Украйна - Русия какво ви е мнението

отработена тактика - да се сменя темата стил "ама вие биете негрите"
Нищо подобно. Просто си поствам, щото е смешно. Не ви спирам да си се дърляте на тема коли. Аз по този въпрос съм напълно некомпетентна. ;)

• Like
Реакции: Vbb
ейа страшни сте путинофилите :D
Путинофил съм само в в промитите ви евроатлантически мозъчета, защото не пея в общия хор на мисирките.

Казвал съм го и друг път много се заблуждавате, че съвременна Русия е СССР. Ама какво да се прави те от "посолството" казват :D

отработена тактика - да се сменя темата стил "ама вие биете негрите"

Гледайки назад не виждам някой да е казал че родното е нещо повече.
Опааа, в тази и другата тема за ЕС твойте колеги отчетоха небивал икономически разцвет на бг производството... Айде моля ви се изглаждайте ги нещата да не се излагаме пред чужденците...

Последно редактирано:

Какво очакваш от хора с две леви ръце завряни и двете в гъза :)
Тъпо отново, рашка. Няма ли да емигрираш вече. Заеби ги тия западни пропадняци.

ейа страшни сте путинофилите :D
Дори и забравния цял електрод на пантите не е проблем, а тия заварки в този им вид на 15-та дупка ще са се отворили.
Отричате очавадните неща щом са срещу бащицата
Мани ги тия, там работата е загубена кауза. Няма как да изкорениш това, с което се е закоренил.
И двамата са си пикали в крачула и обичат плешиви джуджета, смърдящи на алкохол да им дишат в тила. Фетиш им е. Ако може на задната седалка на някоя Уазка.

Нищо подобно. Просто си поствам, щото е смешно. Не ви спирам да си се дърляте на тема коли. Аз по този въпрос съм напълно некомпетентна. ;)
Миналата година един човек от форума си купи матор и кола на четири колела от маржа на рублата.
Чакам дали ще се включи и дали мисли да го прави отново. И дали ще чака 140, 150, 170 за долар или не.

кола на четири колела
Ай, стига, бе?! От къде е намерил това чудо невиждано? Цели 4 колела? Тц тц тц...

и обичат плешиви джуджета, смърдящи на алкохол
Що се пънеш, като не ти се получава? Ако визираш Путин - той почти не консумира алкохол. И като цяло постът ти е все едно си направил №2 в крачолите си, ама от задната им страна.

Що не издадеш декрет кои коли трябва да се харесват? Ай сиктир!

Ай, стига, бе?! От къде е намерил това чудо невиждано? Цели 4 колела? Тц тц тц...
+ 1 десен волан.

The Telegraph: 50 хил. ЛГБТ бойци от ВСУ воюват за гей права и "демократични ценности" срещу Русия​

Любителите на мъжките ласки са категорични, че отхвърлянето на традиционното семейство е важна част от бъдещето на Украйна

Около 50 000 ЛГБТ войници служат в украинските въоръжени сили, съобщава британският The Telegraph, позовавайки се на данни от портала LGBT Military.

Първите открито хомосексуални войници се надяват, че Украйна ще се промени и ще признае военния принос на своите ЛГБТ войници.

Любителите на мъжките ласки смятат, че отхвърлянето на "руските традиционни ценности" трябва да помогне за това.

Те призовават за легализиране на еднополовите връзки, за да могат да получават информация за партньор, загинал във войната. Това би помогнално и за медицинските решения при операции или уреждането на детайлите при погребенията.

US журналист: Гейове и травестити са сред най-яростните привърженици на войната в Украйна

Сегашните украински закони означават, че партньорите на воюващите гей бойци от ВСУ "седят сами вкъщи, знаейки, че партньорът им е на бойното поле в Донбас. "Ужасно е, толкова е ужасно", оплаква се украински хомосексуалист на име Борис пред британския вестник.
"Признаването на хомосексуалните отношения е по-важно от всякога. Ние се борим за свобода, за демократични, и за европейски ценности", добави содомитът.

Няма точни данни колко ЛГБТ войници служат във въоръжените сили на Украйна, но според LGBT Military става въпрос за около 50 000 души.

1688415627009.png

Командирът на отряда на специалните части на чеченския батальон "Ахмат" Евгений Писаренко е загинал в зоната на специалната военна операция, както наричат руснаците пълномащабната война срещу Украйна. Новината за гибелта на Писаренко обяви в канала си в Телеграм верният на Рамзан Кадиров заместник-командир на 2-ри армейски корпус Апти Алаудинов.
от тикток войската на козоеба

вбб с поредния фейк, ама това видял във фейсбук това споделил.

вбб с поредния фейк, ама това видял във фейсбук това споделил.
по голям фейк от теб няма на земята цървул... от английския

The Telegraph​

Що се пънеш, като не ти се получава? Ако визираш Путин - той почти не консумира алкохол. И като цяло постът ти е все едно си направил №2 в крачолите си, ама от задната им страна.

Що не издадеш декрет кои коли трябва да се харесват? Ай сиктир!
Ама все едно кой какво харесва като автомобил. Мога ли да виня някой, че харесват жени с мустаци и вторични мъжки белези? То е до вкус тук. Ти пък си последната, която ще даваш мнение по темата. И както ти писах и преди, не е задължително след мен да минаваш за коментари. Но то бездействието мъчи, явно.

Колко пъти го приказваме това че телеграф == блиц
тоя клип специално за теб е създаден.... направо сте си лика прилика

Ама все едно кой какво харесва като автомобил. Мога ли да виня някой, че харесват жени с мустаци и вторични мъжки белези? То е до вкус тук. Ти пък си последната, която ще даваш мнение по темата. И както ти писах и преди, не е задължително след мен да минаваш за коментари. Но то бездействието мъчи, явно.
Всъщност, това, което ми казваш, се отнася изцяло за теб. Правиш некви тъпи обобщения и като цяло коментарите ти са мега-дебилни.

Ти си класически палячо, особено като започнеш да дрискаш по темите, за да излееш възмущението си как може някой да пише в тях. Разбираш ли - осъзнаваш ли колко е тъпо? Пълна идиотия е да участваш активно в една тема, но в същото време да обиждаш останалите участници в нея, допринасяйки единствено за мощния спам.

Хубав ден ти пожелавам. Не се чувствай длъжен да:

да минаваш след мен за коментари.
;)

Горе