deffnews
Well-Known Member
Някъде прочетох, че в градовете, които са взети е поет контрола над банките и всички дългове били нулирани.
Някъде прочетох, че в градовете, които са взети е поет контрола над банките и всички дългове били нулирани.
Това ми го биха по главата про Русия роднини и познати, които са завършили политология или история. Жената също е политолог по образование.Западните медии обичат гръмките новини, би трябвало да си наясно.
Не ели очевидно, че не са го направили защото целта им не е да трепят хора. Въпреки, че в крайна сметка ги представят така. И докато успеят да опровергаят може да е късно. Те и сега опровергават но никой не иска да слуша.Единия даже викаше, че Путин ще изпрати наемници от Вагнер груп (които наистина са брутални животни, не са хора) и всичко ще приключи за ден-два. Без конвенционална война - бомбардировки, обсади и битки в градска среда.
После обърнаха лопатата.
Аз не разбирам от военна стратегия, но за мен логистиката на Русия е под всякаква критика. Да оставиш ти километри танков конвой:
- Без покритие от достатъчно пехота.
- Без логистика за гориво и провизии.
- Танковете са супер близко един до друг и в големи колони. Т.е. ако изолираш първите и последните другите седят като патки.
- Без инженери за подкрепа за терен извън пътищата. Обикновено с танков взвод има хора и техника, която реже дървета за да подпомага придвижването в лош терен или просто за да проправят път. Защо изобщо използват пътната мрежа?
- Без почти никаква въздушна подкрепа.
- В продължение на седмица изложени на открито.
- Без криптиране на честотите за комуникация.
- Без елементарно заглушаване на честотите на евтини китайски дрончета, с които противника да те наблюдава и обстрелва с противотанкови ракети.
- Без заглушаване на мобилната мрежа около конвоя.
Не ели очевидно, че не са го направили защото целта им не е да трепят хора. Въпреки, че в крайна сметка ги представят така. И докато успеят да опровергаят може да е късно. Те и сега опровергават но никой не иска да слуша.
Руско видео показва разделянето на МКС заради напрежението на Земята
Руската космическа агенция Роскосмос създаде видеоклип, изобразяващ разделянето на Международната космичhicomm.bg
Но може и да не се отнася за МКС. Имаше една такава нотка и при брифинга на Лавров. Зависи как ще оправят вътре в Русия.Това е като "На си ти куклите, дай си ми парцалките!"
МКС ще я има с и без руските модули.
И какво толкова пишеши бегам, че много работа
Но може и да не се отнася за МКС. Имаше една такава нотка и при брифинга на Лавров. Зависи как ще оправят вътре в Русия.
Нишо в момента не зависи от българите последните 15 години. Било каквото било. Сега набързо ще умиротворят всеки недоволен.Дали зависи от нас или от управляващите пак е доста дълбока тема с две страни на монетата, защото де факто управляващите се водят, че са избрани от народа и че се ръководят от неговия интерес, но всички знаем как е
Пак от този източник Украйна беше в настъпление преди два дни. И аз не разбирам от военна стратегия. Знанията ми са остарели с 20 години по тази тема. Но определено нещата не са такива каквито ни се представят.Това ми го биха по главата про Русия роднини и познати, които са завършили политология или история. Жената също е политолог по образование.
Единия даже викаше, че Путин ще изпрати наемници от Вагнер груп (които наистина са брутални животни, не са хора) и всичко ще приключи за ден-два. Без конвенционална война - бомбардировки, обсади и битки в градска среда.
После обърнаха лопатата.
Аз не разбирам от военна стратегия, но за мен логистиката на Русия е под всякаква критика. Да оставиш ти километри танков конвой:
- Без покритие от достатъчно пехота.
- Без логистика за гориво и провизии.
- Танковете са супер близко един до друг и в големи колони. Т.е. ако изолираш първите и последните другите седят като патки.
- Без инженери за подкрепа за терен извън пътищата. Обикновено с танков взвод има хора и техника, която реже дървета за да подпомага придвижването в лош терен или просто за да проправят път. Защо изобщо използват пътната мрежа?
- Без почти никаква въздушна подкрепа.
- В продължение на седмица изложени на открито.ан
- Без криптиране на честотите за комуникация.
- Без елементарно заглушаване на честотите на евтини китайски дрончета, с които противника да те наблюдава и обстрелва с противотанкови ракети. Те са с лазерно насочване и няма нужда от пряка видимост.
- Без заглушаване на мобилната мрежа около конвоя.
1 противотанкова ракета $175,000. 1 Руски танк $3,700,000.
Супер ефективно, няма що. Пълен ташак.
Бащата на една приятелка (мъж под чехъл), като го питаха навремето "Цене, кво правиш?", отговаряше ''каквото заповяда госпожата''. Та и аз така - каквото ми кажат, това пиша. С изключение на постовете тук. Тук съм волна програма с преобладаващи артистични акценти.И какво толкова пишеш
Пак от този източник Украйна беше в настъпление преди два дни. И аз не разбирам от военна стратегия. Знанията ми са остарели с 20 години по тази тема. Но определено нещата не са такива каквито ни се представят.
Споделиха го лично с теб или как го разбра това?
Планът, мили деца, е да го духаме дружно и здраво.
Ся, аз съм свикнала да нямам нищо и, току виж ,се окажа щастлива в новия световен ред. Обаче Мето Версата с големите капитали как ще го понесе... не ми се мисли...
Чакай малко, пропагандата е във вашия лагер. На Путин му бяха поднесени на тепсия всички възможни мотиви за война и той я започна. Затова воплите, сълзите и сополите ви са изключително смешни.Проблясък на мисъл извън путинската пропаганда.