nandibandi
Well-Known Member
Нищо подобно. Просто си поствам, щото е смешно. Не ви спирам да си се дърляте на тема коли. Аз по този въпрос съм напълно некомпетентна.отработена тактика - да се сменя темата стил "ама вие биете негрите"
Нищо подобно. Просто си поствам, щото е смешно. Не ви спирам да си се дърляте на тема коли. Аз по този въпрос съм напълно некомпетентна.отработена тактика - да се сменя темата стил "ама вие биете негрите"
Путинофил съм само в в промитите ви евроатлантически мозъчета, защото не пея в общия хор на мисирките.ейа страшни сте путинофилите
Опааа, в тази и другата тема за ЕС твойте колеги отчетоха небивал икономически разцвет на бг производството... Айде моля ви се изглаждайте ги нещата да не се излагаме пред чужденците...отработена тактика - да се сменя темата стил "ама вие биете негрите"
Гледайки назад не виждам някой да е казал че родното е нещо повече.
Тъпо отново, рашка. Няма ли да емигрираш вече. Заеби ги тия западни пропадняци.Какво очакваш от хора с две леви ръце завряни и двете в гъза
Мани ги тия, там работата е загубена кауза. Няма как да изкорениш това, с което се е закоренил.ейа страшни сте путинофилите
Дори и забравния цял електрод на пантите не е проблем, а тия заварки в този им вид на 15-та дупка ще са се отворили.
Отричате очавадните неща щом са срещу бащицата
Миналата година един човек от форума си купи матор и кола на четири колела от маржа на рублата.Нищо подобно. Просто си поствам, щото е смешно. Не ви спирам да си се дърляте на тема коли. Аз по този въпрос съм напълно некомпетентна.
Ай, стига, бе?! От къде е намерил това чудо невиждано? Цели 4 колела? Тц тц тц...кола на четири колела
Що се пънеш, като не ти се получава? Ако визираш Путин - той почти не консумира алкохол. И като цяло постът ти е все едно си направил №2 в крачолите си, ама от задната им страна.и обичат плешиви джуджета, смърдящи на алкохол
+ 1 десен волан.Ай, стига, бе?! От къде е намерил това чудо невиждано? Цели 4 колела? Тц тц тц...
Само 1 волан? ОтказАх се...+ 1 десен волан.
от тикток войската на козоебаКомандирът на отряда на специалните части на чеченския батальон "Ахмат" Евгений Писаренко е загинал в зоната на специалната военна операция, както наричат руснаците пълномащабната война срещу Украйна. Новината за гибелта на Писаренко обяви в канала си в Телеграм верният на Рамзан Кадиров заместник-командир на 2-ри армейски корпус Апти Алаудинов.
по голям фейк от теб няма на земята цървул... от английскиявбб с поредния фейк, ама това видял във фейсбук това споделил.
Ама все едно кой какво харесва като автомобил. Мога ли да виня някой, че харесват жени с мустаци и вторични мъжки белези? То е до вкус тук. Ти пък си последната, която ще даваш мнение по темата. И както ти писах и преди, не е задължително след мен да минаваш за коментари. Но то бездействието мъчи, явно.Що се пънеш, като не ти се получава? Ако визираш Путин - той почти не консумира алкохол. И като цяло постът ти е все едно си направил №2 в крачолите си, ама от задната им страна.
Що не издадеш декрет кои коли трябва да се харесват? Ай сиктир!
тоя клип специално за теб е създаден.... направо сте си лика приликаКолко пъти го приказваме това че телеграф == блиц
Всъщност, това, което ми казваш, се отнася изцяло за теб. Правиш некви тъпи обобщения и като цяло коментарите ти са мега-дебилни.Ама все едно кой какво харесва като автомобил. Мога ли да виня някой, че харесват жени с мустаци и вторични мъжки белези? То е до вкус тук. Ти пък си последната, която ще даваш мнение по темата. И както ти писах и преди, не е задължително след мен да минаваш за коментари. Но то бездействието мъчи, явно.
да минаваш след мен за коментари.
Има и седалки.Само 1 волан? ОтказАх се...