирам те и не ме интересуваш повече.
Точно па във Фейсбук няма лоша реклама. Всеки коментар ти прави поста още по-популярен и актуален. Всяка медия се бори за това, защото носи яко трафик.Голяма демокрация след като някакви като етера и нандито ти се изсипят? Леко тази демокрация отива към анархия и хаус. Разбирам ги напълно. Никой не иска да завъди това, което тук се вихри. Ако не го разбираш, значи е време да пуснеш един пост в някоя група и да видиш как ще ти се изредят.