Украйна - Русия какво ви е мнението

Можеш ли да докажеш това с някаква статистика? Или бабите пред блока го твърдят?
аз мога да ти го докажа ама кво ще ми дадеш?

защо да се ограничаваме само до лада?

Изби рибата. Имам приятел който си ползва две такива петдесетина годишни уазки за ловната дружинка, че и редовно вади закъсали "оффроадъри" с Жипки. Самият факт, че се произвежда близо 60 години без почти никакви модификации говори достатъчно.
Ама Ич не ги бива рашките :D

1688308815281.png

Последно редактирано:
  • Haha
Реакции: Sky
  • Love
Реакции: Vbb
Красиво е. За всеки по едно. :D
Изби рибата. Имам приятел който си ползва две такива петдесетина годишнi уазки за ловната дружинка, че и редовно вади закъсали "оффроадъри" с Жипки. Самият факт, че се произвежда близо 60 години без почти никакви модификации говори достатъчно.

Виж файлът 29574
Super е. Може да пратиш на бала малкия с такова. ;)

Super е. Може да пратиш на бала малкия с такова. ;)
Ти с сигурно кафеварката се бръснеш и сутрин проверяваш как са й ножчетата и гел диспенсъра ...

• Haha
Ти с сигурно кафеварката се бръснеш и сутрин проверяваш как са й ножчетата и гел диспенсъра ...
Хуморът ти е много плосък, да не кажа неразбираем. Но, нормално, сигурно много си си блъскал главата в тази Ласка. ;)

Можеш ли да докажеш това с някаква статистика? Или бабите пред блока го твърдят?
Очакваш бизнеса официално да си признае, че върти пари с руснаците по време на санкции :) А иначе ви бях пуснал статистики и точни цифри за търговия на САЩ и Русия от тази зима с петрол и газ само дето не е ясно на коя страница се намира вече.

Новото тук е само годината на производство и двигателя. Все още остава една от най-проходимите машини за планина. Странно защо ен виждам ловци да се возят из България с мега яките джипове а основно с УАЗ :)

Хуморът ти е много плосък, да не кажа неразбираем. Но, нормално, сигурно много си си блъскал главата в тази Ласка. ;)
Не очаквах да го разбереш, поради тази причина ще ти сдъвча.
Уазката е рабтоно конче и за това е създадена. Ако искаш кожен салон и всички екстри купуваш друго, Т аумнико ти очакваш ли принтера да ти прави кафе или да печати.

Новото тук е само годината на производство и двигателя. Все още остава една от най-проходимите машини за планина. Странно защо ен виждам ловци да се возят из България с мега яките джипове а основно с УАЗ :)
Говориш си с хора, които се правят, че на 2км от Витошка започва джунгла, а всъщност и витошка не са виждали.

Прикачени файлове

• 356411213_6476104269123458_4674629559675490382_n.jpg
    356411213_6476104269123458_4674629559675490382_n.jpg
    64.1 KB · Преглеждания: 4
  • Haha
A, всъщност бунтовете и цветните революции знаем кой го прави.

Щял да ми се сближава с Китай и да ходи на срещата на BRICS. Дали вече не е размислил?
той Макрон иска да отиде за да се договори с Вагнер да му помогнат да потушат бунта във Франция :)

Очакваш бизнеса официално да си признае, че върти пари с руснаците по време на санкции :) А иначе ви бях пуснал статистики и точни цифри за търговия на САЩ и Русия от тази зима с петрол и газ само дето не е ясно на коя страница се намира вече.
Очаквам да говориш празни приказки, както обикновено.
Покажи числа за търговията 2021ва и за 2023та година и да ги сравним.

Същото това смешно човече над 50 пъти попита защо Русия цяла година не е завладяла Киев.

Ми, и те си го казаха хората, че няма да бързат, за да пазят цивилните, ама тяхното ''казване'' не беше взето под внимание.

Тва лицемерие започва да става банално.

Казаха докато бомбеха цивилна инфраструктура да ги оставят зимата на студено и тъмно, защото на фронтовата линия губеха позиции и обстрелваха в тила. Това е лицемерие! Колкото до контранастъплението, там не би следвало да има кой знае какви феноменални очаквания. Все пак втората армия в света се окопа и не напредва в очакване на събитията въпреки че има превъзходство във въздуха. Какъв ще е резултата тепърва ще разберем.

Последно редактирано:
Очаквам да говориш празни приказки, както обикновено.
Покажи числа за търговията 2021ва и за 2023та година и да ги сравним.
всъщност ти си единствения който продължава да говори празни приказки в този форум

Изби рибата. Имам приятел който си ползва две такива петдесетина годишни уазки за ловната дружинка, че и редовно вади закъсали "оффроадъри" с Жипки. Самият факт, че се произвежда близо 60 години без почти никакви модификации говори достатъчно.
да, не ги бива. сам го признаваш поне.
По офроуд групите единствено се присмиват на лада нива и останалия руски скрап, само в твоята глава руската скрап е нещо велико и че се ползва.
Хората залагат на сигурното и са единици тия дето се мъчат с буханки и лади ниви.

Казаха докато бомбеха цивилна инфраструктура да ги оставят зимата на студено
Не, не , не... Ти и цялата ви групичка задавахте постоянно въпроса ''защо тия ватенки не превзеха Киев като са толкова велики? У-а, глей как ги изгониха от Киев, ватниците - точно преди да гръмне постановката Буча. Сега вече знаем защо се е случило изтеглянето и как нацистите отново са потъпкали подписано от тях мирно споразумение.

Бомбенето на инфраструктура започна непосредствено след удара по кримския мост. Губят ти се моменти.

Като цяло е факт, че никой не бърза да я приключва тая идиотщина - нито нейният инициатор сащ, нито нац-ланд, нито Русия. Междувременно мрат хора в района на бойните действия, а в Европа стандартът на живот се понижава ежедневно.

Изводът е, че Етериум е напълно прав, като казва, че тая ''война'' е просто продължение на ковидиотизма. Всичко върви по план.

• Like

Горе