Vbb
Well-Known Member
аз мога да ти го докажа ама кво ще ми дадеш?Можеш ли да докажеш това с някаква статистика? Или бабите пред блока го твърдят?
аз мога да ти го докажа ама кво ще ми дадеш?Можеш ли да докажеш това с някаква статистика? Или бабите пред блока го твърдят?
защо да се ограничаваме само до лада?
Аз пак да припомня, че от доста време Ладата е френска
Френските коли са шит. Във Франция вече ги изхвърлят
годишнi
Красиво е. За всеки по едно.защо да се ограничаваме само до лада?
Super е. Може да пратиш на бала малкия с такова.Изби рибата. Имам приятел който си ползва две такива петдесетина годишнi уазки за ловната дружинка, че и редовно вади закъсали "оффроадъри" с Жипки. Самият факт, че се произвежда близо 60 години без почти никакви модификации говори достатъчно.
Ама Ич не ги бива рашките
Виж файлът 29574
Ти с сигурно кафеварката се бръснеш и сутрин проверяваш как са й ножчетата и гел диспенсъра ...Super е. Може да пратиш на бала малкия с такова.
Хуморът ти е много плосък, да не кажа неразбираем. Но, нормално, сигурно много си си блъскал главата в тази Ласка.Ти с сигурно кафеварката се бръснеш и сутрин проверяваш как са й ножчетата и гел диспенсъра ...
Очакваш бизнеса официално да си признае, че върти пари с руснаците по време на санкции А иначе ви бях пуснал статистики и точни цифри за търговия на САЩ и Русия от тази зима с петрол и газ само дето не е ясно на коя страница се намира вече.Можеш ли да докажеш това с някаква статистика? Или бабите пред блока го твърдят?
Новото тук е само годината на производство и двигателя. Все още остава една от най-проходимите машини за планина. Странно защо ен виждам ловци да се возят из България с мега яките джипове а основно с УАЗзащо да се ограничаваме само до лада?
Не очаквах да го разбереш, поради тази причина ще ти сдъвча.Хуморът ти е много плосък, да не кажа неразбираем. Но, нормално, сигурно много си си блъскал главата в тази Ласка.
Говориш си с хора, които се правят, че на 2км от Витошка започва джунгла, а всъщност и витошка не са виждали.Новото тук е само годината на производство и двигателя. Все още остава една от най-проходимите машини за планина. Странно защо ен виждам ловци да се возят из България с мега яките джипове а основно с УАЗ
If French Police and army can not stop the Russia backed riots, the EU should consider deploying units and maintain law and order.
A, всъщност бунтовете и цветните революции знаем кой го прави.
той Макрон иска да отиде за да се договори с Вагнер да му помогнат да потушат бунта във ФранцияA, всъщност бунтовете и цветните революции знаем кой го прави.
Щял да ми се сближава с Китай и да ходи на срещата на BRICS. Дали вече не е размислил?
Очаквам да говориш празни приказки, както обикновено.Очакваш бизнеса официално да си признае, че върти пари с руснаците по време на санкции А иначе ви бях пуснал статистики и точни цифри за търговия на САЩ и Русия от тази зима с петрол и газ само дето не е ясно на коя страница се намира вече.
Същото това смешно човече над 50 пъти попита защо Русия цяла година не е завладяла Киев.
Ми, и те си го казаха хората, че няма да бързат, за да пазят цивилните, ама тяхното ''казване'' не беше взето под внимание.
Тва лицемерие започва да става банално.
всъщност ти си единствения който продължава да говори празни приказки в този форумОчаквам да говориш празни приказки, както обикновено.
Покажи числа за търговията 2021ва и за 2023та година и да ги сравним.
да, не ги бива. сам го признаваш поне.Изби рибата. Имам приятел който си ползва две такива петдесетина годишни уазки за ловната дружинка, че и редовно вади закъсали "оффроадъри" с Жипки. Самият факт, че се произвежда близо 60 години без почти никакви модификации говори достатъчно.
Ама Ич не ги бива рашките
Не, не , не... Ти и цялата ви групичка задавахте постоянно въпроса ''защо тия ватенки не превзеха Киев като са толкова велики? У-а, глей как ги изгониха от Киев, ватниците - точно преди да гръмне постановката Буча. Сега вече знаем защо се е случило изтеглянето и как нацистите отново са потъпкали подписано от тях мирно споразумение.Казаха докато бомбеха цивилна инфраструктура да ги оставят зимата на студено