Украйна - Русия какво ви е мнението

За съжаление никой не ми отговаря на този въпрос? Хайде бе!
Защото е тъп въпрос. Ти що не си в Украйна или в сащ?

Ако им унищожи оръжието и станат суверенна държава, утре пак ще сложат оръжията и какво? Пак ли военна операция? Видно е, че иска територията, иска и той да я ръководи.
И това не е така. Ако искаше да ги ръководи, нямаше да ги признава за суверенна държава и нямаше да допусне назначаването на комедианта от сащ.

Колкото повече се бавят. Нещата ще им се изплъзват с всеки ден. Досега трябваше да са включили и авиация и артилерия.
Аз след като прочетох интервюто с Вацев разбрах едно - не ги разбираме ние големите игри.

Ако искаш върни една-две страници назад и виж какво казва човека. Това ще се точи няколко месеца...

Няма как пешките да знаят какви ходове планират играещите шах.

Толкова им върви по план "операцията" че се стига до това:

"Говорейки на заседание на държавния съвет за сигурност, Путин заяви, че тези, които искат да се включат доброволно в битки с подкрепяните от Русия сили, трябва да го направят.

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу съобщи, че в Близкия изток има 16 000 доброволци, готови да се бият заедно с подкрепяните от Русия сили. Най-вероятно голяма част от тези сили, са войници и членове на про-правителствените милиции в Сирия."
Кое е това издание където не знаят къде се слагат запетаите?

Какви пешки бре, ние сме опиканата от кучета трева в градинките пред Народния театър Иван Вазов (Градската градина), където старчетата играят шах. :D

Защото е тъп въпрос. Ти що не си в Украйна или в сащ?

И това не е така. Ако искаше да ги ръководи, нямаше да ги признава за суверенна държава и нямаше да допусне назначаването на комедианта от сащ.
Не съм другаде, защото не съм решил да напускам родината си. Обичам си я и си я харесвам много повече и от Русия и от Сащ и която и да било страна и защото преди всичко съм българин! Питам за тези, които са напуснали твои близки познати и приятели. Хайде дай адекватен отговор не ми задавай неудачни въпроси.

Аз след като прочетох интервюто с Вацев разбрах едно - не ги разбираме ние големите игри.

Ако искаш върни една-две страници назад и виж какво казва човека. Това ще се точи няколко месеца...

Ами нали точно той е прогнозирал да свърши за две седмици.

Мнението ми е , че България се, дели на два типа идиоти, за русия и америка, българи не останаха явно, за това аз ще бъда българофил. Последното сядане на маса с 30 човека само аз бях в подкрепа на България, такава нация има само едно бъдеще и то е изчезване. Прочем, за по-тъпите не учили политика, ще кажа, че Китай няма да си мръдне пръста нито Индия, това е все едно да си атакуваш джоба си и икономиката, за жалост в България едва 10% разбират защо са всичките тези циркове от големите държави.

Вместо да мислите, коят държава е по-силна, помислете как да излезете от мизерията, защото след целият цирк на най-ниско ниво, Българина пак ще брои стотинките за хляб и ще чака промяната. Има доста бедни и гладни хора, доста стари хора умират от глад заради мизерната пенсия и да знаете, ние най-вероятно ще сме на тяхното място, но то е далеч, сега да не го мислим а да си сипем по една ракия.

Поздрави,
Станимир И
Браво @Станимир И

@Federer
Ами то сега не зависи от нас, а от управляващите. И аз искам мн неща да не ги правят така или по друг начин ама ..
Дали зависи от нас или от управляващите пак е доста дълбока тема с две страни на монетата, защото де факто управляващите се водят, че са избрани от народа и че се ръководят от неговия интерес, но всички знаем как е :)

• Like
Реакции: OSH

Горе