Добре, че има здрава мисъл от време на време.Не ми дрънкай кой от САЩ или Русия са по-добри. Нито едните, нито другите. За правителствата обикновения човек е плява.
Война не е като да купиш контролния пакет акции.Кака, първоначално се говореше за блитзкреиг. Т.е. всичко трябваше да приключи за 2-3 дни. Без конвенционална война.
Тоест сериозно вярваш, че на Путин ми хлопа дъската? Не разваляй репутацията си на инвеститор с това.Путин да е толкова изперкал
Малко смешно да ме агитираш, при положение, че следя внимателно темата на Етера. Изпуснал си много, ако не си влизал в ''липите''.И пак да отбележа, че това звучи доста конспиративно, но е от форум, в който участници са най-влиятелните хора на планетата.
Добре, че има здрава мисъл от време на време.
Носачите на вода от девет кладенеца, които казват че всяка патаклама организирана от американците е благословена свише трябва да си избродират този цитат на едно гобленче и да го сутрин като се събудят по 15 минути.
Добре, бе, ти си най-умния. Я дай нещо за анонимните. Докъде стигнаха с унищожаването на Русия?В шах с пешката съм, когато видя супер върли проруснаци и проамериканци. През да не казвам кое ни е за нас. А пък за форума и политика просто не знаят на кой свят са тези хора. В 4000 страници путинофили искаха ПП и изведнъж изненада, ама той се кланя на Херо. Добро утро! Малко мисъл трябва...
Тръгваш ли?А пише ли къде е пункта за доброволци към Руската страна?
Добре, бе, ти си най-умния. Я дай нещо за анонимните. Докъде стигнаха с унищожаването на Русия?
п.с. И да те светна, че когато искахме ПП Путин не е беше на дневен ред и не бяхме ''фили''.
Приготвям раницата...Тръгваш ли?
Добре, бе, ти си най-умния. Я дай нещо за анонимните. Докъде стигнаха с унищожаването на Русия?
Мисля, че вече и там не може да се купува.Знам . Ще се купува
Вчера питах нещо ама никой не отговори.
Какви според вас ще са последиците и не само, като цяло какво следва ? И как сте се подготвили ?
Директно ти препоръчвам на Северния Полюс. Има интернет. Има и българска база.Никой не знае какво следва. Ако ескалира още аз лично съм се подготвил да се преместим в Норвегия. Ако се включи САЩ избирам произволен и далечен самотен остров. Само Интернет ми трябва, но вече има Starlink почти навсякъде.