Обаче като си толкова отворена мога да мина до вас да ми кажеш в очите колко съм истеричен
Нанди , тая форумна мишка Левъридж изобщо не и обръщай внимание и не се плащши. Той освен да си говори друго не умее... нали го видяхме като му казах да идва на среща как искаше седмица по късно да е ... такъв плашлив мишок няма на света. Един дол дренки са със Скай...Истерията ескалира в агресия и опит за сплашване. Така ли се води дебат, демократе?
И какво като минеш? Искаш ли да пусна сигнал за заплаха с физическа саморазправа до органите по кибер сигурност? Най-малкото мога да споделя случката във фейсбук, където ще настъпи същия вой срещу славоукраинците, какъвто вие надавате срещу съдийката в момента. Че и по-мащабен, щото сме повече от вас.
Майка ти много е сгрешила, като те е излъгала, че всички в тоя свят трябва да бъдат на едно мнение с теб.
п.с. Имаш много тежки проблеми, щом си отишъл на планина и от там отново следиш некви форумни спорове (които не те интересуват), па и агресираш, вместо да си Chill & Relax. Тотално сбъркано истерично човечЕ.
Истерията ескалира в агресия и опит за сплашване. Така ли се води дебат, демократе?
И какво като минеш? Искаш ли да пусна сигнал за заплаха с физическа саморазправа до органите по кибер сигурност? Най-малкото мога да споделя случката във фейсбук, където ще настъпи същия вой срещу славоукраинците, какъвто вие надавате срещу съдийката в момента. Че и по-мащабен, щото сме повече от вас.
Майка ти много е сгрешила, като те е излъгала, че всички в тоя свят трябва да бъдат на едно мнение с теб.
п.с. Имаш много тежки проблеми, щом си отишъл на планина и от там отново следиш некви форумни спорове (които не те интересуват), па и агресираш, вместо да си Chill & Relax. Тотално сбъркано истерично човечЕ.
Поведението ти е класически пример за тотална и необратима импотентност. Понеже ти писна да мразиш себе си, започна да го изливаш върху напълно невинни хора.Пусни сигнал и до омбутсмана да е по-сигурно, че ще покажеш, че си куха лейка. Сплашване вика. Копейките на разговор очи в очи вече сплашване ли му викате? Колкото до това, че съм ви чел простотиите докато си пия кафето в планината. И това го казва форумния трол който е денонощно тук. Интересно... Ами вие чипираните сте способни да ме развеселите сутрин с простотията си.
Уикенд е бе, пипни малко трева ...@fast_and_the_curious намери ли си изказването? Или приемаш написаното в лайнярника дневник за ОК.
А колко безплатно зърно са получавали преди това?
Поведението ти е класически пример за тотална и необратима импотентност. Понеже ти писна да мразиш себе си, започна да го изливаш върху напълно невинни хора.
Осъзнаваш ли какъв палячо вижда в теб всеки, който е прочел последните ти мнения? Ще дойдеш в дома ми, за да ми държиш сметка за мнението ми???? Осъзнаваш ли, че само най-истеричните и психически лабилни постъпват така? Нищо, ама нищо мъжко няма в подобно поведение.
Нямаш право да навлизаш в личното ми пространство, така че заповядай, но викам директно полицията, без да ме инересува с какви въображаеми намерения планираш да го направиш. Нямаш право.
Лекувай се. Имаш много тежки проблеми.
Какъв дебат на живо, бе психо??? Какво не ти достига да дебатираш онлайн, та заплашваш да дойдеш в дома и да притесняваш семейството ми???Тази откачалка само на психолог не се беше правила! Мразя себе си ти да видиш...
Прибирайте пуканките. Дебата на живо се отлага. Трола ще викне полиция, ГДБОП и ОМОН. Те за това и протестите на Възраждане са с по пет човека и половина. Тези са способни да тролят само в интернет.
Не, бе, аз не съм притеснена - бясна съм. От къде на къде ще заплашва да ми навлиза в личното пространство? Големия мъжкар тръгнал да ходи по къщите на жените и да ''записва некъв дебат''. Що за уродщина??? Кой прави това??? То бива да си влязъл във виртуалните лайна, ама тоя е тежка патология, батко. Ще дойде да му кажа в очите, че е истеричен? Ми, ще го кажа. Самият факт, че ме заплашва, показва, че е преминал тотално границите на допустимото поведение при общуване в интернет.Нанди , тая форумна мишка Левъридж изобщо не и обръщай внимание и не се плащши. Той освен да си говори друго не умее... нали го видяхме като му казах да идва на среща как искаше седмица по късно да е ... такъв плашлив мишок няма на света. Един дол дренки са със Скай...
споко аз знам кой се крие точно зад никнейма на тоя цървул.... ще има възмездие ... скоро Аз бавя , но не прощавам !Не, бе, аз не съм притеснена - бясна съм. От къде на къде ще заплашва да ми навлиза в личното пространство? Големия мъжкар тръгнал да ходи по къщите на жените и да ''записва некъв дебат''. Що за уродщина??? Кой прави това??? То бива да си влязъл във виртуалните лайна, ама тоя е тежка патология, батко. Ще дойде да му кажа в очите, че е истеричен? Ми, ще го кажа. Самият факт, че ме заплашва, показва, че е преминал тотално границите на допустимото поведение при общуване в интернет.
Лекувай се. Имаш много тежки проблеми.
Ти осъзнаваш ли колко се изложи с последните си постове?
От сравнително умерен и на пръв поглед интелигентен
Става дума за опит за сплашване с физическа разправа и тормоз към човек, само защото е на различно от твоето мнение.
Ще дойде да му кажа в очите, че е истеричен? Ми, ще го кажа.
Последно ще го кажеш, или ще изискваш охрана от НСО, защото си форумен трол и гащите ти станаха кафяви?
Боже мой, какъв алфа мъжкар! Заплашва жена и се гордее, че евентуално я е уплашил. Не, не съм уплашена лично от теб, а от тенденцията към фашизиране и реваншизъм към всеки, който изразява различно мнение. Това е плашещо, да.
И понеже сте удобни на властта, скоро ще започнете безнаказано да ни избивате по домовете. Това е плашещо. Доста.
Ще дойде да му кажа в очите, че е истеричен? Ми, ще го кажа.