Krumov
Well-Known Member
Само чакай до дни ще се спусне от някъде това и наште тука ще го запеят в хор - Помните ли безредиците в Париж спонсорирани от руската пета колона
Само чакай до дни ще се спусне от някъде това и наште тука ще го запеят в хор - Помните ли безредиците в Париж спонсорирани от руската пета колона
Кога за последно беше някъде планината? Знаеш ли с какви машини пренасят крадените дърва в цяла България до депата за транспорт?да, не ги бива. сам го признаваш поне.
По офроуд групите единствено се присмиват на лада нива и останалия руски скрап, само в твоята глава руската скрап е нещо велико и че се ползва.
Хората залагат на сигурното и са единици тия дето се мъчат с буханки и лади ниви.
постановката Буча.
Всичко съм срещал само не и нива, е веднъж видях - даже се возих. Горския каза че от 5 нови само тази била в движение.Кога за последно беше някъде планината? Знаеш ли с какви машини пренасят крадените дърва в цяла България до депата за транспорт?
Зил-157 и повечето са произведени 70те може и да има някоя бройка след 80та. Нивите и Уазките може да ги срещнеш навсякъде в провинцията. Ползват се за транспорт до тръднодостъпни места, планинска помощ, охрана на ниви където все още има такива, горско стопанство в цялата страна също ги ползва.
Кефите ме честно, нещо като е ок не мога да си изкривя душата и да кажа - Не, не е ок. Ама вашето е същото като на сина ми когато беше на три. Което пък обяснява защо не двявате. Още не сте развили този мозъчен дял чрез който можете да анализирате информация и за това коеот ви лепнат първо ви става - Пътят и истината и живота. Покрай кефенето обаче дори ми става тъжно за вас...
Не съм и очаквал от праволинеен евроталнтик да разбере сарказъм. Същия въпрос както и към стрингчетата. Очакваш ли прахосмукчката да ти пере чорапите?да, не ги бива. сам го признаваш поне.
Е хем са некачествени ,хем евтини... 7-10 бона струват. С уазка или зил ще нправиш 10 курса преди да се наложи нещо за ремонт. Яките джипари пиши ги бегали на втория преход.Камионите не виждам къде ги намеси, ползват се тия чукалници защото са евтини.
Изриваме евроталантиците и се връщав в БГ, може да си направя моя ЧВК да трескам всички с еврознамена по прозорцитеКак е в прогнилия запад, сънуваш ли русия и правиш ли планове да се местиш натам? Все в някое ЧВК ще те вземат
Защото мили мой, G-класата, която е 100 пъти по-добра трудно ще си я вземеш със спестени джобни от закуски за един месец. Както и Паджерото. За тия боклуци на никой не му пика и за това са предпочитани. А и нашите ловци са същите скъсаняци като оборудването им.Новото тук е само годината на производство и двигателя. Все още остава една от най-проходимите машини за планина. Странно защо ен виждам ловци да се возят из България с мега яките джипове а основно с УАЗ
Както ти писах, взимай и карай. Само не ни го предлагай, че голяма излагация. Гражданинът с уазката.....Не очаквах да го разбереш, поради тази причина ще ти сдъвча.
Уазката е рабтоно конче и за това е създадена. Ако искаш кожен салон и всички екстри купуваш друго, Т аумнико ти очакваш ли принтера да ти прави кафе или да печати.
Говориш си с хора, които се правят, че на 2км от Витошка започва джунгла, а всъщност и витошка не са виждали.
Ти какво точно караш, че толкова се дървиш? Съмнявам се да е нещо руско. Големи сте "тарикати" всичките поддръжници на руското автомобилостроене.Не съм и очаквал от праволинеен евроталнтик да разбере сарказъм. Същия въпрос както и към стрингчетата. Очакваш ли прахосмукчката да ти пере чорапите?
Или като казват жените не сравнявай уя с пръст.
Г класата и паджерото отдавна са паркетни джипове. И не е ли по-добре да разполагаш с машина за която не ти пука и оцелява независимо на какво я подложиш пред някоя лъскава некачствена черупка дето да и трепериш за драскотина на мигача.Защото мили мой, G-класата, която е 100 пъти по-добра трудно ще си я вземеш със спестени джобни от закуски за един месец. Както и Паджерото. За тия боклуци на никой не му пика и за това са предпочитани. А и нашите ловци са същите скъсаняци като оборудването им.
лада нива и оцелява в едно изречение само някой соц зомби може да напише.Г класата и паджерото отдавна са паркетни джипове. И не е ли по-добре да разполагаш с машина за която не ти пука и оцелява независимо на какво я подложиш пред някоя лъскава некачствена черупка дето да и трепериш за драскотина на мигача.
Абе не знам дали са скъсаняци ама познавам хора дето пушките им са по 20 бона и странно ходят на лов с руски машини
Да, добре, ще му кажа. Такова ремонтиране на руски коли не съм виждал при другите от класа им, но това може да го потвърди само човек, поддаващ ключ №14 почти всяка събота и неделя.Г класата и паджерото отдавна са паркетни джипове. И не е ли по-добре да разполагаш с машина за която не ти пука и оцелява независимо на какво я подложиш пред някоя лъскава некачствена черупка дето да и трепериш за драскотина на мигача.
Абе не знам дали са скъсаняци ама познавам хора дето пушките им са по 20 бона и странно ходят на лов с руски машини
Наистина си бавно загряващ.Ти какво точно караш, че толкова се дървиш? Съмнявам се да е нещо руско. Големи сте "тарикати" всичките поддръжници на руското автомобилостроене.
Е няма и да видиш. Г класат като влезе в сервиз забравят кога са я оставили. Нивата и уазката се оправят за 10 мин с тел и тиксо. Факт помагал съм на баща ми едно време с москала да смени накладки, свещи или съединител. Но пък сега знам как да го направя сам не да ми вземат 400 лв за жило и 500 лв за смяна.Да, добре, ще му кажа. Такова ремонтиране на руски коли не съм виждал при другите от класа им, но това може да го потвърди само човек, поддаващ ключ №14 почти всяка събота и неделя.
Какво очакваш от хора с две леви ръце завряни и двете в гъзаНаистина си бавно загряващ.
Обяснявам отново: какво те боли кура, че на уазката й се виждат заварките? Да не я купуваш да сваляш пички в Монако.
Ама уферото прави генерални изводи. Очаквам от него в скоро време някое клипче с ревю на калашник. Искрено ми се ще да разбера колко е негоден.
ейа страшни сте путинофилитеНаистина си бавно загряващ.
Обяснявам отново: какво те боли кура, че на уазката й се виждат заварките? Да не я купуваш да сваляш пички в Монако.
Ама уферото прави генерални изводи. Очаквам от него в скоро време някое клипче с ревю на калашник. Искрено ми се ще да разбера колко е негоден.
отработена тактика - да се сменя темата стил "ама вие биете негрите"Понеже само за руското производство се говори от няколко дни, та викам да хвърлим едно око и на родното.
Виж файлът 29585