$INeed$
Well-Known Member
Да, с мъжки атрибути.Жена е.
Да, с мъжки атрибути.Жена е.
Да не съм те карал да го четеш, недей, немам против. Но, докато питаш учудено "кой ще го чете", Крумов вече го прочетe и оцени. Има трейнинг и акъл може би, а също така си и живее живота. И имам чувството, че някак си животът на по-умния е малко по-хубав. Но тва си е само мое усещанеБате, ти луд ли си, кой ще ти чете това? Хората имат живот да живеят.
Само си губиш времето. Еми който е с пилешки мозък и много свободно време ще го прочете. Съмнявам се, че точно Крумов ще седне да го чете, камо ли да го коментира. Всъщност не си прав, глупавите живеят по-безгрижно.Да не съм те карал да го четеш, недей, немам против. Но, докато питаш учудено "кой ще го чете", Крумов вече го прочетe и оцени. Има трейнинг и акъл може би, а също така си и живее живота. И имам чувството, че някак си животът на по-умния е малко по-хубав. Но тва си е само мое усещане
Дай някакъв линк да го видя?В момента стрелят в най-голямата атомна централа на Европа, истински хорар е да го гледаш това на живо и да се надяваш, че няма да оплескат нещо и утре в Б-я да е ужас с опасност от радиация....
Не ти се вярва да чета неща над две изречения аСамо си губиш времето. Еми който е с пилешки мозък и много свободно време ще го прочете. Съмнявам се, че точно Крумов ще седне да го чете, камо ли да го коментира. Всъщност не си прав, глупавите живеят по-безгрижно.
Пожарните си тръгнаха балоси мамата, какъв спор няма спор надявам се да го изгасят това нещо... без значение коя страна!Не мога да си представя подобна простотия: руснаците атакуват, стреляйки без да разбират последствията?! Нищо не казвам, не знам и не споря. Но ако става това, което се вижда, е предварително помислено какви ще са последствията. (Нямам представа какви и колко ограничени ще са/биха могли да бъдат щетите. Познавам един специалист в областта, но му загубих координатите отдавна, да го питам къв кур може да се очаква) Със или без Зет, руснаци или украинци, ако тва е, което изглежда...мамата си трака. (Не споря и няма да споря с теб кой го прави, елфлейме, казвам, че аз не знам.)
Да се надяваме, че си прав и утре няма да се събудим с поредното за последните 2 години "ново 20".Успелиса да ги спрат мисля...
тъкмо това си мислех баси как да легна да спя като утре като стана към 10 това а ако е гръмнало всички вече бягат аз още спя а съм го видял от първите.... хахахах (малко хумор без значение от ситуацията, колкото и да е тежка че и май няма вече йодни таблетки по аптеките)Да се надяваме, че си прав и утре няма да се събудим с поредното за последните 2 години "ново 20".
Аз не знам на какво основание изобщо се включваш в темите, като многократно си се провалял в опитите си да обориш опонента с аргументи.За разлика от някои аз имам живот и ангажименти в него, за да четя всяка тъпотия, която ти още двама трима пускате тук. Личен съвет - напревете същото. Излезте и вижте живота навън. Ти и извиняване няма в едно изречение. Вече си го доказала това в не една тема.
Хахахаха, "Христонев - в Окото на екшъна", било е чудно. И аз вчера - първо тролска, после ядрена атака преживях. Абе не ни беше ден/нощ...Отиваме вчера смейството да се разходим. Като май повечето се бутаме до след 8:30 преди да тръгнем към Шипка.
Около 10:00 спираме на една бензиностанция точно преди село Шипка. Ще питаме за вериги и малко да починат децата. 5мин по-късно 3 черни Тойота джипки спират на всички колонки на въпросната бензиностанция, баДки с костюмчета и слушалки тип свинска опашка навряна в ухото се пръскат веднага по периметъра. Главен баДка координира (тй е със синьо сукманче), явно като отличителен белег за ранга.
Починаха децата и тръгваме да излизаме, лоша поличба в момента, в който аз решавам да изляза от бензиностанцията един от черните големи автомобили излиза срещу мен. Човека със синьото фракче изпадна в истерия, започна да крещи давай давай, аз от своя страна "къде да давам той е срещу мен, да летя ли...". М-у другото това е частна бензиностанция и баДката се разпорежда вътре, все едно му е бащиния.
Та накрая за управляващите. Явно е, че текущата утайка не е по-добра от отминалата такава. Ако нямат време да четат, то поне да си пуснат малко БГ кино, "Господин за един ден" не е само комедия... но за жалост има по-високи приоритети в този живот!
По принцип трябва, ама всеки сам си преценя...Трябва ли точно аз да чета дори тези 3 реда като видях какво сте изсипали преди това.
Да, съгласен съм. На никой не му пука за нас. Факт е и, че в много случаи сме просто "инструмент", който големите ползват за решаване на техните си проблеми и постигане на тяхната си изгода. Поддържаме такава позиция, защото уж се водим Европа. Сори, ама аз не се чувствам Европа. Който се чувства, добре, но нека се сравни с някой по на запад.Защитавайки Русия в тоя конфликт, ние не сме срещу България, напротив. Западната позиция, към която официално се придържа страната ни, е тази, която е ТОТАЛНО АНТИБЪЛГАРСКА. Вярвам, че с това си съгласен?